avent1 28.11.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Eveline piękna dachówka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izuk 28.11.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Eveline, możesz napisać jaki to model i kolor, no i oczywiście producent tej dachówki? Z góry dzięki Dzięki, Yesko z odpowiedź. Zobaczymy co będzie po wymianie tej szyby. Mam nadzieje, że po prostu była wadliwa. A teraz cieszymy się takim widokiem http://i1268.photobucket.com/albums/jj561/ewelinaborkiewicz/DSC00470Kopiowanie_zps09647e43.jpg http://i1268.photobucket.com/albums/jj561/ewelinaborkiewicz/DSC00469Kopiowanie_zps110b0510.jpg Jednak płaska dachówka to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 28.11.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Dziękuje Dachówka to creaton domino kolor łupek angoba. Bardzo podobna, tylko ciut drobniejsza, jest piano meyer holsen, ale dekarz nam odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.11.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 skonieak Extra juz jest!!! :yes:Jak juz ogrzewanie jest i w kominku sie pali to juz domek gotowy do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 28.11.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 My szukaliśmy nie w samym Lublinie tylko w sąsiednich miejscowościach. Tam też można znaleźć dobrych wykonawców, którzy pracują sami na siebie a nie dla jakiegoś właściciela, który też musi swoje zarobić. Nie mówię już o salonach tam ceny są kosmiczne. Ceny kuchni miałem od 25 tys w górę. Zrobiłem to co chciałem za 14 tys w małej rodzinnej firmie spod Biłgoraja. Po prostu trzeba szukać. O M G!!!! No to fajnie że udało Wam sie znaleźć za taka cene,.. my naprawde szukalismy i wszystko było podobnie... tu naprawde duuużo nam juz opuścili ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.11.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Dostaliśmy wycenę szklanej balustrady na schody 5 tys!!!!! :mad:Muszę sie z tym przespać i ochłonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 28.11.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Dostaliśmy wycenę szklanej balustrady na schody 5 tys!!!!! :mad:Muszę sie z tym przespać i ochłonąć. a masz jakąś alternatywę do szkła? Czy tylko to wchodzi w grę. Skonieak, coraz ładniej się robi u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.11.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Eveline od początu zakładaliśmy ze będzie szklana i chyba z bólem serca ale muszę zaakceptować ta cenę :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izuk 28.11.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 To ostatnie pytanko...ile kosztował taki dach? Dziękuje Dachówka to creaton domino kolor łupek angoba. Bardzo podobna, tylko ciut drobniejsza, jest piano meyer holsen, ale dekarz nam odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 28.11.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 To ostatnie pytanko...ile kosztował taki dach? dużo. Dachówka i gadżety typu rynny, gąsiory itp 31 tys. + robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.11.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 My szukaliśmy nie w samym Lublinie tylko w sąsiednich miejscowościach. Tam też można znaleźć dobrych wykonawców, którzy pracują sami na siebie a nie dla jakiegoś właściciela, który też musi swoje zarobić. Nie mówię już o salonach tam ceny są kosmiczne. Ceny kuchni miałem od 25 tys w górę. Zrobiłem to co chciałem za 14 tys w małej rodzinnej firmie spod Biłgoraja. Po prostu trzeba szukać. no to o kuchni w mazowieckim nie będę mówić... zaczęliśmy od wycen za 40-pare tysi...za meble bez sprzętów!!!! M A S A K R A.. ostatecznie w tym przypadku udało się ja znaleźć za duzo taniej efekty soon... montaż 09/12/2014!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.11.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Eveline od początu zakładaliśmy ze będzie szklana i chyba z bólem serca ale muszę zaakceptować ta cenę :sick: hahha no i tak to własnie wyglada " no to moje marzenie, tak bedize super to biore - na czymś innym się przyoszczędzi" a potem sie jednak nie da bo to bo siamto no i kasa idzie jak woda w tym etapie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 28.11.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 no to o kuchni w mazowieckim nie będę mówić... zaczęliśmy od wycen za 40-pare tysi...za meble bez sprzętów!!!! M A S A K R A.. ostatecznie w tym przypadku udało się ja znaleźć za duzo taniej efekty soon... montaż 09/12/2014!! Czekamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 28.11.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 (edytowane) hahha no i tak to własnie wyglada " no to moje marzenie, tak bedize super to biore - na czymś innym się przyoszczędzi" a potem sie jednak nie da bo to bo siamto no i kasa idzie jak woda w tym etapie.. My jeszcze lubimy powtarzać sobie tekst pt. "przecież są rzeczy, na których nie warto oszczędzać, bo robimy je na lata (podłogi, schody, itd...,) i tak lista się wydłuża Juster czekamy z niecierpliwością na kuchnię Fajna Kobieta a jak tam postępy z Twoją? Edytowane 28 Listopada 2014 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morny 28.11.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morny 28.11.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 TO nasza wersja pomidorowej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.11.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 hahha no i tak to własnie wyglada " no to moje marzenie, tak bedize super to biore - na czymś innym się przyoszczędzi" a potem sie jednak nie da bo to bo siamto no i kasa idzie jak woda w tym etapie.. Oj to prawda niestety....:bash:Ja juz i tak mocno zweryfikowałam swoje plany i marzenia dotyczące wykończenia domu bo gdybyśmy mieli wykańczać tak jak mi sie marzyło to chyba jeszcze ze cztery pokolenia musiałyby nasz kredyt spłacać ;)No trudno...jak to mówią " jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.11.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Juster my wlasnie wczoraj rozmawialiśmy z mężem ze ta nasza kuchnia jest chyba mocno przepłacona :bash:Nie jest warta ceny ktora zapłaciliśmy.Mowie o meblach bo jak wiadomo blaty i sprzety to inna bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Fajna ponawiam prosbe o nazwe Twoich szarych plytek z parteru.Jest szansa zebys to gdzies sprawdzila /przypomniala sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.11.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 kakusek na smierć zapomniałam!!! :oJutro postaram sie odkopać fakturę to ci podam nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts