Juster 06.02.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wanna artvillano... ale trzeba na nich uwazac..bo niektore sprzety maja dziadowe i krzywe np bidet jeden sie buja a drugi w ogole nie pasowal nam do stelaza geberit.. no i zostalismy z tym jak te... ie mozna oddac bo kupione we wrzesniu bo przedluzylo nam sie kladzenie plytek ;// ale np umywalki..wann.. prysznic sa bardzo fajne. mieli salon na bartyckiej ale sie zwineli tydz temu.. niestety i zostaje str www ale nik tez n maile nie odp i nie odbiera tel.. Taka lipa. Witam Przywedrowalam tutaj za Fajna Fajna...super okna! Czym masz zrobiona zabudowe? z kg? Juster co to za wanna u Ciebie`? jest obledna! takiego czegos szukam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 06.02.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Piekne jest to okno narozne.. U mnie wyglada to tak [ATTACH=CONFIG]302815[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 06.02.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wracajac do naszego problemu.. chyba hydraulik zle nam wyprowadzil wode do bidetu.. za wysoko.. ale oczywiscie zapiera sie ze zrobil zgodnie ze sztuka i standardowo.. wiec albo znajdziemy jakis pasujacy i ladny sprzet albo bedziemy kuc.. (( Juster ja o czymś takim nie słyszałam, nawet nie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.02.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 dziekuje za odpowiedz i cenne uwagi Jak mi ktos na email nie odpowiada przed zakupem, albo odpisuje po dlugim czasie, to ja rezygnuje z takiego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 06.02.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 My z kolei powiedzielismy ze skoro to drzwi na wymiar to maja to dopasowac bez zadnego kucia i szpachlowani.. beda juz deski i nie chcemy brudzic Juster my mieliśmy montaż drzwi już po bambusie i po wykładzinach Pan był baaaaardzo profesjonalny,wszystko sam pozaklejał a kucia było może 3 minuty bo to pustaki pianowe. Pol-skone nie robi drzwi na wymiar poza tym nie problem leżał w drzwiach tylko w oscieżnicach regulowanych z opaskami. Ja też byłam przerażona tym ale zachował sie jak żaden wcześniejszy "fachowiec" i tu wielkie "chapeau bas" dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 06.02.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Pomocy!!! Co najpierw kupiliscie wc czy stelaz?? My juz dawno pomontowalisy stelaze geberit duofix.. standardowe i juz kupujemy drugi komplet ceramiki bo nie pasuje do stelarza... najpierw bidet zaslanial rure kanaliz a teraz wyjscie wody.. dramat! Slyszeliscie o czyms takim by standardowy stelaz nie pasowal do standardowej ceramiki??? Juster my kupiliśmy stelaże delfin czy coś takiego (dużo tańsze od geberit) - standardowe i wszystko pasowało co wybrałam, nawet nie wiedziałam że może nie pasowac . I tak bedzie pieknie i tak wiec sie nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 06.02.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 A jakiej firmy to okna? Okna to Kowalczyk Fabryka Okien SPJ, na profilach Brugmann. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 zabudowa przy karniszach z czego jest zrobiona? karton gips czy gotowy element? Aaaaa....to k -g.Wiesz ze ja mam opóźniony zapłon i cieżko łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JohnyB 09.02.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Kasjopeowicze, jaką moc pieca gazowego ( kW) macie w swoich domkach Kasjopea 3 ? Edytowane 9 Lutego 2015 przez JohnyB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 09.02.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Kasjopeowicze, jaką moc pieca gazowego ( kW) macie w swoich domkach Kasjopea 3 ? Gdyby było pytanie o kolor ścian lub rodzaj płytek, chętnie bym pomogła, a tak, to nie mam pojęcia:lol2: chociaż chodzi mi po głowie jakieś 20 kW z Viessmanna, jest taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 10.02.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Gdyby było pytanie o kolor ścian lub rodzaj płytek, chętnie bym pomogła, a tak, to nie mam pojęcia:lol2: chociaż chodzi mi po głowie jakieś 20 kW z Viessmanna, jest taki? ) my buderus chyba 25kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.02.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dla mnie piece gazowe to czarna magia dlatego wrzucę zdjecie moze ktos sie będzie znał i ze zdjecia wyłapie jaka ma moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 10.02.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) JulkaWwy.. nie udało się załączyć na priv to wrzucam tu okna oczywiście ostro zakurzone ale kształt ramy widać nie powinniście żałować, my jestesmy bardzo zadowoleni Edytowane 10 Lutego 2015 przez Juster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 10.02.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 11.02.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 [ATTACH=CONFIG]303813[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]303814[/ATTACH] Juster! Dziękuję!!!! Już jestesmy w piątek umówieni na zamawianie tych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 11.02.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 A jakiej firmy? Możesz zdradzić ile kosztowały? Juster! Dziękuję!!!! Już jestesmy w piątek umówieni na zamawianie tych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 11.02.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 A jakiej firmy? Możesz zdradzić ile kosztowały? Cos ok 34 tys.firma Brugmann. Ale jaki model to nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 11.02.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Bardzo dziękuję za dpowiedź. Cos ok 34 tys.firma Brugmann. Ale jaki model to nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.02.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Wrzucam kilka zdjeć kuchni.Jeszcze tylko roleta listwy przypodłogowe i koniec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 15.02.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 fajna kobieto podoba mi się, że kuchnia jest jasna. Zastanawia mnie do jakiego pomieszczenia prowadzą te drzwi? Czy jest to jakiś schowek? Jak wygospodarowałaś tę przestrzeń? Wrzucam kilka zdjeć kuchni.Jeszcze tylko roleta listwy przypodłogowe i koniec....[ATTACH=CONFIG]304439[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304440[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304441[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304442[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304443[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts