Eveline 18.02.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Widzieliście nowości MG Projekt? Jest Kasjopea 5 i 6. Zastanawiam się,patrząc na nie czy zamiast szafy przy jadalni nie zrobić spiżarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zrobic,zrobic :yes:Ja zrobiłam i jestem baaaaardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 18.02.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Spiżarnia fajne miejsce tylko czy noe bedzie za ciasno? Kasjopea 5 i 6 są większe.Widzieliście nowości MG Projekt? Jest Kasjopea 5 i 6. Zastanawiam się,patrząc na nie czy zamiast szafy przy jadalni nie zrobić spiżarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 U mnie nie jest za ciasno.:)Zreszta zdjecia kuchni wstawiłam kilka stron wcześniej i te drzwi przy kuchni to wlasnie drzwi do spiżarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 18.02.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Nie myślałam o ciasnocie w kuchni tylko jadalni i takim "oddechu" jak sie wn siedzi.U mnie nie jest za ciasno.:)Zreszta zdjecia kuchni wstawiłam kilka stron wcześniej i te drzwi przy kuchni to wlasnie drzwi do spiżarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Kwestia tego czy zrobic spiżarnie w miejscu szafy czy w ogóle zrobic spiżarnie.;)Jesli ktos rezygnuje świadomie z szafy po to zeby zyskać na metrażu to robienie spiżarni mija sie z celem ale jeśli zastanawia sie co wybrać szafe czy spiżarnie w tym miejscu to jak dla mnie wybór jest oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 18.02.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zrobic,zrobic :yes:Ja zrobiłam i jestem baaaaardzo zadowolona.[ATTACH=CONFIG]305052[/ATTACH] a co macie pod schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 18.02.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Fajna kobieto a widzieliśmy Twoja jadalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 18.02.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Nie myślałam o ciasnocie w kuchni tylko jadalni i takim "oddechu" jak sie wn siedzi. My mamy szafę, ja bym nie zamieniła (tak naprawdę to te same rzeczy można przechowywać tu i tu;) )natomiast szafę przesunęliśmy w stronę schowka i łazienki czyli hol na dole mamy zwężony do szerokości 140 cm (równo z wejściem z wiatrołapu) i tym samym zyskaliśmy szerszą przestrzeń jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 a co macie pod schodami? Pierdolnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Fajna kobieto a widzieliśmy Twoja jadalnie ?[/QUOTJadalnia na dzien dzisiejszy jest zastawiona meblami syna.Jutro montaz to wieczorem wrzucę zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 18.02.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 A my mamy 2 w 1. Szafa ma szerokość 120cm i zaczyna się zaraz przy drzwiach do wiatrołapu. Jej tylna ściana jest jednocześnie tyłem szafki z półkami od góry do dołu. Hall ma szerokość ok 160cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 19.02.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Pierdolnik.[ATTACH=CONFIG]305063[/ATTACH] Fajna Ty to jestes fajna.. widzialas kiedys pierdolnik..? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 19.02.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Drodzy Kasjopejczycy:)Mam dwa pytania w zasadzie zbliżone.1. Z czego macie zrobioną podłogę na dole? Gres/gres szkliwiony? Jaki kolor- beż/szarość?2. Jeśli macie macie wyłożone i gresem i panelami/drewnem to gdzie przebiega linia podziału? Mamy z mężem zagwozdkę. Chcemy połączyć gres i panele. Salon i gabinet na dole chcemy w panelach, ale nie wiemy jak z jadalnią i korytarzem... gdzie zrobić łączenie????Pomożcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 19.02.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 (edytowane) My planujemy zrobić płytki w kuchni i pociągnąć po szerokości przez jadalnię i pod okno w salonie i następnie zakręcić pod drugie okno. Pod płytkami ma być podłogówka. Zabieg z płytkami pod oknem jest zamierzony. Przy tak dużym szkleniu chcemy "dogrzać" pod oknem aby ewentualnie nie rosiło. Edytowane 19 Lutego 2015 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 19.02.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Fajna, dzięki! Super wygodna sprawa! Zawsze uwazalam, ze spiżarnia powinna byc przy kuchni. Jakbyś dała radę wrzucić zdjęcie z większej perspektywy, będę wdzięczna W Kasjopei 5 i 6 podoba mi się cale rozwiązanie dołu, większa garderoba i pokoje na górze, wydzielona pralnia (wiem, że to się wiąże z wielkością, nowe wersje mają 40 m uzytkowej więcej), ale jestem fanką loggi od frontu i okna narożnego w pokoju dziecka, więc dla mnie ujmuje to uroku.Ale trafione pomysły mozna odgapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 19.02.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Drodzy Kasjopejczycy:) Mam dwa pytania w zasadzie zbliżone. 1. Z czego macie zrobioną podłogę na dole? Gres/gres szkliwiony? Jaki kolor- beż/szarość? 2. Jeśli macie macie wyłożone i gresem i panelami/drewnem to gdzie przebiega linia podziału? Mamy z mężem zagwozdkę. Chcemy połączyć gres i panele. Salon i gabinet na dole chcemy w panelach, ale nie wiemy jak z jadalnią i korytarzem... gdzie zrobić łączenie???? Pomożcie!! U nas jest połączenie paneli z płytkami. Panele są w gabinecie, salonie i jadalni, natomiast płytki w kuchni i holu. Płytki kuchenne kończą sie równo ze słupem żelbetonowym, natomiast w holu łączenie paneli z płytkami jest za schowkiem, tzn. wejście do schowka i na schody jeszcze w panelach. Mam nadzieję, że zrozumiale napisalam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 19.02.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Fajna Ty to jestes fajna.. widzialas kiedys pierdolnik..? ) Gdyby to był Facebook, kliknęłabym "Lubię to":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 19.02.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 U nas jest połączenie paneli z płytkami. Panele są w gabinecie, salonie i jadalni, natomiast płytki w kuchni i holu. Płytki kuchenne kończą sie równo ze słupem żelbetonowym, natomiast w holu łączenie paneli z płytkami jest za schowkiem, tzn. wejście do schowka i na schody jeszcze w panelach. Mam nadzieję, że zrozumiale napisalam:) Rozumiale, dziękuję! Najbardziej zastanawiamy się nad tym czy jadalnie wykladac plytkami czy panelami.. już sami nie wiemy;/ ja jestem za plytkami, wtedy by się ladnie pociągnęlo plytki na korytarzu do słupa przy kominku i wejscia do jadalni.A jakbyśmy chcieli zrobić drewno też w jadalni to nie wiem gdzie wtedy skonczyc płytki w korytarzu... czy przy schowku? czy jak...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 19.02.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 U nas w kuchni i na holu kończy się kamień na wysokości słupa. Z tym że nasza szafa jest przesunięta w stronę wiatrołapu i kończy się razem ze słupem.Natomiast w jadalni i salonie mamy pociągnięty kamień pod oknami w kształcie litery a'la Z. Szerokość 80cm krótkie ramiona i 120cm ramię długie litery Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts