skonieak 21.11.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 U nas przyszły tydzień, to montaż pieca i kominka, także będzie ciepło:) a później zaczynamy wykończeniówkę, także mam nadzieję, że Wielkanoc będzie w nowym domu:D A Ty przypomnij na jakim etapie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 21.11.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 o to idealnie w sam raz przed mrozami u nas juz w kominku było palone jak było chłodniej a nie mielismy zamontowanego pieca wow.. ja to mam wątpliwości czy wielkanoc będzie w domu.. a jak będie to chyba z wykonawcą :DDDD strasznie powolny jest... chyba do końca wrzesnia miałam przesłać foty łazienki "kosmicznej" a ona jeszcze nie skonczona... bo rozbabrał łazienki na górze... U nas przyszły tydzień, to montaż pieca i kominka, także będzie ciepło:) a później zaczynamy wykończeniówkę, także mam nadzieję, że Wielkanoc będzie w nowym domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Juster zrobiłam kilka zdjeć podgladowych tych schodów i na moje oko podstopnice sa z jednego kawałka dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 21.11.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ale czy dobrze widzę, to jest okno przy tarasie w salonie ? Czy tam jest potrzebny parapet ??? To jest okno w jadalni. Mamy 200/235 takie samo jak balkonowe, ale pod jadalnią nie robimy tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 21.11.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 To jest okno w jadalni. Mamy 200/235 takie samo jak balkonowe, ale pod jadalnią nie robimy tarasu. ..a to teraz rozumiem piękne okno macie w takim razie w jadalni!!! fajna kobieta cudowne schody!!! napisz proszę jaki koszt takich schodów ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 21.11.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Nie wiem jak u Was, ale my na Święta jeszcze się nie wprowadzimy za to na pewno Sylwestra spędzamy już we własnym domu i nie ważne na jakim etapie wykańczania będziemy. To będzie nasza pierwsza noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 21.11.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 I chyba nie ma nikt watpliwości jakie danie i deser będzie serwowane:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 garnuszkikoszt mniej wiecej 8 tys bez barierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 I chyba nie ma nikt watpliwości jakie danie i deser będzie serwowane:stirthepot: :lol2::lol2:A z ryżem czy z makaronem ze tak zapytam??? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 21.11.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Pięknie się prezentują, a jaką barierkę planujesz? Juster zrobiłam kilka zdjeć podgladowych tych schodów i na moje oko podstopnice sa z jednego kawałka dechy. [ATTACH=CONFIG]290276[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290277[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290278[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290279[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 21.11.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 :lol2: :rotfl: I chyba nie ma nikt watpliwości jakie danie i deser będzie serwowane:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Planujemy szklana balustradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 21.11.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Och, też mi się taka marzy:rolleyes: jeśli firma nie zażyczy sobie mega ceny, to zrobię taką właśnie, a mogę wiedzieć na ile u Was wycenili, albo ile płacicie za metr bieżący? Planujemy szklana balustradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 22.11.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 :lol2::lol2:A z ryżem czy z makaronem ze tak zapytam??? Z ryżem. Ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.11.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 To jak z ryżem to sie wpraszam bo uwielbiam.:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.11.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Och, też mi się taka marzy:rolleyes: jeśli firma nie zażyczy sobie mega ceny, to zrobię taką właśnie, a mogę wiedzieć na ile u Was wycenili, albo ile płacicie za metr bieżący? Jeszcze nie mamy wyceny przeciagam w czasie bo muszę ochłonąć po ostatnich wydatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 22.11.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Pytanie do tych co nie maja murowanego slupka na łączeniu okien tarasowych. Jest jakis problem z szybami? Bo nam pękła na dole przy tym łaczeniu własnie i teraz się zastanawiamy co może być powodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 22.11.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Julkawwy Mamy bardzo podobnie, tj zrobilismy takie same okna na piętrze w łazience i sypialni. My sie dlugo zastanawialismy czy zostawic takie mle okno w sypialni, ale w koncu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 22.11.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Witaj miło patrzeć jak "wyrasta" kolejna kasjopea )) A jak my sie cieszymy Jest nas coraz więcej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 22.11.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Juster zrobiłam kilka zdjeć podgladowych tych schodów i na moje oko podstopnice sa z jednego kawałka dechy. [ATTACH=CONFIG]290276[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290277[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290278[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]290279[/ATTACH] Kochana baaardzo Ci dziekuje.. schody piękne. My dziś wyjaśnialismy.. schody nam wymienią.. WIesz co jak są dobrze zriobione to tak właśnie ma wyglądac jak jedna deska... im cieńsze te elementy do łączenia to bardziej mozna taki efekt uzyskac. My podstopnice robimy z MDF. Barierka słysze ze szkła.. nie boicie się troche? tez na początku o tym myslelismy ale chyba jednak nie... raz że małe łapki się poodbijaja i bedize trzeba ze szmatką latac, dwa.. jak ktos stuknie wnosząc coś np.. i pęknie ? ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts