Eveline 15.03.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Miss_piggy, jestem pod wrażeniem a na jakim etapie budowy jesteś teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 15.03.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) Fundament. Teraz zaczynamy budować ściany. Natomiast cały czas myślę o tym jaką dachówkę kupić. Edytowane 15 Marca 2015 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 15.03.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 skonieak a co chodzi z pomidorówką? Podoba mi się ta wizualizacja:) po raz kolejny sprawdza się, to określenie a propos naszej"pomidorówki" Czy ściana z TV i kominkiem jest dłuższa niż w projekcie, bo przyznam, że tak właśnie wyglada. Zastanawia mnie jeszcze czy to wszystko można tak ustawić bez przesuwania komina? Pytam, bo "na żywo " to aż tyle miejsca tam nie ma;)Dobrze widzę, że schody "zamknięte" są lustrem? (Fajny pomysl:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 15.03.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Już wiem o co chodzi z pomidorówką. To prawda ten dom jest bardzo "wdzięczny" w obróbce. Moja projektantka powiedziała, że aż miło się pracuje nad takim projektem Niestety nie miałam okazji zobaczyć tego domu w realu ale wierzę, że będzie wspaniały jak już powstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 15.03.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 "Kosmiczna" się wykańcza.. ciężko tylko foto zrobić bo mimo że płytki mocno ja optycznie poszerzyły to jest niewielka i ciężko zdjęcie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 15.03.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Czekam na wersję ostateczną. A może jeszcze zdjęcie, które obejmie drzwi? "Kosmiczna" się wykańcza.. ciężko tylko foto zrobić bo mimo że płytki mocno ja optycznie poszerzyły to jest niewielka i ciężko zdjęcie zrobić [ATTACH=CONFIG]308819[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 15.03.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Czekam na wersję ostateczną. A może jeszcze zdjęcie, które obejmie drzwi? ale to bedzie widac tylko drzwi na tej ścianie:) drzwi montują we wtorek, wrzucę po montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 15.03.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 ok czekam z niecierpliwością. ale to bedzie widac tylko drzwi na tej ścianie:) drzwi montują we wtorek, wrzucę po montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 15.03.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 "Kosmiczna" się wykańcza.. ciężko tylko foto zrobić bo mimo że płytki mocno ja optycznie poszerzyły to jest niewielka i ciężko zdjęcie zrobić [ATTACH=CONFIG]308819[/ATTACH] Faktycznie "kosmiczna" grzejnik w lustrze:lol2: oczywiście żartuję Wygląda świetnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 15.03.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Faktycznie "kosmiczna" grzejnik w lustrze:lol2: oczywiście żartuję Wygląda świetnie:) jeszcze brakuje kibelka i szyby od prysznica i jest done w lustrze dokładnie na wprost odbijają się lustrzane kostki z dekoru nie wiem jak ale postaram sie to przekazac by foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 17.03.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 U nas też będą (Koniec marca)Polskone, bezprzylgowe model Simple,(całe zabudowane), bardzo podobne do Tiary, tylko mają sam frez bez tej aluminiowej wstawki. [ATTACH=CONFIG]308254[/ATTACH] Skonieak mamy simple na górze bo tiara droższa i brakło budżetu na tiare na górze ale powiem Ci tylko jedną rzecz na ich temat...są delikatne bardziej niż tiara i znacznie znacznie lżejsze. Nie wiem czy to źle czy dobrze ale chciałam Ci to powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 17.03.2015 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 a to nie jest szyba a nie aluminiowa wstawka w tej Tiarze? tak mi sie wydawało... A ile placiliscie za jedne drzwi z futrynami - za caly komplet? W tiara jest wstawka ze stali nierdzewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 17.03.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Całe 11 sztuk Skonieak to cena z montażem za 11sztuk i ościeżnicami regulowanymi i klamkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 17.03.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Rozumiem, że większość jednak wybrała podłogówkę. Ja mam na oku firmę Sterlad Planar albo Purmo Kos V. Może macie jakieś doświadczenia z nimi? Poza tym co do użytkowania białych drzwi? Czy się brudzą? Jakie wrażenia? A może ktoś kupił drzwi białe u stolarza? Mieszkamy dwa miesiace i drzwi sie nie brudza jakos specjalnie, czysci sie je latwo. Narazie nie było z nimi zadnego problemu. Co do białych drzwi od stolarza to nasi znajomi sobie zamowili z szybą i powiem ci tak że żaden stolarz nie pomaluje drzwi tak dokładnie jak fabryka lakieruje w próżni. Mnie sie to osobiscie nie podoba a roznica w cenie jest dwukrotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.03.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Ja w poprzednim domu miałam drzwi drewniane debowe powiem wam ze w utrzymaniu czystości zdecydowanie lepiej wypadają białe.Cos wiecej będe mogła powiedziec pewnie za kilka lat bo póki co użytkujemy dopiero trzeci miesiąc ale jeśli chodzi o utrzymanie czystości to sa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 18.03.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 No i doczekaliśmy się drzwi - fornirowane dębem w kolorze podłóg. - drzwi z garażu do kotłowni - na wprost drzwi do sypialni, po lewej drzwi do łazienki ogólnej (pastelowej) - widok z łazienki na sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 18.03.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Juster czy ja widzę u Ciebie luksfery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 18.03.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Skonieak to cena z montażem za 11sztuk i ościeżnicami regulowanymi i klamkami? Bez klamek, szczerze to mam problem jakie wybrać ? Chciałabym połączenie chromu z satyną z kwadratową rozetą, ale póki co, nie znalazłam czegoś fajnego w rozsądnej cenie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 18.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 No i doczekaliśmy się drzwi - fornirowane dębem w kolorze podłóg. [ATTACH=CONFIG]309283[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]309284[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]309285[/ATTACH] - drzwi z garażu do kotłowni [ATTACH=CONFIG]309287[/ATTACH] - na wprost drzwi do sypialni, po lewej drzwi do łazienki ogólnej (pastelowej) [ATTACH=CONFIG]309288[/ATTACH] - widok z łazienki na sypialnię Robi się elegancko:yes: ale jak miło że monterzy pomyśleli o rozrywce dla Was:D zabawa z przechodzeniem pod kijkiem, to o ile dobrze kojarzę nazywa się limbo, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 18.03.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Skonieak mamy simple na górze bo tiara droższa i brakło budżetu na tiare na górze ale powiem Ci tylko jedną rzecz na ich temat...są delikatne bardziej niż tiara i znacznie znacznie lżejsze. Nie wiem czy to źle czy dobrze ale chciałam Ci to powiedziec W takim razie przyjmijmy wersję, że to dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts