Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

skonieak a co chodzi z pomidorówką?
Podoba mi się ta wizualizacja:) po raz kolejny sprawdza się, to określenie a propos naszej"pomidorówki" ;) Czy ściana z TV i kominkiem jest dłuższa niż w projekcie, bo przyznam, że tak właśnie wyglada. Zastanawia mnie jeszcze czy to wszystko można tak ustawić bez przesuwania komina? Pytam, bo "na żywo " to aż tyle miejsca tam nie ma;)Dobrze widzę, że schody "zamknięte" są lustrem? (Fajny pomysl:))

U nas też będą (Koniec marca)Polskone, bezprzylgowe model Simple,(całe zabudowane), bardzo podobne do Tiary, tylko mają sam frez bez tej aluminiowej wstawki.

[ATTACH=CONFIG]308254[/ATTACH]

Skonieak mamy simple na górze bo tiara droższa i brakło budżetu na tiare na górze ale powiem Ci tylko jedną rzecz na ich temat...są delikatne bardziej niż tiara i znacznie znacznie lżejsze. Nie wiem czy to źle czy dobrze ale chciałam Ci to powiedziec :)

Rozumiem, że większość jednak wybrała podłogówkę. Ja mam na oku firmę Sterlad Planar albo Purmo Kos V. Może macie jakieś doświadczenia z nimi?

Poza tym co do użytkowania białych drzwi? Czy się brudzą? Jakie wrażenia? A może ktoś kupił drzwi białe u stolarza?

Mieszkamy dwa miesiace i drzwi sie nie brudza jakos specjalnie, czysci sie je latwo. Narazie nie było z nimi zadnego problemu. Co do białych drzwi od stolarza to nasi znajomi sobie zamowili z szybą i powiem ci tak że żaden stolarz nie pomaluje drzwi tak dokładnie jak fabryka lakieruje w próżni. Mnie sie to osobiscie nie podoba a roznica w cenie jest dwukrotna.

No i doczekaliśmy się drzwi - fornirowane dębem w kolorze podłóg.

[ATTACH=CONFIG]309283[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]309284[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]309285[/ATTACH] - drzwi z garażu do kotłowni

[ATTACH=CONFIG]309287[/ATTACH] - na wprost drzwi do sypialni, po lewej drzwi do łazienki ogólnej (pastelowej)

[ATTACH=CONFIG]309288[/ATTACH] - widok z łazienki na sypialnię

:)

Robi się elegancko:yes: ale jak miło że monterzy pomyśleli o rozrywce dla Was:D zabawa z przechodzeniem pod kijkiem, to o ile dobrze kojarzę nazywa się limbo, prawda :D ;)

Skonieak mamy simple na górze bo tiara droższa i brakło budżetu na tiare na górze ale powiem Ci tylko jedną rzecz na ich temat...są delikatne bardziej niż tiara i znacznie znacznie lżejsze. Nie wiem czy to źle czy dobrze ale chciałam Ci to powiedziec :)

W takim razie przyjmijmy wersję, że to dobrze:D