myszka_84 06.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ja właśnie też piec wywalam do kotłowni (tym bardziej że piec na ekogroszek z podajnikiem miałby raczej problem się tam zmieścić) i schowek będzie pod całymi schodami ale chcę żeby pozostał schowkiem tzn. będą tam dodatkowe krzesła czy dodatkowe blaty do stołu (niestety nie chowają się pod blat tylko stoją w szafie), chcę tam postawić duży zamrażalnik (to jedyny element nieschowkowy ) wiadro z mopem itp. szafa przy jadalni - wole ze 2 komody w jadalni pod oknem postawić niż mieć wysoką do sufitu szafę z której żeby w pełni korzystać będę musiała brać drabinę czy skakać po krzesłach, ale wszystko zależy od tego kto co w niej zamierza trzymać oczywiście. sypialnia dużo zyskuje jak się usunie balkon ale właśnie chciałam duże okno zachować i to chyba dobry układ, domek z frontu ciekawie wygląda. Co do bram garażowych to jest drożej ale jak auto wjeżdża nie wychładzam otwierając tak wielkiej przestrzeni zimą no i same bramy taniej dwie krótkie kupić. Poza tym garaż poszerzyliśmy o 1m więc przy jednej bramie (szerokości są ograniczone) musielibyśmy stawać pod kątem w garażu żeby wykorzystać tą dodatkową przestrzeń. Ale chaotycznie piszę, mam nadzieję, że wszyscy zrozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 07.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam. No nareszcie ściany stoją, więźba jest w następnym tygodniu dachówka Robena kolor jesienny liść. Teraz czekamy do 5 grudnia na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 07.11.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Super! Gratulację! Zdaje się, że macie niezłe tempo Pochwal się i wklej kilka zdjęć PS. Którą wersję Kasjopei budujesz? Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 07.11.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam. Proszę podajcie mi cenę tynków wewnętrznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 07.11.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Moja kasjopea to Kasjopea C wariant L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 07.11.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Luminda z tym wklejaniem to nie jest wcale takie proste, ale się postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 07.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam. Proszę podajcie mi cenę tynków wewnętrznych . Za tynki gipsowe - materiał + robocizna zapłaciliśmy ok 15.500 tys. Wyszło nam 648m2 (nie tynkowaliśmy w całości garażu, sufitów w łazienkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.11.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Luminda z tym wklejaniem to nie jest wcale takie proste, ale się postaram. No wlasnie!Ja juz kilkakrotnie probowalam i d...a.Dzis wieczorem sprobuje kolejny raz przy pomocy syna moze sie uda tym razem.A tak przy okazji jestesmy na tym samym etapie budowy.Wiezba gotowa od piatku dachowka a okna na 15 grudzien.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 07.11.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No fajnie fajnie.. u nas etap podobny.. kładziemy strop drewniany i więźbę.. ale okien juz nie wstawiamy.. dom zostaje na zime by osiadł i wysechł No wlasnie!Ja juz kilkakrotnie probowalam i d...a.Dzis wieczorem sprobuje kolejny raz przy pomocy syna moze sie uda tym razem.A tak przy okazji jestesmy na tym samym etapie budowy.Wiezba gotowa od piatku dachowka a okna na 15 grudzien.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 07.11.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 jakies pierwsze rozeznanie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychpio 08.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ja już skończyłem swoją kasjopę i muszę powiedzieć , iż jeżeli chodzi o zewnętrzną architekturę to starałem się jak naj mniej zmieniać i myślę że to wyszło dobrze pozdrawiam i zyczę wszystkm powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.11.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Pieknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.11.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam sie.Mam pytanie do budujacy lub juz pobudowanych.Czy mieliscie moze problem z oknem w lazience goscinnej na pietrze?U mnie nie wiedziec czemu wiezba nachodzi na to okno?!Kierownik zwala na projekt ale mi cos tu smierdzi...Proponuje nam zmniejszenie tego okna albo zrobienie lukarny.Absolutnie ten pomysl nie wchodzi w gre.Jakj wy to rozwiazaliscie i czy w ogole mial ktos tego typu problem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.11.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ja już skończyłem swoją kasjopę i muszę powiedzieć , iż jeżeli chodzi o zewnętrzną architekturę to starałem się jak naj mniej zmieniać i myślę że to wyszło dobrze pozdrawiam i zyczę wszystkm powodzenia .[ATTACH=CONFIG]146732[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146733[/ATTACH] fajnie Można wiedzieć co leży na podjezdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychpio 08.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 fajnie Można wiedzieć co leży na podjezdzie? Witam jest to jako kostka brukowa z firmy semmelrock , lalinia 30 na 30 elementy czarne a dokładnie antracytowe 20 na 20 ponieważ nie było 30-tek . piszę że jest to kostka ponieważ de facto płytka ta ma 8 cm grubości natomiast płytka chodnikowa ma 4 cm . na stronie w.w formie jest katalog i cennik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychpio 08.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 mi się zmieściło normalnie okno przesyłam zdjecie jak się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 09.11.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 mi się zmieściło normalnie okno przesyłam zdjecie jak się uda [ATTACH=CONFIG]146834[/ATTACH] piękna łazienka czy można prosić o więcej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 09.11.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Czy to jest ta łazienka obok "pralni" ? Dokładnie - prosimy wiecej zdjęć. Bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 09.11.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 weź nie strasz.. dziś kładziemy więźbe to damy znac Witam sie.Mam pytanie do budujacy lub juz pobudowanych.Czy mieliscie moze problem z oknem w lazience goscinnej na pietrze?U mnie nie wiedziec czemu wiezba nachodzi na to okno?!Kierownik zwala na projekt ale mi cos tu smierdzi...Proponuje nam zmniejszenie tego okna albo zrobienie lukarny.Absolutnie ten pomysl nie wchodzi w gre.Jakj wy to rozwiazaliscie i czy w ogole mial ktos tego typu problem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 09.11.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 no my wlasnie zastanawiamy sie nad tym klinkierem bo on jest szeroki 12 cm.. i jak nie damy go pod sam dach to powstaną takie nieładne półki.. myslimy o połówkach tych klinkierów, ale kamien prezentuje sie bardzo ładnie.. no i drewno ryzykowne.. ładnie! pozdrawiam fajnie Można wiedzieć co leży na podjezdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts