Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Doczekaliśmy sie pieknej pogody i co za tym idzie montażu barierek... [ATTACH=CONFIG]312808[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312809[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312810[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312811[/ATTACH] :wiggle:

Bardzo ladna elewacja i ten dach:) mam pytanie o okna jaka to firma jaki rodzaj okien i jakie koszta wyszly na caly dom z montazem?

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Skonieak głowa do góry...masz śliczny dom a barierki nie są złe wcale a wcale. Taki był zamierzony efekt projektantki i tego sie trzymaj :wiggle: Jak do Nas ktoś przychodzi i pyta dlaczego w garderobie mam półki z kartonów zrobione mówie że to ekologiczna garderoba ;)

Mnie sie podobają i nie przejmuj sie.

Widze poniżej że Twoj synek ma na imie Adam...mój też hahahaha :wiggle: tylko ma już 28 mc :)

Bardzo ladna elewacja i ten dach:) mam pytanie o okna jaka to firma jaki rodzaj okien i jakie koszta wyszly na caly dom z montazem?

Dzieki

Okna Vetrex V70 Optimal Black, kolor antracyt, czarne pakiety szybowe, uszczelki czarne, klamki roto swing secustic srebrne z czarnymi elementami + patio + ciepły montaż = 23600zł

Skonieak głowa do góry...masz śliczny dom a barierki nie są złe wcale a wcale. Taki był zamierzony efekt projektantki i tego sie trzymaj :wiggle: Jak do Nas ktoś przychodzi i pyta dlaczego w garderobie mam półki z kartonów zrobione mówie że to ekologiczna garderoba ;)

Mnie sie podobają i nie przejmuj sie.

Widze poniżej że Twoj synek ma na imie Adam...mój też hahahaha :wiggle: tylko ma już 28 mc :)

Dzięki :hug: na dzień dzisiejszy już są trochę mniej brzydkie:p także przyzwyczaję się, a później (za kilka lat) zmienię;)

Ekologia w modzie i tego trzeba się trzymać :D

Jeszcze jak się okaże, że masz starszego synka Wiktora, to zacznę się zastanawiać, czy przypadkiem ktoś nas kiedyś nie rozdzielił :p:lol2:;)

Dzięki :hug: na dzień dzisiejszy już są trochę mniej brzydkie:p także przyzwyczaję się, a później (za kilka lat) zmienię;)

Ekologia w modzie i tego trzeba się trzymać :D

Jeszcze jak się okaże, że masz starszego synka Wiktora, to zacznę się zastanawiać, czy przypadkiem ktoś nas kiedyś nie rozdzielił :p:lol2:;)

Ha ha starszy ma na imie Mateusz ale kto wie może jesteśmy bliźniakami genetycznymi :)

a u nas las zniknął z dołu, kominy montują się, wieńce schną , więźba sobie czeka.

Na górze będziemy jedną ściankę burzyć łazienkę będziemy robić jedną a dużą.

Mam pytanie jak zaaranżowaliście pokoik dziecięcy "przy kominie" jakoś taki lekko nieustawny trochę żałuję że nie zrobiliśmy okien narożnych jak w drugim ;)

"kasjo2.jpgkasjo3.jpgkasjo1.jpg

może ktoś potrzebuje deski i stemple na budowę?:rolleyes:

Mam pytanie do osób które przeniosły kuchnie na drugą ścianę jak rozwiązaliście odprowadzenie okapu?

Bo my dodatkowy komin wentylacyjny będziemy mieć w łazience na górze i górą pod wylewką będziemy mieć doprowadzenie, może jest prostszy sposób?

Węglowy filtr do okapu i tyle. Okap nie jest podpięty do komina. Pewnie jak ktos dużo gotuje to nie jest najlepsze rozwiazanie ale jak dla nas może być.

Węglowy filtr do okapu i tyle. Okap nie jest podpięty do komina. Pewnie jak ktos dużo gotuje to nie jest najlepsze rozwiazanie ale jak dla nas może być.

Nie rób okapu wywiewającego powietrze do kuchni :sick: chyba, że gotujesz coś raz na tydzień-dwa.

Ogólnie to całe gorące, wilgotne powietrze zostaje i tylko krąży po kuchni - wiem z doświadczenia w mieszkaniu.