Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Eveline,

możesz napisać jaki to model i kolor, no i oczywiście producent tej dachówki?

Z góry dzięki :-)

Dzięki, Yesko z odpowiedź. Zobaczymy co będzie po wymianie tej szyby. Mam nadzieje, że po prostu była wadliwa.

A teraz cieszymy się takim widokiem :)

http://i1268.photobucket.com/albums/jj561/ewelinaborkiewicz/DSC00470Kopiowanie_zps09647e43.jpg

http://i1268.photobucket.com/albums/jj561/ewelinaborkiewicz/DSC00469Kopiowanie_zps110b0510.jpg

Jednak płaska dachówka to jest to! :)

My szukaliśmy nie w samym Lublinie tylko w sąsiednich miejscowościach. Tam też można znaleźć dobrych wykonawców, którzy pracują sami na siebie a nie dla jakiegoś właściciela, który też musi swoje zarobić. Nie mówię już o salonach tam ceny są kosmiczne. Ceny kuchni miałem od 25 tys w górę. Zrobiłem to co chciałem za 14 tys w małej rodzinnej firmie spod Biłgoraja. Po prostu trzeba szukać.

O M G!!!! No to fajnie że udało Wam sie znaleźć za taka cene,.. my naprawde szukalismy i wszystko było podobnie... tu naprawde duuużo nam juz opuścili ;(

My szukaliśmy nie w samym Lublinie tylko w sąsiednich miejscowościach. Tam też można znaleźć dobrych wykonawców, którzy pracują sami na siebie a nie dla jakiegoś właściciela, który też musi swoje zarobić. Nie mówię już o salonach tam ceny są kosmiczne. Ceny kuchni miałem od 25 tys w górę. Zrobiłem to co chciałem za 14 tys w małej rodzinnej firmie spod Biłgoraja. Po prostu trzeba szukać.

no to o kuchni w mazowieckim nie będę mówić... zaczęliśmy od wycen za 40-pare tysi...za meble bez sprzętów!!!! M A S A K R A.. ostatecznie w tym przypadku udało się ja znaleźć za duzo taniej :) efekty soon... montaż 09/12/2014!! :)

Eveline od początu zakładaliśmy ze będzie szklana i chyba z bólem serca ale muszę zaakceptować ta cenę :sick::sick::sick:

hahha :) no i tak to własnie wyglada " no to moje marzenie, tak bedize super to biore - na czymś innym się przyoszczędzi" a potem sie jednak nie da bo to bo siamto no i kasa idzie jak woda w tym etapie.. :)

hahha :) no i tak to własnie wyglada " no to moje marzenie, tak bedize super to biore - na czymś innym się przyoszczędzi" a potem sie jednak nie da bo to bo siamto no i kasa idzie jak woda w tym etapie.. :)

My jeszcze lubimy powtarzać sobie tekst pt. "przecież są rzeczy, na których nie warto oszczędzać, bo robimy je na lata (podłogi, schody, itd...,) i tak lista się wydłuża :rotfl::lol2:

Juster czekamy z niecierpliwością na kuchnię:yes:

Fajna Kobieta a jak tam postępy z Twoją?

Edytowane przez skonieak

Oj to prawda niestety....:bash:Ja juz i tak mocno zweryfikowałam swoje plany i marzenia dotyczące wykończenia domu bo gdybyśmy mieli wykańczać tak jak mi sie marzyło to chyba jeszcze ze cztery pokolenia musiałyby nasz kredyt spłacać ;)No trudno...jak to mówią " jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma"