m-mormon 28.08.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Zobaczcie jak fajnie rozwiązaliśmy waszą łazienkę w Kasjopea II. Aż siedem koncepcji jednej łazienki Każdy znajdzie coś dla siebie. W dzisiejszych czasach łazienka dodatkowa łazienka dostępna tylko z sypialni, to zbyt duży luksus. Zobaczcie jak może wyglądać ta przestrzeń jeśli zrobimy jedną łazienkę z pełnym programem funkcjonalnym + pralnie lub garderobę. Jeśli kogoś coś zainteresuje to zapraszam na naszego Facebooka, w celu zapoznania się z wariantami. W przypadku zainteresowania rozłożeniem płytek prosimy się kontaktować na maila [email protected] https://www.facebook.com/pages/Artdekor-Studio-Projektowe/184332828275689#!/media/set/?set=a.434219483287021.95932.184332828275689&type=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasjopea_4 28.08.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam, Wow jak szybko!!!!! Jest piękna!!!! GRATULUJEMY.. my właśnie ogrodziliśmy działę i w przyszłym tyg wbijamy łopate W naszym przypadku roboty ruszyly kilka tygodni temu. Obecnie prace trwaja nad przygotowaniem wieńca pod strop.Dokonalismy kilku zmian. Mianowicie: - z gabinetu balkon na wykuszu jadalni - w jadalni w wykuszu okno na 250x240 - poszerzenie drzwi wejsciowych - poszerzenie klatki schodowej - dolozenie prysznica na dole w WC - drzwi w kotlowni - poszerzenie okna w salonie na 330 - zamurowanie okna pojedynczego w salonie (to w rogu) - z racji znacznego spadku terenu na dzialce salon obnizony o 3 stopnie (wysokosc salonu 325) - obnizenie malego okna na klatce schodowej o 20 cm - brak scianek dzialowych w kuchni/jadalni (w planach ew. k.g. lub luksfer) Mam pytanie odnosnie okien: jakie okna zostaly u Was zainstalowane podwojnie czy potrojnie zespolone? jaki profil polecacie? drzwi przesuwne zdaja egzamin? Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Kasjopea_4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 29.08.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Zobaczcie jak fajnie rozwiązaliśmy waszą łazienkę w Kasjopea II. Aż siedem koncepcji jednej łazienki Każdy znajdzie coś dla siebie. W dzisiejszych czasach łazienka dodatkowa łazienka dostępna tylko z sypialni, to zbyt duży luksus. Zobaczcie jak może wyglądać ta przestrzeń jeśli zrobimy jedną łazienkę z pełnym programem funkcjonalnym + pralnie lub garderobę. Jeśli kogoś coś zainteresuje to zapraszam na naszego Facebooka, w celu zapoznania się z wariantami. W przypadku zainteresowania rozłożeniem płytek prosimy się kontaktować na maila [email protected] https://www.facebook.com/pages/Artdekor-Studio-Projektowe/184332828275689#!/media/set/?set=a.434219483287021.95932.184332828275689&type=1 Sprzedałem ostatnio dom i szczerze mówiąc dużo kupujących właśnie chciało mieć łazienkę przy głównej sypialni. Wracając do projektów są bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Zobaczcie jak fajnie rozwiązaliśmy waszą łazienkę w Kasjopea II. Aż siedem koncepcji jednej łazienki Każdy znajdzie coś dla siebie. W dzisiejszych czasach łazienka dodatkowa łazienka dostępna tylko z sypialni, to zbyt duży luksus. Zobaczcie jak może wyglądać ta przestrzeń jeśli zrobimy jedną łazienkę z pełnym programem funkcjonalnym + pralnie lub garderobę. Jeśli kogoś coś zainteresuje to zapraszam na naszego Facebooka, w celu zapoznania się z wariantami. W przypadku zainteresowania rozłożeniem płytek prosimy się kontaktować na maila [email protected] https://www.facebook.com/pages/Artdekor-Studio-Projektowe/184332828275689#!/media/set/?set=a.434219483287021.95932.184332828275689&type=1 Lazienka przy sypialni to zbyt duzy luksus???Wrecz przeciwnie to minimum ktorym sie kierowalismy przy wyborze projektu.Co nie zmienia faktu ze Twoje propozycje sa interesujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 31.08.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Czy możecie napisać (opisać) czy da radę w łazience przy głównej sypialni pod oknem zrobić kibelek i bidet? Na jakiej wysokości od podłogi zaczyna się okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Mam pytanie do juz mieszkajacych zreszta do budujacych rowniez jak rozwiazaliscie ustawienie sanitariatow w lazience przy sypialni?Nie mam pomyslu jak ustawic bidet kibelek wanne prysznic i jeszcze gdzie w tym wszystkim zmiescic umywalke z szafka zeby to jakos w miare wygladalo?Moze bedzie ktos tak mily i wkleilby zdjecie jak to rozwiazal....?Plisssssssssssssssss................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 05.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Czy ktoś z Was dokupował kosztorys inwestorski. Jeśli tak jak sprawdzały się jego wyliczenia, chodzi mi głównie o zestawienie materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natawa 05.09.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Czy ktoś z Was dokupował kosztorys inwestorski. Jeśli tak jak sprawdzały się jego wyliczenia, chodzi mi głównie o zestawienie materiałów. Niestety nie wszystko się zgadzało, zbyt mało betonu zostało uwzględnione, jakieś belki się nie zgadzały ( ale może dlatego, że u nas inaczej je ułożono). Pustaków 24 było zbyt dużo, pamiętam bo oddawaliśmy, a 11,5 musieliśmy dokupić. Ceny-marzenie, ale to inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.09.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Jak rozwiazaliscie problem pralni?Budujac ja zgodnie z projektem to chyba bez sensu przeciez to wychodzi klatka na ptaki?!Czy ktos moze przenosil pralnie do kotlowni jest sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 06.09.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Zrezygnowaliśmy z pralni na piętrze i zrobiliśmy takie malutkie pomieszczenie gospodarcze pod schodami- obniżylismy tam posadzkę dzięki czemu łatwiej będzie z niego korzystać. Uważam, że to był dobry pomysł W planach mają tam stanąć dwie pralki, nieduży zasobnik na wodę.. a i znajdzie się miejsce na półki z jakimiś pierdółkami Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.09.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Czy ktos budowal moze na plycie fundamentowej?Chodzi mi o koszt postawienia na plycie a scislej ile wyniosla stal bo mi wstepnie wyszlo 40tys za sama stal.Rece mi opadly jak dostalam wycene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 06.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Czy ktos budowal moze na plycie fundamentowej?Chodzi mi o koszt postawienia na plycie a scislej ile wyniosla stal bo mi wstepnie wyszlo 40tys za sama stal.Rece mi opadly jak dostalam wycene... Kolega zmieniał w trakcie budowy zwykły fundament na płytę i dopłacił razem ze zmianą projektu 6tys zł ekipę która mu budowała. Wszystko zależy jak głęboko masz fundamenty może masz jakieś nieciekawe warunki gruntowe? fajna budujesz w okolicy Szczecina Kasjopea może połączymy razem siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.09.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Hahaha...jestem za!Ja buduje w Szczecinie.Jak daleko masz posuniete prace budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 06.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Hahaha...jestem za!Ja buduje w Szczecinie.Jak daleko masz posuniete prace budowlane? Ja planuje dopiero start na wiosnę. A ty jak jesteś daleko? Budujesz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 No buduje buduje...Tzn wczoraj wykopali koparka dziure pod plyte dzisiaj bylam w Dabiu zamowic stal i szczeka mi opadla jeszcze sie wstrzymuje bo 40 tys za sama stal wydaje mi sie za duzo jutro chce sprawdzic z kierownikiem czy aby na pewno dobrze jest wszystko wyliczone.Widze ze juz merytorycznie sie przygoyowujesz do budowy.Ladnie ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 06.09.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) fajna jest to moja druga budowa tak więc coś nico wiem i staram się przygotować. Na pewno będę wam kibicował, chętnie jak już będą efekty odwiedziłbym z żonką waszą budowę. Jakieś zmiany istotne wprowadziliście w projekcie? Edytowane 7 Września 2012 przez aLien01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 To Ty stary wyjadacz jestes!Super ze drugi raz budujesz wiesz juz co sie z czym je.My nowicjusze jestesmy.Co do zmian w projekcie to od cholery suma sumarum chyba taniej wyszedlby indywidualny projekt.Tak po prawdzie to wciaz cos jeszcze zmieniam a to przesuwam scianki a to okna generalnie niezdecydowana jestem hahahaha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 07.09.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Czy był by ktoś tak wspaniałomyślny i wysłał mi na maila [email protected] zdjęcia wykończonej kasjopeji. Oczywiście gwarantuje zachowanie ich dla siebie. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 08.09.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Witam serdecznie Przyłączam się do grona budujących. Papiery w trakcie. Podłączam się do prośby z góry [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 08.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Czy możecie napisać (opisać) czy da radę w łazience przy głównej sypialni pod oknem zrobić kibelek i bidet? Na jakiej wysokości od podłogi zaczyna się okno? nie pamiętam jaka jest dokładnie wysokość, ale toaleta wchodzi. bidetu nie robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts