kalafiorek 31.07.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 brzozas, nie wiem, skąd jesteś, ale cena przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 31.07.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 U nas SSO 56 tys. Dach- pełne deskowanie, papa, dachówka Creaton karpiówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzozas 01.08.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Z tego co czytam to cena jest dobra takze smialo moge spisywac umowe☺co do dachu to nie ma u mnie roznicy w cenie czy bedzie blacha czy dachowka, jedynie chodzi o pelne deskowanie z papa na co raczej sie skusze, faktycznie coraz gorzej z pogodami wiecej burz i silnych wiatrow. Wraz z zona zdecydowalismy ze polozymy blache plaska na rabek jak u jednego z forumowiczow. Co do pytania skad jestem to woj. lodzkie okolice Zgierza. Jeszcze jedno pytanie ile szacunkowo wydaliscie na materialy do stanu otwartego tak bez pokrycia dachu bo wiadomo ze cena dachowki czy blachy zdecydowanie sie rozni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 03.08.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Bardzo dziękuję tak, na ścianie cegła Stegu Parma z fugą też masz taką Kochani, a gdzie wybieraliście te cegły Stegu Parma z fugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 03.08.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Mam pytanie o kostkę brukową. 1. Ile Wam wyszło m2 kostki? Wiem, że to zależy od ilości kostki, ale raczej wszyscy robiąś kostkę z przodu i opaskę wokół domu, więc myślę, że będzie mniej więcej u każdego podobnie. 2. Ile płaciliście za kostkę? My zastanawiamy się nad Libet, takie wąskie długie płaskie szare kawałki ,nie pamiętam nazwy>. Ktoś ma może fotki i chce się pochwalić swoimi realizacjami? 3. Ile płaciliście za zrobienie tego wszystkiego? Dziękuję kasjopejczykom za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 03.08.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Kochani, a gdzie wybieraliście te cegły Stegu Parma z fugą? w sensie gdzie kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 03.08.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 w sensie gdzie kupowaliście? My akurat w Castoramie, po porównaniu cen w sklepach internetowych i doliczeniu kosztów przesyłki wyszło najkorzystniej plus taki, że to co zostało bez problemu zwróciliśmy do sklepu. Co do kostki, to napiszę wieczorem, bo dzisiaj się rozliczamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 03.08.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 My akurat w Castoramie, po porównaniu cen w sklepach internetowych i doliczeniu kosztów przesyłki wyszło najkorzystniej plus taki, że to co zostało bez problemu zwróciliśmy do sklepu. Co do kostki, to napiszę wieczorem, bo dzisiaj się rozliczamy. super, skonieak Ty mnie zawsze ratujesz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 03.08.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Julka, masz jakies zdjęcia swojej kasjopei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 03.08.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 My mamy kostkę semmerloc Plato kolor beżowopiaskowy, tez są duże. Mamy kostkę położoną z przodu, 4m szerokości obok domu od strony garażu, pod altaną i metr szerokości obwódka wokół domu. Wyszło ok 220 m. Cena za robociznę 35zl/m2, 10zł mb obrzeża. Zdjęcia mogę wysłać na @, bo nie umiem wstawiać z tel na stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.08.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Jako ze jesteśmy swiezo po położeniu kostki( Libet) wrzucam kilka zdjeć. Prosze nie patrzeć na teren wokół bo jeszcze nie zagospodarowany( ogrodnik ma terminy na przyszły rok dopiero ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 03.08.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 super, skonieak Ty mnie zawsze ratujesz :] Miło mi, że mogę pomóc za kostkę (Libet Piccola Decco Elegante kolor Solari i bronzo) zapłaciliśmy 15 tys.materiał (117m2 kostki, obrzeża itp.) i robocizna. Zrobiona opaska wokół domu o szerokości 90 cm oraz podjazd, schody wejściowe. Na szybko zdjecie opaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 04.08.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 My mamy kostkę semmerloc Plato kolor beżowopiaskowy, tez są duże. Mamy kostkę położoną z przodu, 4m szerokości obok domu od strony garażu, pod altaną i metr szerokości obwódka wokół domu. Wyszło ok 220 m. Cena za robociznę 35zl/m2, 10zł mb obrzeża. Zdjęcia mogę wysłać na @, bo nie umiem wstawiać z tel na stronę. kgbkoc, bardzo chętnie looknę na Twoje fotki. Mój mail: [email protected] Eveline, wczoraj cykałam świeże fotki, więc jak zgram na kompa to wrzuce:) fajna kobieta- bardzo ładnie to wygląda skonieak, też bardzo ładnie wyszło, ale fajnie jakbyś pokazała przód Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzozas 04.08.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Jak bym juz chcial byc na ty etapie co wiekszosc z was☺ bardzo ladnie wygladaja wasze domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 04.08.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Julka, fajnie wyglądaja te białe wykończenia Bonie będą na górze? Brzoza, doczekasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goshka 04.08.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 [ATTACH=CONFIG]326457[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326458[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326459[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326460[/ATTACH] Witam, Zaintrygował mnie ten daszek (?) pod dachem. Co to jest? Czy to coś zamiast podbitki? Fajnie wygląda, bo optycznie poszerza trochę wąską elewację Kasjopei. Można wiedzieć coś więcej o tym "czymś" (z czego jest i jaką pełni funkcję jeśli jakąś pełni?). My zaczęliśmy budowę Kasjopei (wersja G w MG Projekcie) w Warszawie w maju, ale już mamy 2 mies. poślizgu. Pilnie śledzimy forum. Jest to świetna możliwość do czerpania inspiracji i doświadczeń. W przyszłości pochwalimy się też naszymi osiągnięciami. Ale takiego ciekawego rozwiązania podbitki jeszcze nie widzieliśmy ani tu ani w realu, choć w okolicach W-wy od Kasjopei "aż się roi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 04.08.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 [ATTACH=CONFIG]326457[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326458[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326459[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326460[/ATTACH] No no no, ale u Was już fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 05.08.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Witam, Zaintrygował mnie ten daszek (?) pod dachem. Co to jest? Czy to coś zamiast podbitki? Fajnie wygląda, bo optycznie poszerza trochę wąską elewację Kasjopei. Można wiedzieć coś więcej o tym "czymś" (z czego jest i jaką pełni funkcję jeśli jakąś pełni?). My zaczęliśmy budowę Kasjopei (wersja G w MG Projekcie) w Warszawie w maju, ale już mamy 2 mies. poślizgu. Pilnie śledzimy forum. Jest to świetna możliwość do czerpania inspiracji i doświadczeń. W przyszłości pochwalimy się też naszymi osiągnięciami. Ale takiego ciekawego rozwiązania podbitki jeszcze nie widzieliśmy ani tu ani w realu, choć w okolicach W-wy od Kasjopei "aż się roi". To pod dachem to podbitka z płyty OSB. Celowo skróciliśmy dach i krokwy i poszerzyliśmy optycznie dom tą podbitką własnie. Spodobała nam się w jakimś nowoczesnym domu gdzieś i nikt nam nie chciał takiej zrobić, bo nikt nie potrafił... w końcu znalazł się jeden młody chłopak, który nam to zrobił. Podpatrzyłam takie rozwiązanie gdzieś na forum muratora, ktoś robił z płyty Heraklith chyba. Będzie to zaciągnięte siatką i klejem i tynkiem białym i będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 05.08.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Julka, fajnie wyglądaja te białe wykończenia Bonie będą na górze? Brzoza, doczekasz się Dzięki Bonie są na dole w dwóch miejsach, a na górze tylko między małymi okienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 07.08.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Nasza łazienka na piętrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts