Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki, Yesko z odpowiedź. Zobaczymy co będzie po wymianie tej szyby. Mam nadzieje, że po prostu była wadliwa.

A teraz cieszymy się takim widokiem :)

http://i1268.photobucket.com/albums/jj561/ewelinaborkiewicz/DSC00470Kopiowanie_zps09647e43.jpg

http://i1268.photobucket.com/albums/jj561/ewelinaborkiewicz/DSC00469Kopiowanie_zps110b0510.jpg

Jednak płaska dachówka to jest to! :)

Piekna dachówka...gratulacje! :)

Edytowane przez freckle

Wrzucam zdjecia prawie skończonej kuchni.Z dużym naciskiem na prawie ;)[ATTACH=CONFIG]291702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291707[/ATTACH]

przepiękna kuchnia-Gratuluję ;)))

zastanwiają mnmnie tylko gniazdka wysoko na ścianie po prawej stronie okna???

zdradź prosze jaki koszt takiej pieknej kuchni ;)))

podobają mi się też te szare płytki kolorem przypominające beton ;) też poproszę o bliższe informacje na ich temat

Hahahaha dokładnie... to jest najlepszy tekst!!!

My jeszcze lubimy powtarzać sobie tekst pt. "przecież są rzeczy, na których nie warto oszczędzać, bo robimy je na lata (podłogi, schody, itd...,) i tak lista się wydłuża :rotfl::lol2:

Juster czekamy z niecierpliwością na kuchnię:yes:

Fajna Kobieta a jak tam postępy z Twoją?

Juster my wlasnie wczoraj rozmawialiśmy z mężem ze ta nasza kuchnia jest chyba mocno przepłacona :bash:Nie jest warta ceny ktora zapłaciliśmy.Mowie o meblach bo jak wiadomo blaty i sprzety to inna bajka...

a my właśnie troche pochodzilismy za tą kuchnią i cene mamy naprawde dobra.... zobaczymy jakie będize wykonanie.. troche sie boje bo czego się nie dotkniemy na tym etapie to coś jest nie tak ;/

;((

No i Kochani niestety ... znów nie dotrzymam słowa (jak ja tego nienawidze,, ;(( ) - zdjęcia z montażu kuchni będą później.. na początku lutego, bo nasz wykonawca jeszcze sie pie.. z łazienkami... kiedy miałam Wam wrzucić zdjecia z "kosmicznej.." pod koniec wrzesnia... a ona jeszcze nie skonczona.. rozgrzebał wszystkie trzy i tak to wyglada.. nie skonczył żadnej... przez to musimy poóźniać kuchnie i podłogi drewniane bo nie chcemy by łąził z klejami i zakurzonymi płytkami po schodach no i kurzył sprzety kuchenne ;((( juz nie mamy do niego sił

a my właśnie troche pochodzilismy za tą kuchnią i cene mamy naprawde dobra.... zobaczymy jakie będize wykonanie.. troche sie boje bo czego się nie dotkniemy na tym etapie to coś jest nie tak ;/

;((

No i Kochani niestety ... znów nie dotrzymam słowa (jak ja tego nienawidze,, ;(( ) - zdjęcia z montażu kuchni będą później.. na początku lutego, bo nasz wykonawca jeszcze sie pie.. z łazienkami... kiedy miałam Wam wrzucić zdjecia z "kosmicznej.." pod koniec wrzesnia... a ona jeszcze nie skonczona.. rozgrzebał wszystkie trzy i tak to wyglada.. nie skonczył żadnej... przez to musimy poóźniać kuchnie i podłogi drewniane bo nie chcemy by łąził z klejami i zakurzonymi płytkami po schodach no i kurzył sprzety kuchenne ;((( juz nie mamy do niego sił

Tak to właśnie jest z tymi fachowcami, na początku każdy obiecuje terminowość, że będzie ekstra, a wychodzi jak zwykle:bash: ale najważniejsze, żeby efekt końcowy był zadowalający:)

Wrzucam zdjecia prawie skończonej kuchni.Z dużym naciskiem na prawie ;)[ATTACH=CONFIG]291702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291707[/ATTACH]

Piekna kuchnia! Masz moja wymarzoną lodówke Samsunga Multi Door której miec nie bede :(