Artur D 07.08.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Proszę o podpowiedz czy cena za robociznę która mi przedstawili budowlancy za budowę kasjopea 4 w kwocie 51tys zl. z polozeniem blachodachówki jest w miare? Pytam bo nie znam rynku. Jak dla mnie to dużo. U was tez wyszly takie koszty? pozdrawiam Witam, Moja ekipa za robociznę wzięła 48 tyś. Mowa tu o SSO. razem z wieźbą i deskowaniem. Dodatkowo w tej cenie mam zrobiony pełny strop monolityczny nad piętrem + schody betonowe na poddasze. Dom buduję w okolicach Warszawy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzozas 08.08.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Nasza łazienka na piętrze:) [ATTACH=CONFIG]326797[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326798[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326799[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326800[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326801[/ATTACH] Delikatnie mowiac rewelacja, bardzo ladna lazienka. Czy braliscie jakiegos projektanta wnetrz czy sami tak z glowy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzozas 08.08.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Witam, Moja ekipa za robociznę wzięła 48 tyś. Mowa tu o SSO. razem z wieźbą i deskowaniem. Dodatkowo w tej cenie mam zrobiony pełny strop monolityczny nad piętrem + schody betonowe na poddasze. Dom buduję w okolicach Warszawy. pzdr Dzieki za info. Zlozylem oferty jeszcze jednej firmie budowlanej, licze ze moze ci beda ciut tansi:) kwestia jeszcze jak zrobili mury itp bo wazne zeby ponziej katy byly rowne i wogole. Jedna ekipa powiedziala ze za 25tys zl mury postawi ale widzialem ich wypociny i wiem ze lepiej dolozyc i byc zadowolonym. Dam znac czy udalo sie cos taniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 08.08.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Delikatnie mowiac rewelacja, bardzo ladna lazienka. Czy braliscie jakiegos projektanta wnetrz czy sami tak z glowy? pozdrawiam Brzozas bardzo dziękuję praca wspólna, tzn. moje pomysły co bym chciała w jakim kształcie i kolorze oraz pani projektantka, która zebrała wszystko w całość jeśli chcesz, mogę dać namiary, doczytałam, że mieszkamy po sąsiedzku nasza Kasjopea zbudowana jest w Łodzi Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 10.08.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Nasza łazienka na piętrze:) [ATTACH=CONFIG]326797[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326798[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326799[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326800[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326801[/ATTACH] Ach skonieak, jak zwykle pięknie Łazienka wydaje sie taka mega nowoczesna, ale nie taka zimna i niemieszkalna, tylko taka przytulna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 10.08.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ach skonieak, jak zwykle pięknie Łazienka wydaje sie taka mega nowoczesna, ale nie taka zimna i niemieszkalna, tylko taka przytulna Kochani, zastanawiamy się z mężem nad elewacją, jakie kolory wybrać, jak je połączyć, czy tylko jeden kolor, czy jakoś dwa ładnie połączyć. Chcecie się pochwalić swoimi realizacjami i spostrzeżeniami? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawtra 11.08.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 My zaczynamy budowe Kasjopei 3 w sierpniu w woj. opolskim Cena SSZ z firma to 218 tys. ale mamy grubsze belki, lepsza cegle i drozsza dachowke. Nie mamy za to jednego komina i balkonu z tylu. Pozdrawiam Katie216 czy wasz domek już rośnie? Czy jest może do zobaczenia jakaś kasjopea w województwie opolskim, śląski lub w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katie216 11.08.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Katie216 czy wasz domek już rośnie? Czy jest może do zobaczenia jakaś kasjopea w województwie opolskim, śląski lub w okolicy? Jeszcze czekamy na pozwolenie. Prawdopodobnie ruszamy w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 12.08.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Ach skonieak, jak zwykle pięknie Łazienka wydaje sie taka mega nowoczesna, ale nie taka zimna i niemieszkalna, tylko taka przytulna Julkawwy bardzo dziękuję właśnie o taki efekt mi chodziło, tzn. żeby była nowoczesna, ale uniwersalna i taka codzienna, oczywiście w pozytywnym znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 12.08.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Kochani, zastanawiamy się z mężem nad elewacją, jakie kolory wybrać, jak je połączyć, czy tylko jeden kolor, czy jakoś dwa ładnie połączyć. Chcecie się pochwalić swoimi realizacjami i spostrzeżeniami? Dziękuję Poczytaj, a przede wszystkim pooglądaj sobie ten blog, dziewczyna zbiera przeróżne inspiracje (takie na których można się wzorować oraz pokazuje kicz) właśnie a propos elewacji, łączenia kolorów okien, drzwi itd. http://elewacjezuzzy.blogspot.com/2013/08/szaro-i-nowoczesnie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 12.08.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Poczytaj, a przede wszystkim pooglądaj sobie ten blog, dziewczyna zbiera przeróżne inspiracje (takie na których można się wzorować oraz pokazuje kicz) właśnie a propos elewacji, łączenia kolorów okien, drzwi itd. http://elewacjezuzzy.blogspot.com/2013/08/szaro-i-nowoczesnie.html Dziękuję skonieak, moja TY bratnia duszo, zawsze mnie ratujesz radą, zdjęciem i pomocą!! Już obejrzałąm bloga i sa dwa domki, które mi się podobają... wlasnie bialo-szara elewacja. Tylko muszę porozkminiać jak to rozwiązać i zaadoptować u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 12.08.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ale najbardziej ta: co sądzicie? Pięęękna nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 13.08.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 moje inspiracje to:[ATTACH=CONFIG]327391[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]327392[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]327393[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]327394[/ATTACH] Cieszę się, że mogę pomóc, rok temu siedziałam i szukałam, jeśli znalazłam jakieś ciekawe strony, zapisywałam dla potomności mnie się bardzo podoba nr 1, tylko jeszcze bym ociepliła jakimiś drewnianymi lub drewnopodobnymi wstawkami, ale to takie moje "zboczenie" a ta ostatnia też piękna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 18.08.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Drodzy, czy ktoś z Was ma parkiet o grubości 22cm? Bo szukam namiarów na fachowca, który w okolicach Warszawy takie robi Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez julkawwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol1460 18.08.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 22 cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 18.08.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Chyba 2,2? Bo 22 cm to mi sie z innym wymiarem kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 18.08.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Chyba 2,2? Bo 22 cm to mi sie z innym wymiarem kojarzy heheh tak! Miało być 22 mm:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 20.08.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Juster, Skonieak, kalafiorku, a czy Wy już nie mieszkacie przypadkiem w swoich pięknych Kasjopejkach??? Jak wrażenia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 21.08.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Możecie wrzucić zdjęcia swoich szaf (tudzież innych pomysłów na wnęke przy jadalni). Jestem ciekawa jak taka szafa wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 27.08.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Możecie wrzucić zdjęcia swoich szaf (tudzież innych pomysłów na wnęke przy jadalni). Jestem ciekawa jak taka szafa wygląda. Podaj e-mail to wyślę foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts