Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wanna artvillano... ale trzeba na nich uwazac..bo niektore sprzety maja dziadowe i krzywe ;) np bidet jeden sie buja a drugi w ogole nie pasowal nam do stelaza geberit.. no i zostalismy z tym jak te... ie mozna oddac bo kupione we wrzesniu bo przedluzylo nam sie kladzenie plytek ;// ale np umywalki..wann.. prysznic sa bardzo fajne. mieli salon na bartyckiej ale sie zwineli tydz temu.. niestety i zostaje str www ale nik tez n maile nie odp i nie odbiera tel.. Taka lipa.

Witam :)

Przywedrowalam tutaj za Fajna :D

Fajna...super okna! Czym masz zrobiona zabudowe? z kg?

Juster co to za wanna u Ciebie`?

jest obledna! takiego czegos szukam:D

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wracajac do naszego problemu.. chyba hydraulik zle nam wyprowadzil wode do bidetu.. za wysoko.. ale oczywiscie zapiera sie ze zrobil zgodnie ze sztuka i standardowo.. wiec albo znajdziemy jakis pasujacy i ladny sprzet albo bedziemy kuc.. :(((

Juster ja o czymś takim nie słyszałam, nawet nie pomyślałam.

My z kolei powiedzielismy ze skoro to drzwi na wymiar to maja to dopasowac bez zadnego kucia i szpachlowani.. beda juz deski i nie chcemy brudzic

Juster my mieliśmy montaż drzwi już po bambusie i po wykładzinach ;) Pan był baaaaardzo profesjonalny,wszystko sam pozaklejał a kucia było może 3 minuty bo to pustaki pianowe. Pol-skone nie robi drzwi na wymiar poza tym nie problem leżał w drzwiach tylko w oscieżnicach regulowanych z opaskami. Ja też byłam przerażona tym ale zachował sie jak żaden wcześniejszy "fachowiec" i tu wielkie "chapeau bas" dla niego :)

Pomocy!!! Co najpierw kupiliscie wc czy stelaz?? My juz dawno pomontowalisy stelaze geberit duofix.. standardowe i juz kupujemy drugi komplet ceramiki bo nie pasuje do stelarza... najpierw bidet zaslanial rure kanaliz a teraz wyjscie wody.. dramat! Slyszeliscie o czyms takim by standardowy stelaz nie pasowal do standardowej ceramiki???

Juster my kupiliśmy stelaże delfin czy coś takiego (dużo tańsze od geberit) - standardowe i wszystko pasowało co wybrałam, nawet nie wiedziałam że może nie pasowac :o . I tak bedzie pieknie i tak wiec sie nie martw :D

fajna kobieto podoba mi się, że kuchnia jest jasna. Zastanawia mnie do jakiego pomieszczenia prowadzą te drzwi? Czy jest to jakiś schowek? Jak wygospodarowałaś tę przestrzeń?

Wrzucam kilka zdjeć kuchni.Jeszcze tylko roleta listwy przypodłogowe i koniec....:)[ATTACH=CONFIG]304439[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304440[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304441[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304442[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304443[/ATTACH]