freckle 02.04.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa, nie ukrywam, że Twoje wnętrza były inspiracjami, ale to chyba widać Bardzo mi miło i powiem Ci jeszcze coś zabawnego...te twoje kinkiety...ja wybrałam takie same tylko jeszcze są nie powieszone bo czekamy na taki pewien element niespodzianke hahahaha super pokaże jak skończymy gdzie ja kinkiety wykorzystałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 02.04.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Uznaliśmy, że są "zgrabniejsze". Zlikwidowaliśmy okno na tej ścianie, będzie zabudowa w tym miejscu. Niestety w projekcie na tej ścianie jest wentylacja, kierownik stwierdził, że jest za nisko i nie będzie cugu po przeniesieniu kuchni na drugą stronę. Czemu zrobiłaś schody zabiegowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 02.04.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Bardzo mi miło i powiem Ci jeszcze coś zabawnego...te twoje kinkiety...ja wybrałam takie same tylko jeszcze są nie powieszone bo czekamy na taki pewien element niespodzianke hahahaha super pokaże jak skończymy gdzie ja kinkiety wykorzystałam :rotfl: To mnie zaintrygowałaś, czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 04.04.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 WESOŁYCH ŚWIĄT Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaKamil 07.04.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam po świętach, proszę podzielcie się z jakich firm wybieraliście ceramikę do łazienek-tubądzin, paradyż, cersanit, opoczno...a może jeszcze inne firmy?Jestem na etapie przeglądania katalogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 07.04.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Mam kinkiety w kształcie sześcianu, fotki nie oddają jakie są ładne na żywo;) [ATTACH=CONFIG]311176[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311177[/ATTACH] Dwa tak jak widać i jeszcze dwa patrząc z góry na lewej ścianie, chociaż teraz uważam, że przy oświetleniu schodów, które mamy, wystarczyłyby dwa na środkowej ścianie. Myślałam o fajnym wiszącym żyrandolu, ale bałam się, że moi synowie zrobią sobie z niego liane i zabawę w Tarzana Skonieak, a powiedz mi proszę na jakiej wysokości powiesiliście te kinkiety? Tak w połowie ściany między sufitem a podłogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 07.04.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 U nas kinkiety są na wysokości 180cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 08.04.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 my odpuścilismy katalogi.. większość rzeczy wygląd w nich inaczej. Jezdilismy po sklepach, oglądlismy i dobieralismy sami. Witam po świętach, proszę podzielcie się z jakich firm wybieraliście ceramikę do łazienek-tubądzin, paradyż, cersanit, opoczno...a może jeszcze inne firmy? Jestem na etapie przeglądania katalogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 08.04.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Czy macie na elewacji tzw kamień elewacyjny? I uważacie że jest praktyczny?Zastanawiam się co zrobić w wejsciu dookoła drzwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 08.04.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Skonieak, a powiedz mi proszę na jakiej wysokości powiesiliście te kinkiety? Tak w połowie ściany między sufitem a podłogą? Kinkiety są na wysokości 2,7 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 08.04.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Kinkiety są na wysokości 2,7 m. Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 08.04.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 08.04.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam po świętach, proszę podzielcie się z jakich firm wybieraliście ceramikę do łazienek-tubądzin, paradyż, cersanit, opoczno...a może jeszcze inne firmy? Jestem na etapie przeglądania katalogów. Tak jak napisała Juster, lepiej obejrzeć "na żywo", bo katalogi absolutnie nie oddają uroku bądź brzydoty:p płytek u nas jest Paradyż,Porcelanosa, Ergon. Natomiast umywalki, kibelki, bidet mamy z Koła kolekcja Ovum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol1460 09.04.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie odnośnie pakietów dodatkowych. Czy kupowaliście, jeśli tak czy się opłaca, czy lepiej robić na własną rękę (tj. zamówić firmę która to wykona)? Dodam że chodzi mi o pakiety np. odkurzacz centralny, ogrzewanie podłogowe, kominek, wentylacja mechaniczna, kotłownia na paliwo. Czy trzeba je kupować od tzw. producenta czy można odkupić od kogoś kto już zrobił/ wykonał?? Czy te pakiety trzeba dołączać do pozwolenia na budowę czy można później??Kupować czy odpuścić sobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 09.04.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 To i ja pooglądałam Twoje wnętrza Wszystko wygląda bardzo ładnie. Widzę wiele podobieństw między naszymi pomysłami - szare ściany, schody...Moich jeszcze nie ma (robią się), ale będą też z szybą Mamy również łazienkę przy sypialni (tę biało-czarną). Będę podglądać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 10.04.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie odnośnie pakietów dodatkowych. Czy kupowaliście, jeśli tak czy się opłaca, czy lepiej robić na własną rękę (tj. zamówić firmę która to wykona)? Dodam że chodzi mi o pakiety np. odkurzacz centralny, ogrzewanie podłogowe, kominek, wentylacja mechaniczna, kotłownia na paliwo. Czy trzeba je kupować od tzw. producenta czy można odkupić od kogoś kto już zrobił/ wykonał?? Czy te pakiety trzeba dołączać do pozwolenia na budowę czy można później?? Kupować czy odpuścić sobie?? Powiem tak, jeśli firma,która ewentualnie będzie wykonawcą robi taki projekt w cenie, to nie warto kupować, natomiast jeśli jest to znaczny koszt, to wtedy jak najbardziej te 200 zł można zainwestować. My kupiliśmy właśnie ogrzewanie podłogowe i na podstawie tego projektu, wykonawca zrobił instalacje (oczywiście z drobnymi zmianami, wynikającymi z naszych zmian i sugestii), kupiliśmy rownież kominek z rekuperacją, kominek nie wykorzystany, rekuperacja podobnie jak w przypadku ogrzewania podłogowego. Domyślam się, że na etapie zakupu projektu trudno wiedzieć, która firma będzie wykonawcą, ale taką informacje nt. Kosztów projektu z pewnością udzielą. Te pakiety nie są potrzebne przy składaniu dokumentów na WZ czy PnB. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek898989 10.04.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 witajcie, mam pytanie, jakie orynnowanie zastosowaliscie w swoich domach? stal czy moze plastik,pcv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 10.04.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jakby ktos jeszcze nie kupił projektu Kasjopea, dajcie znać. Mam fajne źródło, gdzie można negocjować cenę albo wybrać sobie prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 12.04.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Doczekaliśmy sie pieknej pogody i co za tym idzie montażu barierek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek898989 13.04.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) freckle super barierki chyba tez sobie takie walne i super dachowka. Co to jest? blacha?Jakiej firmy?Mat czy połysk? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez tomek898989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts