miss_piggy 23.02.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Tam, też planujemy położyć podłogówkę. no płytki przy tarasie mają sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 23.02.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 My planujemy płytki położyć tak jak na załączonym obrazku. Zaznaczenie na zielono. [ATTACH=CONFIG]305829[/ATTACH] a nie będziecie robić płytek w przedsionku i na korytarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 23.02.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 W wiatrołapi i łazience tak ale to jakby oczywiste. Wcześniej było pytanie odnośnie tego jak układa się płytki salon jadalnia. Nie wiem co masz na myśli pisząc korytarz. no płytki przy tarasie mają sens. a nie będziecie robić płytek w przedsionku i na korytarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 23.02.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 korytarz czyli hall. Gdzie tam koło szafy będą się konczyc płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.02.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 znalazłam[ATTACH=CONFIG]305835[/ATTACH], nasz wymiar chyba 179zł za m2. Juster wiesz ze jak napisalas ze sa w rozmiarze 60 i 75 pomyslalam ze moze to wlasnie byc Keraben ) Mam ten gres u siebie na liscie jako faworyt (widzialam kolor blanco i tez wyglada pieknie ) . Mialam cicha nadzieje ze znalazlam cos troszke tanszego a rownie ładnego ale widac ciezko znalezc plytki lappato w cenie do 100 zl Dziekuje za informacje i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 23.02.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jeszcze troszeczkę poprawiłam rysunek. Powiększam sobie wiatrołap i likwiduję szafę. Drzwi do łazienki nie będą nachodzić na drzwi od wiatrołapu bo będą ciut przesunięte. korytarz czyli hall. Gdzie tam koło szafy będą się konczyc płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 23.02.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Trochę inspiracji dotyczących łączenia materiałów na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 24.02.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Juster, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 24.02.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Jeszcze troszeczkę poprawiłam rysunek. Powiększam sobie wiatrołap i likwiduję szafę. Drzwi do łazienki nie będą nachodzić na drzwi od wiatrołapu bo będą ciut przesunięte. [ATTACH=CONFIG]305845[/ATTACH] teraz to wszystko wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 24.02.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Piękny dach. Ktoś jeszcze zdecydował się na płaską dachówkę? Może jeszcze jakieś fotki? A proszę jeszcze kilka zdjęć ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 25.02.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Miss piggy a dlaczego chcesz drewno w ciągu komunikacyjnym na poziomie jadalni, a jadalnię w kaflach? Wydaje misię, że to wizualnie może byś średnio fajnie, a poza tym optycznie będzie wydzielać jadalnię, korytarz i zmniejszać och powierzchnie. Nielepiej zrobić drewno tylko w salonie? Pod oknami balkonowymi mamy tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 25.02.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No właśnie też się zastanawiam czy nie dać całość w kafelkach a salon w desce. Teraz jestem na etapie decyzji o hydraulice i ogrzewaniu i wstępnie tak pomyślałam o podłogówce a co za tym idzie o kaflach. Jeszce to przemyślę ale wizualizacja z tak ułożonymi płytkami była bardzo fajna. Miss piggy a dlaczego chcesz drewno w ciągu komunikacyjnym na poziomie jadalni, a jadalnię w kaflach? Wydaje misię, że to wizualnie może byś średnio fajnie, a poza tym optycznie będzie wydzielać jadalnię, korytarz i zmniejszać och powierzchnie. Nielepiej zrobić drewno tylko w salonie? Pod oknami balkonowymi mamy tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 25.02.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No to tradycyjnie zapytam jaka to dachówka. A proszę jeszcze kilka zdjęć ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.02.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ze zdjęcia wynika ,że drzwi wejściowe są firmy Hormann - od 4 lat użytkuje takie i jestem b. niezadowolony - drzwi są bardzo "zimne"- zimno przenika przez aluminiowy próg i wokól ramki szyb, żałuje ze nie zamontowałem drewnianych na zamówienie. A nieeee.....:no:wlasnie z tego powodu nie robiliśmy w Hormanie tylko na zamowienie w lokalnej firmie.Drzwi sa drewniane i Baaardzo cieplutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.02.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Super wyglada to łączenie płytek z deska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 25.02.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ksiut a te drzwi to są wejściowe czy jakieś "drugie"? Gdzie one prowadzą do gabinetu?A proszę jeszcze kilka zdjęć ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 25.02.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No to tradycyjnie zapytam jaka to dachówka. dachówka to Rupp Ceramika model Turmalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 25.02.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Z gabinetu zrezygnowaliśmy celowo, mamy tam teraz takie pomieszczenie ok 30 m2 razem z kotłownią, - można powiedzieć pokój do majsterkowania, gdzie stoją krzesła, leżaki, grill, regały z przetworami i jak dla mnie bardzo przydatna stalowa wanna gdzie można np wykąpać psa, umyć grilla itp, są i inne mniej czy bardziej potrzebne rzeczy. Przejście jest w stronę ogrodu aby wygodnie było wyjmować potrzebne rzeczy do i z ogrodu. Z drugiej strony takie drzwi również mogą być przydatne gdy ktoś ma tam np gabinet lekarski itpPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 25.02.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Bardzo fajny pomysł z tym pomieszczeniem. Z pewnością się przyda. My mamy inny pomysł na gabinet. Chcemy usunąć ścianę między gabinetem i salonem i dzięki temu go powiększyć. W tej części "gabinetowej" planujemy zrobić przestrzeń dla dzieci, gdzie mogłaby składować swoje zabawki. Jedno z okien chcemy zaaranżować jak okno z siedziskiem coś w stylu amerykańskim. Chcemy tam też podstawić stolik z komputerem. Z gabinetu zrezygnowaliśmy celowo, mamy tam teraz takie pomieszczenie ok 30 m2 razem z kotłownią, - można powiedzieć pokój do majsterkowania, gdzie stoją krzesła, leżaki, grill, regały z przetworami i jak dla mnie bardzo przydatna stalowa wanna gdzie można np wykąpać psa, umyć grilla itp, są i inne mniej czy bardziej potrzebne rzeczy. Przejście jest w stronę ogrodu aby wygodnie było wyjmować potrzebne rzeczy do i z ogrodu. Z drugiej strony takie drzwi również mogą być przydatne gdy ktoś ma tam np gabinet lekarski itp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Z gabinetu zrezygnowaliśmy celowo, mamy tam teraz takie pomieszczenie ok 30 m2 razem z kotłownią, - można powiedzieć pokój do majsterkowania, gdzie stoją krzesła, leżaki, grill, regały z przetworami i jak dla mnie bardzo przydatna stalowa wanna gdzie można np wykąpać psa, umyć grilla itp, są i inne mniej czy bardziej potrzebne rzeczy. Przejście jest w stronę ogrodu aby wygodnie było wyjmować potrzebne rzeczy do i z ogrodu. Z drugiej strony takie drzwi również mogą być przydatne gdy ktoś ma tam np gabinet lekarski itp Pozdrawiam Dokładnie mam tak samo zagospodarowane to pomieszczenie.:)Dodatkowo pralnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts