ksiut 21.12.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Wesołych Świąt ![ATTACH=CONFIG]294772[/ATTACH] Dołanczamy się Zdrowych i Spokojnych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 21.12.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Witam, a ja już chyba mogę napisać dom a nie budowa, bo chodzi się już w kapciach. Zdecydowanie tak:yes::yes: Gratulacje i niech Wam się dobrze mieszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 21.12.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 KasjoKasia, Ksiut piękne te Wasze choinki:) W przyszłym roku też się taką pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 22.12.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Gratulacje!!! Do jakiego stanu weszliscie jezeli moge zapytac??? Bo Nas tez ciagnie na wariata przed swietwmi Nie mamy drzwi, balustrady i zabudowy kuchni, ale mamy kuchnię w kotłowni, więc damy radę. Zaczynaliśmy budowę 2 marca tego roku, więc i tak nieźle na nam poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 23.12.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Zdrowych, radosnych Świąt Wam wszystkim oraz każdemu z osobna, niech wszystko idzie zgodnie z planem i marzeniami:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.12.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 To i ja sie swoją pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 24.12.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Niech przy żywicznym zapachu strojonej choinki, Upłyną piękne chwile Waszej Wigilii: Ze wspólnie śpiewaną kolędą, z upragnionym gościem przy stole I w rodzinnym, pełnym radości gronie. Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, Te całkiem błahe i te ważne, Te dostojne i te ciut niepoważne, Niech wszystkie się spełnią I czaru świątecznej atmosfery dopełnią! dla tych co jeszcze budują.. dla tych co wykańczają.. i tak żeby sie pochwalić.. jeszcze nie w Kasjopejce.. ale mam nadzieję za rok juz tak i z tegorocznych wyrobów jeszcze to.. WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 27.12.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nie mamy drzwi, balustrady i zabudowy kuchni, ale mamy kuchnię w kotłowni, więc damy radę. Zaczynaliśmy budowę 2 marca tego roku, więc i tak nieźle na nam poszło. Macie identyczny stan jak my Zaczynaliście w 8 urodziny mojego starszego Syna ale zbieg okoliczności. Ale tak od zera zera? Z fundamentami? Szybko bardzo Wam poszło...gratulacje raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 28.12.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Macie identyczny stan jak my Zaczynaliście w 8 urodziny mojego starszego Syna ale zbieg okoliczności. Ale tak od zera zera? Z fundamentami? Szybko bardzo Wam poszło...gratulacje raz jeszcze W lutym firma ogrodnicza wycięła drzewa i wyrównała teren a 2go marca zaczeeliśmy od zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.12.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 W lutym firma ogrodnicza wycięła drzewa i wyrównała teren a 2go marca zaczeeliśmy od zera. wowwww niezły wyczyn gratuluje u nas nie ma ciśnienia, bo nie mamy jeszcze podłączenia do wodociągu a nie chcemy podłączać sie do studni bo woda tu słaba.. szkoda rur i zdrowia .. zdrowia i rur :DDD dzis zamówiliśmy drzwi wewnętrzne.. jupii!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 29.12.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 W lutym firma ogrodnicza wycięła drzewa i wyrównała teren a 2go marca zaczeeliśmy od zera. No to baaaaaaardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.12.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Tempo prac błyskawiczne.:yes:Wychodzi na to ze tylko u mnie wszystko szło jak po grudzie....:(Od wbicia przysłowiowej łopaty do zamieszkania zeszło nam 2,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 30.12.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 MY zaczęliśmy 19.06.2013. Prace trwały do grudnia. Później przez 10 miesięcy nic się nie działo i pewnie dopiero na wiosne ruszymy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 30.12.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Tempo prac błyskawiczne.:yes:Wychodzi na to ze tylko u mnie wszystko szło jak po grudzie....:(Od wbicia przysłowiowej łopaty do zamieszkania zeszło nam 2,5 roku. My pozwolenie mamy z konca lipca budowe zaczelismy w sierpniu 2012 ale dom byl zostawiony celowo na zime na kilka mscy by wyschly mury a dom osiadl.. teraz przeciaga sie ta wykonczeniowka przez mistrza od plytek.. ;//kuchnia i podlogi juz by byly na koniec listopada ;( ale czekamy az skonczy kurzyc.. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 04.01.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 My już mieszkamy, ale w związku z przeprowadzką nie wiedziałam że mam takie mięśnie. Na razie mamy po pokojach kartony poroznoszone, a gdzie do końca. Do tego dzieci płaczą, że chcą już do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agosto 06.01.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam wszystkich budujących i tych, którzy już zbudowali dom w projekcie Kasjopea. Właśnie szykujemy się do budowy i zgromadzenia odpowiednich środków i w związku z tym, chciałbym się Was zapytać jakie są realne koszta, które ponieśliście na budowę? Będę wdzięczny za wszystkie możliwe wyceny czy to tu na forum czy na priv. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 06.01.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 My już mieszkamy, ale w związku z przeprowadzką nie wiedziałam że mam takie mięśnie. Na razie mamy po pokojach kartony poroznoszone, a gdzie do końca. Do tego dzieci płaczą, że chcą już do domu. ... "dzieci płaczą że chcą do domu..." - leżę ze śmiechu :DDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.01.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 kgbkoc kartonami sie nie przejmuj ja trzeci tydzień mieszkam a w garażu wciaz sterta kartonów :lol2:Taki urok przeprowadzek....Wciaz czekamy na meble wiec nie mam gdzie niektórych rzeczy poupychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 07.01.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 ... "dzieci płaczą że chcą do domu..." - leżę ze śmiechu :DDDDDDDDDDDDDD ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 07.01.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Dzieciom wydaje się,że są na jakiś wakacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts