Enter 02.02.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Bardzo gustownie Teraz powinno się udać: http://images68.fotosik.pl/576/23132fc550c95569m.jpg http://images69.fotosik.pl/576/005eeba056eaa2dcm.jpg http://images67.fotosik.pl/577/8ada11f8fd303b37m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.02.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Kalafiorku, a u nas szafa w cegle prezentuje sie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 02.02.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Mnie urzeklo srodkowe foto ze stolem.pieknie:) kalafiorek podzielam zdanie Juster, pięknie:yes: A co to za lampy? Jeśli oczywiście można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 02.02.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 My mamy brugmann fabryka abakus jestesmy b.zadowoleni.. szczelne i ladne Juster, a gdzie kupowaliście okna? Bo jesteś z Warszawy? A ile masz szyb? My mysleliśmy o 3szybowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.02.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Kupowalismy w Izabelinie, Wojtek Baranowski. Tak z Wwy jestesmy. Napisałam na priv 3 szyby i chyba 5 komór. Są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 03.02.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Juster, piękny okrąglak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 03.02.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 skonieak, lampy to ikeowskie kulla lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 03.02.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Kalafiorek, to ja prosiłam o zdjęcie ściany telewizyjnej Bardzo ładnie wyszło, chociaż styl zupełnie nie mój Widzę, że tego fixa w salonie nie masz i okno tarasowe jest chyba bardziej na środku pokoju, czy to wrażenie? A kominek jak wygląda i schody? Sorry, za dociekliwość, ale ciekaw jestem Też mnie zdjęcie ze stołem urzekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 03.02.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Tak, okno tarasowe jest na środku - szerokość 2,7m. Zlikwidowaliśmy okna narożne. Jest normalne duże okno po lewej stronie salonu, wychodzące na zadaszony taras. Kominka, a właściwie kozy, jeszcze nie mamy - w przyszłości będzie jotul F400 czarny. Na razie straszy dolot powietrza z podłogi Schody już są, choć jeszcze nie do końca wykończone (pozostały poprawki-uzupełnienie tynku po bokach). Robił je forumowy Lasek. Pod schodami jest duży schowek i przejście do kotłowni. Mogę zrobić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 03.02.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witam. Właśnie rozpoczęliśmy budowę Kasjopei. Chciałabym zapytać ile czasu upłynęło od "wbicia łopaty" do wprowadzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 03.02.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witam. Właśnie rozpoczęliśmy budowę Kasjopei. Chciałabym zapytać ile czasu upłynęło od "wbicia łopaty" do wprowadzenia. Pozdrawiam witamy w gronie my wbilismy łopate w sierpniu 2012.. potem zostawilismy dom na zime by osiadł, a mury wyschły, generalnie nie mamy ciśnienia bo nie mamy jeszcze wody miejskiej dociągnietej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 03.02.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Zastanawia mnie ten temat czekania przez zimę. Czy to jest konieczne? Co to konkretnie daje i jakie musi zima spełniać warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 03.02.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś zaadoptował jakoś poddasze i zrobił np. schody na nie i ewentualnie okno dachowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur D 03.02.2015 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś zaadoptował jakoś poddasze i zrobił np. schody na nie i ewentualnie okno dachowe? Witam. Generalnie ja planuje takie rozwiązanie. Na tym forum pojawiają się chyba ze 3 wątki dotyczące stropu nad piętrem. Łącznie ze zdjęciami. Nie pamiętam dokładnie na których podstronach są te informacje dlatego należy przeczytać wszytko od początku. Mi to zajęło około 6 godz. Ale naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 04.02.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Pomocy!!! Co najpierw kupiliscie wc czy stelaz?? My juz dawno pomontowalisy stelaze geberit duofix.. standardowe i juz kupujemy drugi komplet ceramiki bo nie pasuje do stelarza... najpierw bidet zaslanial rure kanaliz a teraz wyjscie wody.. dramat! Slyszeliscie o czyms takim by standardowy stelaz nie pasowal do standardowej ceramiki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 04.02.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Juster ja o czymś takim nie słyszałam, nawet nie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 04.02.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 My tez jestesmy w ciezki szoku.. kto kupuje ceramike jak ma dopiero mury i stelarze montuje... hydraulik twierdzi ze nic nie skopal montujac stelaz a my teraz nie mamy tego co chcemy i co sie nam podoba tylko to co jest i pasuje .. strasznie mi szkoda bo oba komplety byly bardzo ladne jeden udalo sie oddac drugi nie bo kupowany we wrzesniu.. gdybysmy je kupili przed montazem stelaza to juz w ogole nic bysmy nie oddali;( Juster ja o czymś takim nie słyszałam, nawet nie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 04.02.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Witam. Właśnie rozpoczęliśmy budowę Kasjopei. Chciałabym zapytać ile czasu upłynęło od "wbicia łopaty" do wprowadzenia. Pozdrawiam Rozpoczęliśmy budowę w kwietniu 2012r. i do października mieliśmy SSO przykryte dachówką. W 2013r. zbieraliśmy siły finansowe:D W 2014r. zaatakowaliśmy znowu w kwietniu i w listopadzie się wprowadziliśmy. Podsumowując - gdyby nie przerwa - budowa trwałaby około 12 msc. kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.02.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Pomocy!!! Co najpierw kupiliscie wc czy stelaz?? My juz dawno pomontowalisy stelaze geberit duofix.. standardowe i juz kupujemy drugi komplet ceramiki bo nie pasuje do stelarza... najpierw bidet zaslanial rure kanaliz a teraz wyjscie wody.. dramat! Slyszeliscie o czyms takim by standardowy stelaz nie pasowal do standardowej ceramiki??? No ładny numer!! :(My kupowaliśmy wszystko razem wiec cieżko mi powiedziec czy to było dobierane jedno do drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.02.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Witaj miss_piggy !!!! Powodzenia w boju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts