kgbkoc 14.11.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 U nas ok 100m bieżących- 60 zł/m biezący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 15.11.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Nasza winylowa podsufitka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzuk 15.11.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Czy jest może na forum ktoś kto buduje kasjopę pod Warszawą i wybrał ciemno brązowy kolor dachówki? Musimy z żoną wybrać kolor i zastanawiamy się, czy ciemny brąz, czy jakiś czarny czarny. Prośba o info tutaj, albo na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frutti 15.11.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frutti 15.11.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frutti 15.11.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 15.11.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Nasza winylowa podsufitka:) [ATTACH=CONFIG]289279[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]289280[/ATTACH] Super! Pytanie odnośnie rolet- jaki system jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 15.11.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki:) Podtynkowy system INTEGRO (automatyczny). Dodatkowo w naszej sypialni i pokojach dzieci, zrobiłam moskitiery zintegrowane z roletą, co prawda jeszcze nie mieszkamy, ale uważam, że to jeden z moich lepszych "wymysłów":razz: Super! Pytanie odnośnie rolet- jaki system jest u Was? Edytowane 15 Listopada 2014 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 15.11.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Dzięki:) Podtynkowy system INTEGRO (automatyczny). Dodatkowo w naszej sypialni i pokojach dzieci, zrobiłam moskitiery zintegrowane z roletą, co prawda jeszcze nie mieszkamy, ale uważam, że to jeden z moich lepszych "wymysłów":razz: Dzieki za odpowiedz. Okna mamy juz wstawione. Rozumiem ze montuje sie je na mur a skrzynki ukrywa w ociepleniu ? Moskitra świetna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 15.11.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Dokładnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 15.11.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Dokładnie:yes: O to super! Myślałam, ze juz skazana jestem na wystające skrzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 16.11.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 U mnie pojawił się spory problem z oknami, także rolety i moskitiery na pewno kupie z innego źródła niż okna. Koles zamówił okna wg projektu, a nie wg. pomiarów wykonanych na budowie. W związku z tym trzeba było przy oknach narożnych domurować po 20 cm kawałek ściany.Na pietrze natomiast, zamiast 13 cm na wylewke, podłoge itp, zostawił niecałe 10!!!Więc mam miejsce na styropian i wylewkę, ale na panele już nie. I za podniesienie tych okien żąda dodatkowej kasy. Masakra. Frutti, wnetrza to kompletnie nie mój klimat, więc trudno ocenić, ale jeśli dla Ciebie jest ładnie, to super! Niech się dobrze mieszka! Napisz coś więcej. Gdzie zbudowaliście domek, np? Andzuk, wydaje mi się, że brązową dachówke ma Myszka_84. Mieszka pod Warszawą jak się nie mylę. Ja będę miała grafitową, ale ja nie znosze brązów generalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 16.11.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Kasjomania, pokaż Twoja wersję pomidorowej Bo chyba nic nie wklejałaś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 16.11.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Co prawda nieobiektywnie, ale polecam ciemny brąz:D Czy jest może na forum ktoś kto buduje kasjopę pod Warszawą i wybrał ciemno brązowy kolor dachówki? Musimy z żoną wybrać kolor i zastanawiamy się, czy ciemny brąz, czy jakiś czarny czarny. Prośba o info tutaj, albo na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 16.11.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Faktycznie masakra, nie powinnaś w ogóle pozwolić na montaż tych okien, ale teraz to już trochę musztarda po obiedzie:confused: trzymam kciuki, żeby sprawa się rozwiązała nie Waszym kosztem, a sprawdzoną firmę od rolet mogę polecić U mnie pojawił się spory problem z oknami, także rolety i moskitiery na pewno kupie z innego źródła niż okna. Koles zamówił okna wg projektu, a nie wg. pomiarów wykonanych na budowie. W związku z tym trzeba było przy oknach narożnych domurować po 20 cm kawałek ściany.Na pietrze natomiast, zamiast 13 cm na wylewke, podłoge itp, zostawił niecałe 10!!!Więc mam miejsce na styropian i wylewkę, ale na panele już nie. I za podniesienie tych okien żąda dodatkowej kasy. Masakra. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 16.11.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) UU mnie pojawił się spory problem z oknami, także rolety i moskitiery na pewno kupie z innego źródła niż okna. Koles zamówił okna wg projektu, a nie wg. pomiarów wykonanych na budowie. W związku z tym trzeba było przy oknach narożnych domurować po 20 cm kawałek ściany.Na pietrze natomiast, zamiast 13 cm na wylewke, podłoge itp, zostawił niecałe 10!!!Więc mam miejsce na styropian i wylewkę, ale na panele już nie. I za podniesienie tych okien żąda dodatkowej kasy. Masakra. Ręce opadają - normalnie brak słów !!! Oby sprawa sie szybko rozwiązała !!! U nas z wymiarów okien według projektu była tylko wstępna wycena okien. Pomiar był dokonany na budowie i otwory okienne w większości pokrywały sie z tymi w projekcie )) był przy pomiarze także wykonawca zeby ewentualnie skonsultować sie co do wysokości podłóg ( grubość styropianu itd ) U nas tez brązu raczej nie bedzie, głownie szarości biel i kolor jasnego drewna. Ale mimio wszystko lubię oglądać Kasjopea w innym wydaniu kolorystycznym bo przynajmniej jest ciekawie ))) Frutti zazdroszczę obecnego stanu )) napisz proszę ile metrów kostki Wam weszło przed domkiem ! Fajna kobieta kibicuje Twojej kuchni. Czekam z niecierpliwoscią na fotki już skończonej ))) granitowe blaty brzmią zachęcająco!!!! Zastanawiam sie tylko czy czerń nie bedzie "ciezka" w utrzymaniu, chodzi mi głownie o kurz ?! Edytowane 16 Listopada 2014 przez garnuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daffar 16.11.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Skonieak, piękna podsufitka! Możesz napisać dokładnie, co to za materiał, jakiego producenta, no i ile to kosztuje (materiał i robocizna)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 16.11.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Dziękuję, to miłe, że się podoba:) Jak wspominałam jest to podsufitka winylowa Royal Siding (złoty dąb), materiał 4 tys., robocizna 3,5 tys. (ilościowo ok. 100m). Skonieak, piękna podsufitka! Możesz napisać dokładnie, co to za materiał, jakiego producenta, no i ile to kosztuje (materiał i robocizna)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 16.11.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Oj oj oj .. forum ożyło... nie zagladałam to od kiku dni wiec wrzucam foteczki o ktore prosiliscie niestety chyba nie mam zblizenia na podbitke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.11.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Oooo Juster widać ze juz blisko do celu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts