AgaMaj36 28.05.2017 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Dziękuję za info, a możesz pochwalić się swoją kasjopejką? Czy pod deski elewacyjne wycinali Ci cm styropianu czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 28.05.2017 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 nareszcie mogę pokazać nasze balustrady (rok czekały na ten moment ) i pokazuje też nasze parapety zew. Granit Nero Zimbabwe szczotkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 28.05.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur D 29.05.2017 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Dziękuję za info, a możesz pochwalić się swoją kasjopejką? Czy pod deski elewacyjne wycinali Ci cm styropianu czy nie? Pochwalę się jak zrobię w wolnej chwili kilka zdjęć. Postaram się w weekend. Pod deski elewacyjne kupiłem styropian 18 cm wiec nic nie trzeba było wycinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirie 30.05.2017 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Pochwalę się jak zrobię w wolnej chwili kilka zdjęć. Postaram się w weekend. Pod deski elewacyjne kupiłem styropian 18 cm wiec nic nie trzeba było wycinać. Bardzo dziękuję za odpowiedź i szczegółowe info o cenie Jak zwykle niezawodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur D 30.05.2017 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Obiecane zdjęcia elewacji. Za dnia i z wieczora. Generalnie słaba jakoś zdjęć. Do zrobienia ogródek i położenie kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaj36 31.05.2017 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Wygląda super ! My też chcemy mieć takie lampki. Za parę dni kłada nam tynk na zewnątrz. Powiedz mi proszę jak ociepliliście te małe daszki? Nam dopiero teraz będą robić na dole daszki bo by zniszczeli nam blachodachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur D 01.06.2017 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Wygląda super ! My też chcemy mieć takie lampki. Za parę dni kłada nam tynk na zewnątrz. Powiedz mi proszę jak ociepliliście te małe daszki? Nam dopiero teraz będą robić na dole daszki bo by zniszczeli nam blachodachówkę. Daszki są docieplone pianą PUR., a następnie zakryte płytą k-g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna_owca_23 03.06.2017 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Artur D .. już straciłam nadzieję, że jeszcze kiedykolwiek pojawisz się na forum a tu proszę Mam przeogromną prośbę Z tego co wyczytałam w tym temacie przerabialiście swoją kasjopee podciągając klatkę schodową na poddasze.. Ogromnie mi zależy aby zastosować podobne rozwiązanie gdyz chce wykorzystać wiekszość poddasza na bawialnie dla dzieciaczków Czy byłbyś w stanie przesłać mi zdjęcia klatki, ze strony piętra i dalej od strychu gdyż zupełnie nie potrafię sobie tego wyobrazić. Łatwiej będzie mi przekonać architekta, że rozwiązanie jest jak najbardziej mozliwe Z góry dziękuję za informację a Wasz domek wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur D 05.06.2017 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Artur D .. już straciłam nadzieję, że jeszcze kiedykolwiek pojawisz się na forum a tu proszę Mam przeogromną prośbę Z tego co wyczytałam w tym temacie przerabialiście swoją kasjopee podciągając klatkę schodową na poddasze.. Ogromnie mi zależy aby zastosować podobne rozwiązanie gdyz chce wykorzystać wiekszość poddasza na bawialnie dla dzieciaczków Czy byłbyś w stanie przesłać mi zdjęcia klatki, ze strony piętra i dalej od strychu gdyż zupełnie nie potrafię sobie tego wyobrazić. Łatwiej będzie mi przekonać architekta, że rozwiązanie jest jak najbardziej mozliwe Z góry dziękuję za informację a Wasz domek wyszedł super Witam, Na forum się czasem pojawiam/pojawiałem ale wykończeniówka to jednak "wykończeniówka". A wejscie na poddasze prezentuje się następująco: Rozwiązanie jak najbardziej możliwe. Z tym że kąt dachy mamy 30 stopni + o jedną cegłę podnieśliśmy wieniec na którym opierają się krokwie. Miejsca nad głową w najniższym miejscu jest około 175 cm ( już z k-g i gotowymi schodami) wiec trzeba trochę się schylić na ostatnim ciągu schodów ale z tym osobiście nie mam problemu. Dodatkowo trzeba było przyciąć drzwi aby zmieściły się w futryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 05.06.2017 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Jest pięknie, a co planujesz zrobić na poddaszu? Witam, Na forum się czasem pojawiam/pojawiałem ale wykończeniówka to jednak "wykończeniówka". A wejscie na poddasze prezentuje się następująco: [ATTACH=CONFIG]390516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390517[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390518[/ATTACH] Rozwiązanie jak najbardziej możliwe. Z tym że kąt dachy mamy 30 stopni + o jedną cegłę podnieśliśmy wieniec na którym opierają się krokwie. Miejsca nad głową w najniższym miejscu jest około 175 cm ( już z k-g i gotowymi schodami) wiec trzeba trochę się schylić na ostatnim ciągu schodów ale z tym osobiście nie mam problemu. Dodatkowo trzeba było przyciąć drzwi aby zmieściły się w futryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur D 06.06.2017 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Jest pięknie, a co planujesz zrobić na poddaszu? Generalnie jest dużo miejsca na zagospodarowanie.. Również planowałem wrzucić tam zabawki ale jak na razie dzieciaki wolą się bawić w salonie:-), zastanawiam się czy w przyszłości nie zrobić małej siłowni lub ewentualnie pokoju do słuchania muzyki ale o tym będę myślał w zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna_owca_23 07.06.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Witam, Na forum się czasem pojawiam/pojawiałem ale wykończeniówka to jednak "wykończeniówka". A wejscie na poddasze prezentuje się następująco: [ATTACH=CONFIG]390516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390517[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390518[/ATTACH] Rozwiązanie jak najbardziej możliwe. Z tym że kąt dachy mamy 30 stopni + o jedną cegłę podnieśliśmy wieniec na którym opierają się krokwie. Miejsca nad głową w najniższym miejscu jest około 175 cm ( już z k-g i gotowymi schodami) wiec trzeba trochę się schylić na ostatnim ciągu schodów ale z tym osobiście nie mam problemu. Dodatkowo trzeba było przyciąć drzwi aby zmieściły się w futryny. Jesteś wielki !!!!! :) Ogromnie dziękuję )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna_owca_23 07.06.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Generalnie jest dużo miejsca na zagospodarowanie.[ATTACH=CONFIG]390574[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390575[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390576[/ATTACH]. Również planowałem wrzucić tam zabawki ale jak na razie dzieciaki wolą się bawić w salonie:-), zastanawiam się czy w przyszłości nie zrobić małej siłowni lub ewentualnie pokoju do słuchania muzyki ale o tym będę myślał w zimę WOW !!!! Rewelacja )) Czy te mniejsze słupki to była konieczność ? Genialnie jest w końcu zobaczyć strych Kasjopei w takiej odsłonie, jeszcze raz wielkie dzięki Już nie śmiem prosić o więcej, ale w razie 'w' chętnie zobaczyłabym jak wygląda klatka na strychu W każdym bądź razie super wyszło, myślę ze było warto zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 07.06.2017 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolewskiej 09.06.2017 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Generalnie jest dużo miejsca na zagospodarowanie.[ATTACH=CONFIG]390574[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390575[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]390576[/ATTACH]. Również planowałem wrzucić tam zabawki ale jak na razie dzieciaki wolą się bawić w salonie:-), zastanawiam się czy w przyszłości nie zrobić małej siłowni lub ewentualnie pokoju do słuchania muzyki ale o tym będę myślał w zimę Ile daliscie okien? Wylaz + jedno czy 2 dachowe? Ja tez robie uzytkowe poddasze i sie zastanawiam teraz z tymi oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 10.06.2017 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Artur D, parząc na Twoje schody mam idiotyczne wrażenie, że jestem u siebie. Tylko balustrada się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur D 18.06.2017 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 WOW !!!! Rewelacja )) Czy te mniejsze słupki to była konieczność ? Genialnie jest w końcu zobaczyć strych Kasjopei w takiej odsłonie, jeszcze raz wielkie dzięki Już nie śmiem prosić o więcej, ale w razie 'w' chętnie zobaczyłabym jak wygląda klatka na strychu W każdym bądź razie super wyszło, myślę ze było warto zainwestować Witam, Poniżej zdjęcia z poddasza na klatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur D 18.06.2017 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Ile daliscie okien? Wylaz + jedno czy 2 dachowe? Ja tez robie uzytkowe poddasze i sie zastanawiam teraz z tymi oknami. Mamy dwa okna dachowe ( na stronę płd. i zach.) + jedno okno wyłazowe na pn. Okno wyłazowe czyli takie które jest przeszklone+ma specjaną termoizolację zostało przeniesione vs. projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur D 18.06.2017 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Balustradę zawsze można wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts