fajna kobieta 29.11.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Wrzucam zdjecia prawie skończonej kuchni.Z dużym naciskiem na prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Bede wdzieczna bo bardzo podoba mi sie ta jasna szarosc Kuchnia wyszła bardzo ładnie i widze duzo podobienstw do swojejw przyszlosci Jedynie co wg mnie dziwnie wyglada to ten przedluzony blat na półwyspie. Nie wolalabys dac tam jeszcze jednej szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.11.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Przecież napisałam ze prawie skończona :lol2:To jeden z brakujących elementów- nogi.Beda bedą..i hokery tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 No to luzik Teraz gra gitara:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 30.11.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki, Yesko z odpowiedź. Zobaczymy co będzie po wymianie tej szyby. Mam nadzieje, że po prostu była wadliwa. A teraz cieszymy się takim widokiem http://i1268.photobucket.com/albums/jj561/ewelinaborkiewicz/DSC00470Kopiowanie_zps09647e43.jpg http://i1268.photobucket.com/albums/jj561/ewelinaborkiewicz/DSC00469Kopiowanie_zps110b0510.jpg Jednak płaska dachówka to jest to! Piekna dachówka...gratulacje! Edytowane 30 Listopada 2014 przez freckle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 30.11.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Wrzucam zdjecia prawie skończonej kuchni.Z dużym naciskiem na prawie [ATTACH=CONFIG]291702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291707[/ATTACH] przepiękna kuchnia-Gratuluję )) zastanwiają mnmnie tylko gniazdka wysoko na ścianie po prawej stronie okna??? zdradź prosze jaki koszt takiej pieknej kuchni )) podobają mi się też te szare płytki kolorem przypominające beton też poproszę o bliższe informacje na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.11.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dziękuje dziękuje....:)gniazdka sa w tak nietypowym miejscu bo przewidziałam tv mały na tej ściance.;)Jutro mam wolny dzien to odszukam fakturę z nazwa tych kafli.Kwota za kuchnie duuuuuuzo za duuuuza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 01.12.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 [ATTACH=CONFIG]291623[/ATTACH] TO nasza wersja pomidorowej:D no no takiej jeszcze nie było - łądniutko, ależ macie porządek SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 01.12.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Hahahaha dokładnie... to jest najlepszy tekst!!! My jeszcze lubimy powtarzać sobie tekst pt. "przecież są rzeczy, na których nie warto oszczędzać, bo robimy je na lata (podłogi, schody, itd...,) i tak lista się wydłuża Juster czekamy z niecierpliwością na kuchnię Fajna Kobieta a jak tam postępy z Twoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 01.12.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Juster my wlasnie wczoraj rozmawialiśmy z mężem ze ta nasza kuchnia jest chyba mocno przepłacona :bash:Nie jest warta ceny ktora zapłaciliśmy.Mowie o meblach bo jak wiadomo blaty i sprzety to inna bajka... a my właśnie troche pochodzilismy za tą kuchnią i cene mamy naprawde dobra.... zobaczymy jakie będize wykonanie.. troche sie boje bo czego się nie dotkniemy na tym etapie to coś jest nie tak ;/ ;(( No i Kochani niestety ... znów nie dotrzymam słowa (jak ja tego nienawidze,, ;(( ) - zdjęcia z montażu kuchni będą później.. na początku lutego, bo nasz wykonawca jeszcze sie pie.. z łazienkami... kiedy miałam Wam wrzucić zdjecia z "kosmicznej.." pod koniec wrzesnia... a ona jeszcze nie skonczona.. rozgrzebał wszystkie trzy i tak to wyglada.. nie skonczył żadnej... przez to musimy poóźniać kuchnie i podłogi drewniane bo nie chcemy by łąził z klejami i zakurzonymi płytkami po schodach no i kurzył sprzety kuchenne ;((( juz nie mamy do niego sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 01.12.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Wrzucam zdjecia prawie skończonej kuchni.Z dużym naciskiem na prawie [ATTACH=CONFIG]291702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291707[/ATTACH] Bardzo ładnie wyszło:) zastanawiam się w jakim kolorze będą hokery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 01.12.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 [ATTACH=CONFIG]291623[/ATTACH] TO nasza wersja pomidorowej:D Ładna wersja:) na tym polega urok tego, że każdy doprawi po swojemu i efekt jest zawsze inny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 01.12.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 a my właśnie troche pochodzilismy za tą kuchnią i cene mamy naprawde dobra.... zobaczymy jakie będize wykonanie.. troche sie boje bo czego się nie dotkniemy na tym etapie to coś jest nie tak ;/ ;(( No i Kochani niestety ... znów nie dotrzymam słowa (jak ja tego nienawidze,, ;(( ) - zdjęcia z montażu kuchni będą później.. na początku lutego, bo nasz wykonawca jeszcze sie pie.. z łazienkami... kiedy miałam Wam wrzucić zdjecia z "kosmicznej.." pod koniec wrzesnia... a ona jeszcze nie skonczona.. rozgrzebał wszystkie trzy i tak to wyglada.. nie skonczył żadnej... przez to musimy poóźniać kuchnie i podłogi drewniane bo nie chcemy by łąził z klejami i zakurzonymi płytkami po schodach no i kurzył sprzety kuchenne ;((( juz nie mamy do niego sił Tak to właśnie jest z tymi fachowcami, na początku każdy obiecuje terminowość, że będzie ekstra, a wychodzi jak zwykle:bash: ale najważniejsze, żeby efekt końcowy był zadowalający:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.12.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 kakusek podaje ci pełna nazwę tego gresu.Tuscana Grey Soul Mid 75X75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.12.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 skonieak hokery najprawdopodobnie czarne bo z białymi mam złe doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 01.12.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Wrzucam zdjecia prawie skończonej kuchni.Z dużym naciskiem na prawie [ATTACH=CONFIG]291702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291707[/ATTACH] Piekna kuchnia! Masz moja wymarzoną lodówke Samsunga Multi Door której miec nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 01.12.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Piekna kuchnia! Masz moja wymarzoną lodówke Samsunga Multi Door której miec nie bede Nie przejmuj się ja też nie;) pocieszam się, że i tak chciałam białą Edytowane 1 Grudnia 2014 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.12.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ja ja podpatrzyłem u siory w Stanach i stwierdziłam ze albo ta albo żadna.;)Jest mega!!!! Nie ma problemu z włożeniem dużego garnka czy szerokiej blachy albo brytfanki.A zamrażarka.....marzenie :rolleyes:Kocham ta lodówkę miłością pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 01.12.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Nie przejmuj się ja też nie;) pocieszam się, że i tak chciałam białą Czy to nie jest dziwne ze kobiety marza o lodowkach a faceci o samochodach...hahaha trudno. Przykleje sobie jej zdjecie na innej lodowce i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 01.12.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ja ja podpatrzyłem u siory w Stanach i stwierdziłam ze albo ta albo żadna.;)Jest mega!!!! Nie ma problemu z włożeniem dużego garnka czy szerokiej blachy albo brytfanki.A zamrażarka.....marzenie :rolleyes:Kocham ta lodówkę miłością pierwsza Dzieki za pocieszenie ze jest tak funkcjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts