miss_piggy 01.04.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 01.04.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ślicznie to wygląda. Ja na pewno nie dawałabym szafki wiszącej. Zostawiłabym ewentualnie pustą ścianę. A słupa nie będzie? Drodzy szukam pomocy, oto projekt naszej kuchni. Co byście mi zaproponowali zamiast tej deski i półek przy blacie? BO nie mam koncepcji. Zastanawiałam się nad szafką wiszącą, ale nie będzie do niej łątwego dostępu...[ATTACH=CONFIG]311054[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311055[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 01.04.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Drodzy szukam pomocy, oto projekt naszej kuchni. Co byście mi zaproponowali zamiast tej deski i półek przy blacie? BO nie mam koncepcji. Zastanawiałam się nad szafką wiszącą, ale nie będzie do niej łątwego dostępu...[ATTACH=CONFIG]311054[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311055[/ATTACH] Zastanawiam się też nad drewnianym blatem albo jakims zwyklym pokrytym drewnianym wzorkiem I jeszcze jedno- totalnie nie wiem jak zrobic podwieszany sufit, bo nie chce zakrywac calosci tak jak to jest na projekcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 01.04.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ślicznie to wygląda. Ja na pewno nie dawałabym szafki wiszącej. Zostawiłabym ewentualnie pustą ścianę. A słupa nie będzie? nie bedzie slupa, mamy zrobione dodatkowe podciagi i szafa w korytarzu je wspiera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 01.04.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Co do blatu to wybrałabym najtrwalszy. Ważne aby był wytrzymały. Natomiast oświetlenie można zrobić w formie opaski. Na około. Światło jest Ci potrzebne nad blatem kuchennym. Na środku kuchni jest już mniej ważne więc można z niego zrezygnować. Zastanawiam się też nad drewnianym blatem albo jakims zwyklym pokrytym drewnianym wzorkiem I jeszcze jedno- totalnie nie wiem jak zrobic podwieszany sufit, bo nie chce zakrywac calosci tak jak to jest na projekcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 01.04.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 łazienki w miare posprzatane wiec moge pokazac ostatnia łazienke.. te przy sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 01.04.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 julkawwy zastanawiam się jeszcże czy nie lepiej byłoby zrobić głębsze szafki na tej ścianie z oknem i okapem tak aby ładnie zamykały linię blatu, szafek i płytek ze ściany ze zlewozmywakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 01.04.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Co do blatu to wybrałabym najtrwalszy. Ważne aby był wytrzymały. Natomiast oświetlenie można zrobić w formie opaski. Na około. Światło jest Ci potrzebne nad blatem kuchennym. Na środku kuchni jest już mniej ważne więc można z niego zrezygnować. Jesli chodzi o blat to jest go sporo w naszej kuchni, więc też cena będzie grała duża role.... A co do oswietlenia to u nas jest taki problem ze prawie po srodku sciany sufitowej mamy wykuta dziure (do wentulacji z okapu) i poprowadzoną do komina wentylacyjnego, który jest dostawiony w sypialni w rogu i wyprowadzony nad dachem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 01.04.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ładne płytki na podłodze . łazienki w miare posprzatane wiec moge pokazac ostatnia łazienke.. te przy sypialni [ATTACH=CONFIG]311061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311062[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311063[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311064[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 01.04.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 julkawwy zastanawiam się jeszcże czy nie lepiej byłoby zrobić głębsze szafki na tej ścianie z oknem i okapem tak aby ładnie zamykały linię blatu, szafek i płytek ze ściany ze zlewozmywakiem. Myslelismy nad tym ale ostatecznie porzucilismy ten pomysł, bo byłyby naszym zdaniem za głębokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 01.04.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Co prawda jeszcze nieumyte, ale nie mogłam sie powstrzymać, nasze schody [ATTACH=CONFIG]310124[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310125[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310126[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310127[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310131[/ATTACH] Skonieak a powiedz mi proszę, jakie macie oswietlenie na klatce schodowej? Bo tam jest dosc wysoko i zastanawima się ajk to rozwiąać... jakimis kinkietami? Czy takie dluuugie wiszące lampy? Masz fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmenka 01.04.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Zlikwidowaliśmy okno na tej ścianie, będzie zabudowa w tym miejscu. Niestety w projekcie na tej ścianie jest wentylacja, kierownik stwierdził, że jest za nisko i nie będzie cugu po przeniesieniu kuchni na drugą stronę. Czemu zrobiłaś schody zabiegowe? Karmenka, jesteśmy na podobnym etapie. Komina nie przesuwamy. A dlaczego chcesz przenosić kuchnie na drugą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 01.04.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) skonieak czy to jest tynk rodeo? ładne okna ze szprosami jakiej to firmy i ilu komorowe / szybowe? byś się pochwaliła balkonem z tyłu sorki za tyle pytań na raz Okna są trzyszybowe, nie pamietam już dokładnie, ale 5 lub 6 komorowe, na profilu burgman, firma to Kowalczyk Okna (firma działa głownie na terenie woj. mazowieckiego, łódzkiego, świętokrzyskiego). Jeśli pytasz o panele drewnopodobne, to tak są to dokładnie Drewnopodobne Profile Elewacyjne firmy Rodeo, jesteśmy bardzo zadowoleni natomiast tynki to Majster-Pol. Ok, jak będę na budowie, to zrobię fotkę tyłu, chociaż nie bardzo jest co oglądać, bo balustrady jeszcze nie mamy, chyba, że chodzi o okno narożne:) Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 01.04.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Skonieak a powiedz mi proszę, jakie macie oswietlenie na klatce schodowej? Bo tam jest dosc wysoko i zastanawima się ajk to rozwiąać... jakimis kinkietami? Czy takie dluuugie wiszące lampy? Masz fotkę? Mam kinkiety w kształcie sześcianu, fotki nie oddają jakie są ładne na żywo;) Dwa tak jak widać i jeszcze dwa patrząc z góry na lewej ścianie, chociaż teraz uważam, że przy oświetleniu schodów, które mamy, wystarczyłyby dwa na środkowej ścianie. Myślałam o fajnym wiszącym żyrandolu, ale bałam się, że moi synowie zrobią sobie z niego liane i zabawę w Tarzana Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 01.04.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Drodzy szukam pomocy, oto projekt naszej kuchni. Co byście mi zaproponowali zamiast tej deski i półek przy blacie? BO nie mam koncepcji. Zastanawiałam się nad szafką wiszącą, ale nie będzie do niej łątwego dostępu...[ATTACH=CONFIG]311054[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311055[/ATTACH] Mnie się podoba ten projekt, tzn. deskę bym zostawiła, a co do półek - kurzołapek też są fajne:) jeśli oczywiście lubisz bibeloty, zresztą zawsze coś się znajdzie do postawienia :wiggle:szafka chyba wyglądałaby za cieżko w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 02.04.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Mamy drzwi :wiggle: [ATTACH=CONFIG]310470[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310471[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310472[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310473[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310474[/ATTACH] Pieknie!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 02.04.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Mam kinkiety w kształcie sześcianu, fotki nie oddają jakie są ładne na żywo;) [ATTACH=CONFIG]311176[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311177[/ATTACH] Dwa tak jak widać i jeszcze dwa patrząc z góry na lewej ścianie, chociaż teraz uważam, że przy oświetleniu schodów, które mamy, wystarczyłyby dwa na środkowej ścianie. Myślałam o fajnym wiszącym żyrandolu, ale bałam się, że moi synowie zrobią sobie z niego liane i zabawę w Tarzana Bardzo ładnie to wymyśliłaś,piekne wnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 02.04.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Mam kinkiety w kształcie sześcianu, fotki nie oddają jakie są ładne na żywo;) [ATTACH=CONFIG]311176[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311177[/ATTACH] Dwa tak jak widać i jeszcze dwa patrząc z góry na lewej ścianie, chociaż teraz uważam, że przy oświetleniu schodów, które mamy, wystarczyłyby dwa na środkowej ścianie. Myślałam o fajnym wiszącym żyrandolu, ale bałam się, że moi synowie zrobią sobie z niego liane i zabawę w Tarzana Skonieak, piękne te kinkiety, totalnie mój styl Nie obrazisz się jak je od Was ściągiemy? Bo tez się zstanawiałam nad dłuugimi wisząącymi lapami (raczej dizajnerskimi żarówkami) ale bałam się dokładnie tego co TY:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 02.04.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Skonieak, piękne te kinkiety, totalnie mój styl Nie obrazisz się jak je od Was ściągiemy? Bo tez się zstanawiałam nad dłuugimi wisząącymi lapami (raczej dizajnerskimi żarówkami) ale bałam się dokładnie tego co TY:) Cieszę się, że się podobają Będzie mi bardzo miło:) dokładnie to : Kinkiet LAMPA ścienna MARS WALL Azzardo GM1109 BK/GO dwukierunkowe źródło światła kostka sześcian czarny złoty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 02.04.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Pieknie!!! Gratulacje Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa, nie ukrywam, że Twoje wnętrza były inspiracjami, ale to chyba widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts