Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no pięknie pięknie...

coraz wiecej i niedługo wykończeniówka :)

Fajna bede wdzoeczna :hug:a jeszcze bardziej jesli przypomnisz sobie/sprawdzisz co to za firma i nazwa :)

Szukam ciagle czegos w jasnej szarosci i przystepnej cenie :-)) Na poczatku uparlam sie na lapatto ale teraz jestem juz na etapie ze mat tez moglby byc(ty chyba masz mat ?)

A jak z utrzymaniem czystosci tego gresu? Dobrze sie wszystko zmywa? Napisz prosze czy powierzchnia jest gladka czy lekko porowata i czy kolor jest jednolity czy raczej w maziaje.

W porownaniu do sciany to czysta szarosc bo sciana wpada w jakies brunatne barwy.

Eveline teraz to już domek się zrobił a nie budowa, onka i brama zmieniają całowiecie wygląd ;)

Pomóżcie proszę ile płaciliście lub będziecie płacić za wykonanie podbitki? mnie wykonawca wyliczył robociznę na 12 tyś teraz zszedł do 9tyś ale to wciąż mi sie dużó wydaje. czy mam rację?

Masakrycznie dużo:jawdrop: tak jak pisałam wcześniej, my zapłaciliśmy 3,5tys za robociznę, a 4 tys. za materiał, także targuj się i to ostro:yes::yes::yes:

Pomóżcie proszę ile płaciliście lub będziecie płacić za wykonanie podbitki? mnie wykonawca wyliczył robociznę na 12 tyś teraz zszedł do 9tyś ale to wciąż mi sie dużó wydaje. czy mam rację?

Łoo mamo a czemu z drewna czy OSB.. wiecie jak to si ezachowuje na zewnątrz.. a tynkować.. szkoda kasy..

my mamy albo plastik albo blacha nie pamietam ale chyba plastikowe :) wygladaja bardzo ładnie - wrzucałam gdzies foteczki ale moge wrzucic jeszcze raz jak chcecie zobaczyc..

co do ocieplenia to my chyba wkładalismy styro mdzy daszek a ściane - wieczorem postaram sie wrzucic fotki :)

My wykonawca wyliczył tyle za drewniana, my jednak chcemy z płyt osb na stelażu na to styropian i tynk ;)))