fajna kobieta 01.12.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Freckle kup porządna lodówkę!!!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.12.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) kakusek podaje ci pełna nazwę tego gresu.Tuscana Grey Soul Mid 75X75 Bardzo dziekuje:hug:Powiem Ci ze jestem mega zaskoczona bo mam ten gres zapisany w ulubionych ale po Twoich fotkach w zyciu bym nie wpadla ze to ten . U Ciebie wydaje sie on bardzo jasny mimo ze to kolor Mind. Ja zapisalam sobie kiedys zdjecia z forum koloru Light forumowej Olia.O\lub tutaj i jak widac mimo ze powinien byc jasniejszy wydaje sie duzo ciemnieszy od Twojego. Powiedz prosze ktore zdjecia wg Ciebie przeklamuja kolor? Czy Twoj gres w realu ma taki sam kolor jak na zdjeciach? Zastanawiam sie rowniez nad jego praktycznoscia gdyz na zdjeciach wyglada jakby mial takie wzłobienia(dziurki).Czy powierzchnia tej plytki jest gladka czy raczej chropowata ? Boje sie ze przy takiej szorstkiej dziurkowatej powierzchni w pozniejszym czasie bedzie ciezko to doszorowac. Na pewno ogladne go sobie gdzies w realu ale Ty juz mialas z nim "pierwszy kontakt" wiec to duza podpowiedz ) Edytowane 1 Grudnia 2014 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 kakusek cieżko mi powiedziec cos wiecej o tym gresie...W weekend przychodzi do mnie firma sprzątać generalnie cały dom juz przed przeprowadzka to jak oni umyją te kafle to wrzucę ci fotki.Teraz moj jest masakrycznie brudny to trudno powiedziec czy to jest ten ze zdjeć :oZ tego co pamietam kolor Light był dla mnie za jasny a w związku z tym ze mamy ściany w dość jasnym kolorze to chciałam ciemniejsza podłogę dla kontrastu dlatego wzięłam ten Mind. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morny 02.12.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Dzieki za pocieszenie ze jest tak funkcjonalna Na pocieszenie to tez marzyła mi się piękna duża lodówka tylko Samsunga, niestety trochę droga, ale przede wszystkim lodówki te są głębsze i zagracilaby mi kuchnie. (mamy wersje kasjopea z mniejszą kuchnia). My w końcu zdecydowaliśmy się na lodówkę w zabudowie firmy Liebherr . (Lodowka bez zamrazalki ) Osobno mamy zamrażarke bosch mała - trzy szuflady w miarę pojemna, zamontowana jest pod blatem. Jeśli chodzi o lodówkę to jestem zadowolona, jest funkcjonalna, bardzo pojemna, bez problemu mieszczą sie duże garnki i jest bardzo przejrzystą. Jak dla mnie to doskonałe rozwiązanie, dobrze że trafiłam na takiego projektanta który doradził mi takie rozwiązanie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 03.12.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Na pocieszenie to tez marzyła mi się piękna duża lodówka tylko Samsunga, niestety trochę droga, ale przede wszystkim lodówki te są głębsze i zagracilaby mi kuchnie. (mamy wersje kasjopea z mniejszą kuchnia). My w końcu zdecydowaliśmy się na lodówkę w zabudowie firmy Liebherr . (Lodowka bez zamrazalki ) Osobno mamy zamrażarke bosch mała - trzy szuflady w miarę pojemna, zamontowana jest pod blatem. Jeśli chodzi o lodówkę to jestem zadowolona, jest funkcjonalna, bardzo pojemna, bez problemu mieszczą sie duże garnki i jest bardzo przejrzystą. Jak dla mnie to doskonałe rozwiązanie, dobrze że trafiłam na takiego projektanta który doradził mi takie rozwiązanie. Polecam. No wlasnie z lodówek 2 drzwiowych to fajna widziałam chyba tylko jedna i był to chyba Sharp.. droga jak... ale rewelacja bo bez ścianki po środku..bardzo pojemna.. a samsungi to niestety mają ten podział po środku lodówki a do tego te nieszczesne kostkarki/filtry które są na wysokości wzroku.. wiec w tym mscu lodówka jest niewygodna i trzeba sie schylac by położyc cos niżej.. niewygodne to.. co do Libhera to mam nadzieje ze będziecie miec wiecej szczescie niż moja Teściowa.. po gwarancji niestety lodówka z której wczesniej była bardzo zadowolona, po prostu padła na amen.. była to prosta lodówka z szufladą chłodzącą i zamrazarka i kosztowała nie mało bo 4,5 tys ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 03.12.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 [ATTACH=CONFIG]289304[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]289305[/ATTACH] frutti czy taras też masz może z kostki? a opaska też już jest? mam podobną koncepcję na nasz front, powiedz jak drogo was to wszystko kosztowało? jakiej firmy macie kostkę? chętnie zobaczę więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia2106 03.12.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Mam pytanie do osób które są na etapie wnętrz a dokładniej malowania, czy ktoś ma problem z terivą a raczej zarysami belek wychodzących spod farby jeśli tak to jakie mieliście na to rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek898989 03.12.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 A jaka warstwa tynku na to poszła? chyba nie ma innego rozwiązania tego problemu jak poprostu na całości sufitu na parterze dać płyty karton gips na stelarzach czyli tzw podwieszany sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.12.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Juster moja nie ma tego podziału po środku.Wlasnie dlatego wybrałam lodówkę french door bo zależało mi na tym zeby polki były niedzielne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 03.12.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Juster moja nie ma tego podziału po środku.Wlasnie dlatego wybrałam lodówkę french door bo zależało mi na tym zeby polki były niedzielne.[ATTACH=CONFIG]292398[/ATTACH] mam taką tylko bez kostkarki na drzwiach, jest rewelacyjne, polecam kostkarkę mam w zamrażalniku podłączoną bezpośrednio do filtra, robi lód sama stale do sporego pojemnika w szufladzie zamrażalnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek898989 03.12.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 myszka_84 możesz podać model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 03.12.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 myszka_84 możesz podać model? RF62HERS http://www.euro.com.pl/lodowki/samsung-rf62hers.bhtml?from=gf&gclid=CKDWh6vbqcICFcjLtAodGywAtQ&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek898989 03.12.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia2106 03.12.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 A jaka warstwa tynku na to poszła? chyba nie ma innego rozwiązania tego problemu jak poprostu na całości sufitu na parterze dać płyty karton gips na stelarzach czyli tzw podwieszany sufit Dzięki bardzo pocieszająca podpowiedź a co do grubości tynków to dokładnie nie pamiętam bo robione były w marcu ale raczej dość cienko bo murarze dobre chłopaki równe ściany i sufity zrobili. Widzę że u Ciebie domek zamknięty już na zimę powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek898989 03.12.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Dzięki. W sumie jest chyba jeszcze jedno wyjście, można przelecieć sufity gładzią szpachlową, ale chyba nie ma gwarancji, że też nie będzie przebić. Może jeszcze ktoś inny się wypowie. Dzięki bardzo pocieszająca podpowiedź a co do grubości tynków to dokładnie nie pamiętam bo robione były w marcu ale raczej dość cienko bo murarze dobre chłopaki równe ściany i sufity zrobili. Widzę że u Ciebie domek zamknięty już na zimę powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 03.12.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 mam taką tylko bez kostkarki na drzwiach, jest rewelacyjne, polecam kostkarkę mam w zamrażalniku podłączoną bezpośrednio do filtra, robi lód sama stale do sporego pojemnika w szufladzie zamrażalnika ZAJEBIASZCZA.. wlasnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 03.12.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Dla zainetrsowanych wrzucam zdjęcie naszej podbitki dobieranej do okien w kolorze winchester i takiego samego pasa podrynnowego. Podbitkę mamy świerkową 3x malowaną lakierobejcą V33 8 lat gwarancji w kolorze średni dąb. Może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 03.12.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 U nas końcóka gładzi na piętrze i częściowo na parterze. Wybraliśmy gładzie kładzione na mokro, mogę polecić, gdyż kładzie się zdecydowanie szybciej i nie ma tyle brudu. W piątek panowie zaczynają malować agregatem sufity już na gotowo oraz podkładem ściany na piętrze. Od poniedziałku malowanie piętra kolorem i gładź w salonie i kuchni oraz montaż schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 04.12.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Dla zainetrsowanych wrzucam zdjęcie naszej podbitki dobieranej do okien w kolorze winchester i takiego samego pasa podrynnowego. Podbitkę mamy świerkową 3x malowaną lakierobejcą V33 8 lat gwarancji w kolorze średni dąb. Może komuś się przyda[ATTACH=CONFIG]292551[/ATTACH] Piękna podpitka, tynki też wygladają dobrze, tylko zastanawiam sie czy malowanie ścian na gotowo to dobry pomysł.. macie juz drzwi, podłogi? ja bym sie bała że jak przyjda ci montezy to wszystko pobrudza.. dlatgo pomalowalismy tylko sciany w kuchni.. bo miała juz wjeżdzac kuchnia.. (ale została przełożona) .. reszte malujemy na sam koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 04.12.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Piękna podpitka, tynki też wygladają dobrze, tylko zastanawiam sie czy malowanie ścian na gotowo to dobry pomysł.. macie juz drzwi, podłogi? ja bym sie bała że jak przyjda ci montezy to wszystko pobrudza.. dlatgo pomalowalismy tylko sciany w kuchni.. bo miała juz wjeżdzac kuchnia.. (ale została przełożona) .. reszte malujemy na sam koniec a wolisz później wszystko zabezpieczać do malowania? monter od drzwi powiedział, że montuje je na już gotowe ściany, podłogę kładliśmy też po malowaniu, nie wyobrażam sobie malowania później. Przy tej powierzchni domu i ilości drzwi oklejać wszystko albo latać z maleńkim pędzelkiem, żeby domalować każdy punkcik... a tak mamy kolorowe posadzki jedyne co zabezpieczałam to okna, parapety i płytki w łazience bo też głupia najpierw wpuściłam glazurnika a później wzięłam się za malowanie sufitu. Wolałabym później przelecieć się z ścierką i zmyć ew. odciski palców lub poprawić drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts