brzozas 24.04.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Doczekaliśmy sie pieknej pogody i co za tym idzie montażu barierek... [ATTACH=CONFIG]312808[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312809[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312810[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312811[/ATTACH] Bardzo ladna elewacja i ten dach:) mam pytanie o okna jaka to firma jaki rodzaj okien i jakie koszta wyszly na caly dom z montazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 24.04.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) No i mamy balustrady balkonowe, niestety nie jestem zadowolona, ale cóż, na daną chwilę nic z tym nie mogę zrobić, masakra Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 skonieak domek wyszedł super ale te barierki.....:no:Totalnie nie pasuja.Cieniutko wyglądają.Przepraszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 24.04.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 skonieak domek wyszedł super ale te barierki.....:no:Totalnie nie pasuja.Cieniutko wyglądają.Przepraszam.... Fajna nie przepraszaj, przecież sama widzę:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 25.04.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Hmmm... Nie widzę tych barierek...Fajna nie przepraszaj, przecież sama widzę:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 25.04.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Dla poprawienia sobie nastroju, udekorowałam ścianę w pokoju mojego młodszego 16-to miesięcznego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 25.04.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Kurcze, faktycznie chyba za cienkie te pręty. ale na pewno cos sie tu uda udoskonalić A pokój Adasia śliczny będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 26.04.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Hmmm... Nie widzę tych barierek... Może i lepiej;) A tak poważnie, to nie wiem czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 26.04.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Kurcze, faktycznie chyba za cienkie te pręty. ale na pewno cos sie tu uda udoskonalić A pokój Adasia śliczny będzie! Moja droga, w takim razie czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 28.04.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Skonieak głowa do góry...masz śliczny dom a barierki nie są złe wcale a wcale. Taki był zamierzony efekt projektantki i tego sie trzymaj Jak do Nas ktoś przychodzi i pyta dlaczego w garderobie mam półki z kartonów zrobione mówie że to ekologiczna garderoba Mnie sie podobają i nie przejmuj sie. Widze poniżej że Twoj synek ma na imie Adam...mój też hahahaha tylko ma już 28 mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 28.04.2015 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Bardzo ladna elewacja i ten dach:) mam pytanie o okna jaka to firma jaki rodzaj okien i jakie koszta wyszly na caly dom z montazem? Dzieki Okna Vetrex V70 Optimal Black, kolor antracyt, czarne pakiety szybowe, uszczelki czarne, klamki roto swing secustic srebrne z czarnymi elementami + patio + ciepły montaż = 23600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 28.04.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Skonieak głowa do góry...masz śliczny dom a barierki nie są złe wcale a wcale. Taki był zamierzony efekt projektantki i tego sie trzymaj Jak do Nas ktoś przychodzi i pyta dlaczego w garderobie mam półki z kartonów zrobione mówie że to ekologiczna garderoba Mnie sie podobają i nie przejmuj sie. Widze poniżej że Twoj synek ma na imie Adam...mój też hahahaha tylko ma już 28 mc Dzięki na dzień dzisiejszy już są trochę mniej brzydkie:p także przyzwyczaję się, a później (za kilka lat) zmienię Ekologia w modzie i tego trzeba się trzymać Jeszcze jak się okaże, że masz starszego synka Wiktora, to zacznę się zastanawiać, czy przypadkiem ktoś nas kiedyś nie rozdzielił :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TysiaWojtek 28.04.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 może jest ktoś z okolic Legnicy? kupię garaż blaszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.04.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 TysiaWojtek rozwalilas system.:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.04.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 TysiaWojtek rozwalilas system.:rotfl: )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 29.04.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Dzięki na dzień dzisiejszy już są trochę mniej brzydkie:p także przyzwyczaję się, a później (za kilka lat) zmienię Ekologia w modzie i tego trzeba się trzymać Jeszcze jak się okaże, że masz starszego synka Wiktora, to zacznę się zastanawiać, czy przypadkiem ktoś nas kiedyś nie rozdzielił :lol2: Ha ha starszy ma na imie Mateusz ale kto wie może jesteśmy bliźniakami genetycznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmenka 04.05.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 surfinie posadzisz będzie nieźle elewacja z tyłu też fajna No i mamy balustrady balkonowe, niestety nie jestem zadowolona, ale cóż, na daną chwilę nic z tym nie mogę zrobić, masakra [ATTACH=CONFIG]314502[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]314504[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmenka 04.05.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 a u nas las zniknął z dołu, kominy montują się, wieńce schną , więźba sobie czeka. Na górze będziemy jedną ściankę burzyć łazienkę będziemy robić jedną a dużą. Mam pytanie jak zaaranżowaliście pokoik dziecięcy "przy kominie" jakoś taki lekko nieustawny trochę żałuję że nie zrobiliśmy okien narożnych jak w drugim " może ktoś potrzebuje deski i stemple na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesko 04.05.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Mam pytanie do osób które przeniosły kuchnie na drugą ścianę jak rozwiązaliście odprowadzenie okapu? Bo my dodatkowy komin wentylacyjny będziemy mieć w łazience na górze i górą pod wylewką będziemy mieć doprowadzenie, może jest prostszy sposób? Węglowy filtr do okapu i tyle. Okap nie jest podpięty do komina. Pewnie jak ktos dużo gotuje to nie jest najlepsze rozwiazanie ale jak dla nas może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzuk 04.05.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Węglowy filtr do okapu i tyle. Okap nie jest podpięty do komina. Pewnie jak ktos dużo gotuje to nie jest najlepsze rozwiazanie ale jak dla nas może być. Nie rób okapu wywiewającego powietrze do kuchni chyba, że gotujesz coś raz na tydzień-dwa. Ogólnie to całe gorące, wilgotne powietrze zostaje i tylko krąży po kuchni - wiem z doświadczenia w mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts