miss_piggy 11.03.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Moi drodzy widzę, że tutaj wiele osób ma białe drzwi. Jakie są Wasze odczucia i spostrzeżenia w trakcie ich użytkowania. Jak z utrzymaniem w czystości ?No i kolejne pytanie. Grzejniki. Jakie wybraliście? Jakie wrażenia? Chętnie zobaczyłabym parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 11.03.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Moi drodzy widzę, że tutaj wiele osób ma białe drzwi. Jakie są Wasze odczucia i spostrzeżenia w trakcie ich użytkowania. Jak z utrzymaniem w czystości ? No i kolejne pytanie. Grzejniki. Jakie wybraliście? Jakie wrażenia? Chętnie zobaczyłabym parę zdjęć. Podłączam się pod pytanie. Zastanawiam się nad Tiarą Polskone-tak jak freckle na forum pokazywała. No piękne te białe A grzejniki planujemy viessmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 11.03.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 A jaki model grzejników? Ja myślę nad dekoracyjnymi i mam zagwozdkę jakie? Proszę o podawanie modeli i producentów. Podłączam się pod pytanie. Zastanawiam się nad Tiarą Polskone-tak jak freckle na forum pokazywała. No piękne te białe A grzejniki planujemy viessmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 11.03.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 A jaki model grzejników? Ja myślę nad dekoracyjnymi i mam zagwozdkę jakie? Proszę o podawanie modeli i producentów. grzejniki takie zwykle białe kwadratowe. Ewentualnie jeden dekoracyjny ala Purmo na jednej ze ścian salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 11.03.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 A jaki model grzejników? Ja myślę nad dekoracyjnymi i mam zagwozdkę jakie? Proszę o podawanie modeli i producentów. U nas podłogówka wszędzie, także grzejiniki mamy tylko w łazienkach, takie: Grzejnik ZigZag Terma Technologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 11.03.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Podłączam się pod pytanie. Zastanawiam się nad Tiarą Polskone-tak jak freckle na forum pokazywała. No piękne te białe A grzejniki planujemy viessmann U nas też będą (Koniec marca)Polskone, bezprzylgowe model Simple,(całe zabudowane), bardzo podobne do Tiary, tylko mają sam frez bez tej aluminiowej wstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 12.03.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 U nas też będą (Koniec marca)Polskone, bezprzylgowe model Simple,(całe zabudowane), bardzo podobne do Tiary, tylko mają sam frez bez tej aluminiowej wstawki. [ATTACH=CONFIG]308254[/ATTACH] a to nie jest szyba a nie aluminiowa wstawka w tej Tiarze? tak mi sie wydawało... A ile placiliscie za jedne drzwi z futrynami - za caly komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 12.03.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 a to nie jest szyba a nie aluminiowa wstawka w tej Tiarze? tak mi sie wydawało... A ile placiliscie za jedne drzwi z futrynami - za caly komplet? To nie jest szyba, widziałam w salonie, to tak jak napisałam taki aluminowy pasek. Za drzwi płacimy 14 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 12.03.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 To nie jest szyba, widziałam w salonie, to tak jak napisałam taki aluminowy pasek. Za drzwi płacimy 14 tys. aaa to zmienia postać rzeczy:) Byłam przekonana, że to szybka i że da trochę swiatła w pokoju... a ile sztuk drzwi kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.03.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 U nas Interdoory model Derby.Za cholerę nie pamietam ile płaciliśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 12.03.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) U nas Interdoory model Derby.Za cholerę nie pamietam ile płaciliśmy ? [ATTACH=CONFIG]308309[/ATTACH] Drzwi, drzwiami, ale pochwal się lepiej co to za przepiękne kinkiety wiszą? Edytowane 12 Marca 2015 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 12.03.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 aaa to zmienia postać rzeczy:) Byłam przekonana, że to szybka i że da trochę swiatła w pokoju... a ile sztuk drzwi kupowaliście? Całe 11 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.03.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 skonieak http://www.decoratore.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 12.03.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 skonieak http://www.decoratore.pl Fajna Kobieto dzięki, super strona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.03.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Bardzo Prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 12.03.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Całe 11 sztuk Super Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 12.03.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Drzwi, drzwiami, ale pochwal się lepiej co to za przepiękne kinkiety wiszą? a to ujęcie to w którym miejscu naszych kasjopejek jest? Bo jakos nie moge zlokalizować przestrzennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.03.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 U mnie jest to wejście do wiatrolapu.Z tym ze moja Kasjopea totalnie przerobiona wiec cieżko porównywać do pierwotnego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 12.03.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Rozumiem, że większość jednak wybrała podłogówkę. Ja mam na oku firmę Sterlad Planar albo Purmo Kos V. Może macie jakieś doświadczenia z nimi?Poza tym co do użytkowania białych drzwi? Czy się brudzą? Jakie wrażenia? A może ktoś kupił drzwi białe u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 12.03.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Podnoszę kolejną kwestię. Zapewne większość z Was na ustawienie domu tak aby wejście była na północ a okna z salonu na południe. Mając tak duże przeszklenia jak radzicie sobie w słoneczne dni. Macie rolety zew/wew., zasłony, żaluzje wew/zew? Chodzi mi głównie o to czy w słoneczne dni konieczne jest przysłonięcie a wręcz całkowite zasłonięcie albo ograniczyć nagrzewanie pomieszczenia i odbijania światła na TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts