Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

o to idealnie w sam raz przed mrozami :)

u nas juz w kominku było palone jak było chłodniej a nie mielismy zamontowanego pieca :)

wow.. ja to mam wątpliwości czy wielkanoc będzie w domu.. a jak będie to chyba z wykonawcą :DDDD

strasznie powolny jest... chyba do końca wrzesnia miałam przesłać foty łazienki "kosmicznej" a ona jeszcze nie skonczona... bo rozbabrał łazienki na górze...

U nas przyszły tydzień, to montaż pieca i kominka, także będzie ciepło:) a później zaczynamy wykończeniówkę, także mam nadzieję, że Wielkanoc będzie w nowym domu:D

Juster zrobiłam kilka zdjeć podgladowych tych schodów i na moje oko podstopnice sa z jednego kawałka dechy. [ATTACH=CONFIG]290276[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290277[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290278[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290279[/ATTACH]

Kochana baaardzo Ci dziekuje.. schody piękne. My dziś wyjaśnialismy.. schody nam wymienią..

WIesz co jak są dobrze zriobione to tak właśnie ma wyglądac jak jedna deska... im cieńsze te elementy do łączenia to bardziej mozna taki efekt uzyskac.

My podstopnice robimy z MDF.

Barierka słysze ze szkła.. nie boicie się troche? tez na początku o tym myslelismy ale chyba jednak nie... raz że małe łapki się poodbijaja i bedize trzeba ze szmatką latac, dwa.. jak ktos stuknie wnosząc coś np.. i pęknie ? ;(