Juster 18.03.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Juster czy ja widzę u Ciebie luksfery? w garażu mamy 2 okna z kuksferów i w kotłowni jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 18.03.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Robi się elegancko:yes: ale jak miło że monterzy pomyśleli o rozrywce dla Was:D zabawa z przechodzeniem pod kijkiem, to o ile dobrze kojarzę nazywa się limbo, prawda hahaha no tak troche sie dzis pogimnastykowałam ))) montezy bardzo ok, w ogóle jakos trafiamy na czyste i porządne ekipy. Nic nie skuwali wsyzstko czysciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 18.03.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Miss Piggy i obiecane foto ściany z drzwiamy w łazience kosmicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 18.03.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 To własna inicjatywa czy jakieś inne powody. Ja też chciałam dać luksfery bo dom by był za blisko sąsiada ale w końcu zwęziłam dom o 30 cm. w garażu mamy 2 okna z kuksferów i w kotłowni jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaKamil 19.03.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Hej Kobietki, kolejna wycena w toku, proszę o info jak u Was z balustradami zewnętrznymi, chodzi o loggię i balkon u dzieci. Jakie brałyście, kiedy się to montuje, przed ociepleniem czy po i oczywiście cena Czekam na kilka odpowiedzi abym miała rozeznanie. Dziękuję Wam z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 19.03.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 To własna inicjatywa czy jakieś inne powody. Ja też chciałam dać luksfery bo dom by był za blisko sąsiada ale w końcu zwęziłam dom o 30 cm. nie chcielismy mieć okien w garazu i kotłowni.. łatwiej o włamanie.. ale chcielismy mieć widno w środku wiec dalismy luksfery - wyszły OK, jestesmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 19.03.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Hej Kobietki, kolejna wycena w toku, proszę o info jak u Was z balustradami zewnętrznymi, chodzi o loggię i balkon u dzieci. Jakie brałyście, kiedy się to montuje, przed ociepleniem czy po i oczywiście cena Czekam na kilka odpowiedzi abym miała rozeznanie. Dziękuję Wam z góry. nom ciekawy temat.. my wlasnie niebawem bedziemy wybierac balustrady.. równiez te do schodów, wiec równiez czekam i prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 19.03.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Hej Kobietki, kolejna wycena w toku, proszę o info jak u Was z balustradami zewnętrznymi, chodzi o loggię i balkon u dzieci. Jakie brałyście, kiedy się to montuje, przed ociepleniem czy po i oczywiście cena Czekam na kilka odpowiedzi abym miała rozeznanie. Dziękuję Wam z góry. Ten zakup jeszcze przed nami, także również czekam na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 19.03.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Powiem tak : KOSMOS. Na parapetówce goście pomyślą, że totalnie "odlecieli". Miss Piggy i obiecane foto ściany z drzwiamy w łazience kosmicznej [ATTACH=CONFIG]309303[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 19.03.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ciekawe rozwiązanie. My dzisiaj dogadywaliśmy kwestię grzejników i jednak zdecydował się na grzejniki Sterlad. O ich kolorach pomyślę później. U nas zaczęły piąć się ściany. w garażu mamy 2 okna z kuksferów i w kotłowni jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 19.03.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ciekawe rozwiązanie. My dzisiaj dogadywaliśmy kwestię grzejników i jednak zdecydował się na grzejniki Sterlad. O ich kolorach pomyślę później. U nas zaczęły piąć się ściany. fajny etap bo szybko widac efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 19.03.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) Juster idą jak burza. Nad pewnymi rzeczami myślałam i analizowałam i przyszedł ten moment, że już nie ma wyjść albo tak albo siak. Zatem decyzja o montażu żaluzji fasadowych podjęta. Wprawdzie będą tylko na 4 oknach ale będą. Kolejne pytanie. Klimatyzacja. Robić czy nie robić? Jeśli robić to ile punktów. Dostałam propozycję na dwa nadmuchy. Na parterze jeden bo duża otwarta przestrzeń i na piętrze jeden na korytarzu tak aby lekko wychłodzić powietrze w duszny dzień a nie schładzać całego domu. Edytowane 19 Marca 2015 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 19.03.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Juster idą jak burza. Nad pewnymi rzeczami myślałam i analizowałam i przyszedł ten moment, że już nie ma wyjść albo tak albo siak. Zatem decyzja o montażu żaluzji fasadowych podjęta. Wprawdzie będą tylko na 4 oknach ale będą. Kolejne pytanie. Klimatyzacja. Robić czy nie robić? Jeśli robić to ile punktów. Dostałam propozycję na dwa nadmuchy. Na parterze jeden bo duża otwarta przestrzeń i na piętrze jeden na korytarzu tak aby lekko wychłodzić powietrze w duszny dzień a nie schładzać całego domu. wg mnie klima totalnie bez sensu... ile mamy takich "upalnych" dni... poza tym jak juz jest ciepło zasłoń okna lub pootwierać wszystkie bedzie przeciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 19.03.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Juster a czy w tym domu już mieszkałaś w lecie? Jak na piętrze ? wg mnie klima totalnie bez sensu... ile mamy takich "upalnych" dni... poza tym jak juz jest ciepło zasłoń okna lub pootwierać wszystkie bedzie przeciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 19.03.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Juster a czy w tym domu już mieszkałaś w lecie? Jak na piętrze ? Jeszcze nie mieszkamy ale całe zycie mieszkałam w domu i nie miałam problemu z brakiem klimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 19.03.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 No ja niestety całe życie mieszkam w bloku i czasami jest "masakra". Pytam bo cześć moich znajomych musi kilka razy w roku zejść spać na parterze bo na piętrze (a raczej poddaszu użytkowym) jest tak duszno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Wypowiem sie w temacie klimatyzacji chociaż pewnie i tak niczego nowego nie wniosę do tematu.:)Tez sie zastanawialiśmy na zainstalowaniem klimy bo w poprzednim domu upały mocno nam sie dały we znaki.Z tym ze tam mieliśmy u góry wszędzie okna połaciowe wiec słońce operowało masakrycznie ,w nocy nie szło spać w kazdym pokoju gdzie ktos spał chodziły wentylatory.:mad:Znajom zaczęli nas namawiać na klime bo sami maja zainstalowana u siebie ale tylko w sypialni.Poczatkowo sie napalaliście ale po jakimś czasie temat rozszedł sie po kościach ze tak powiem.Przed na i pierwsze lato w nowym domu- zobaczymy jak to bedzie.:)Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jeszcze doczytalam o luksferach.Tez mamy w garażu i w kotłowni.Baaaardzo dobre rozwiazanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 20.03.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jeszcze doczytalam o luksferach.Tez mamy w garażu i w kotłowni.Baaaardzo dobre rozwiazanie .[ATTACH=CONFIG]309409[/ATTACH] ooo jak ładnie macie w garażu.. fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 20.03.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jeszcze doczytalam o luksferach.Tez mamy w garażu i w kotłowni.Baaaardzo dobre rozwiazanie .[ATTACH=CONFIG]309409[/ATTACH] czyściutko jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts