Juster 09.11.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 mogłabym prosić o nazwę okien i bramy.. są super! dziekujefajnie Można wiedzieć co leży na podjezdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.11.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Juz wiemy gdzie jest problem.Poszerzalismy garaz o metr i architektka owszem garaz poszerzyla ale nie zmienila juz wiezby proporcjonalnie do dachu.Niestety problem chyba nie do rozwiazania ale poki co wszyscy kombinuja co z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 09.11.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Juz wiemy gdzie jest problem.Poszerzalismy garaz o metr i architektka owszem garaz poszerzyla ale nie zmienila juz wiezby proporcjonalnie do dachu.Niestety problem chyba nie do rozwiazania ale poki co wszyscy kombinuja co z tym zrobic. oj nie dobrze, zawaliła architektka !!! ...a oto postępy u nas. zdjęcia z dzisiaj ))) coś się dzieje, powoli bo powoli ale do przodu )) [ATTACH=CONFIG]146916[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146917[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146918[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146919[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 09.11.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Juz wiemy gdzie jest problem.Poszerzalismy garaz o metr i architektka owszem garaz poszerzyla ale nie zmienila juz wiezby proporcjonalnie do dachu.Niestety problem chyba nie do rozwiazania ale poki co wszyscy kombinuja co z tym zrobic. u nas dach spłaszczony a żeby był ładny proporcjonalny to został wysunięty nad wejście, innej opcji nie było chcąc zachować okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychpio 09.11.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Czy to jest ta łazienka obok "pralni" ? Dokładnie - prosimy wiecej zdjęć. Bardzo ładna wstawki nie są drewniane jest to imitacja drewna , namiar miałem od tetetki i est to firma rodeo ze szczecina . Ja z pralni zrezygnowałem i zrobiłem dwie takie same łazienki. tak jak wskazywal zwola pralnia zgodnie z projektem była zbyt mała .załączam zdjecia obu łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 10.11.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 wstawki nie są drewniane jest to imitacja drewna , namiar miałem od tetetki i est to firma rodeo ze szczecina . Ja z pralni zrezygnowałem i zrobiłem dwie takie same łazienki. tak jak wskazywal zwola pralnia zgodnie z projektem była zbyt mała .załączam zdjecia obu łazienek [ATTACH=CONFIG]146984[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146985[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146986[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146987[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146988[/ATTACH] przepiękne obie łazenki my też rezygnujemy z tej małej pralni na koszt tej łaznki przy niej a z łazienki sypialnianej chcemy zrobić pralnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.11.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 wstawki nie są drewniane jest to imitacja drewna , namiar miałem od tetetki i est to firma rodeo ze szczecina . Ja z pralni zrezygnowałem i zrobiłem dwie takie same łazienki. tak jak wskazywal zwola pralnia zgodnie z projektem była zbyt mała .załączam zdjecia obu łazienek [ATTACH=CONFIG]146984[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146985[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146986[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146987[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146988[/ATTACH] O ja!!!Jak pieknie!!!Lazienka wyszla SUPER!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 10.11.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 w tej drugiej łązience macie płytki Pilcha? u nas też przy sypialni mają być, seria Alaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 10.11.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 my tez rezygnujemy z pralni a garaż wydłużyliśmy o metr... zobaczymy co tam u nas wymyślą już kładą więźbę... RADOCHA!!! przepiękne obie łazenki my też rezygnujemy z tej małej pralni na koszt tej łaznki przy niej a z łazienki sypialnianej chcemy zrobić pralnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 10.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) my tez rezygnujemy z pralni a garaż wydłużyliśmy o metr... zobaczymy co tam u nas wymyślą już kładą więźbę... RADOCHA!!! gratuluję i czekamy na fotorelację p.s.nasza Kasjopea doczekała się wreszcie dziennika juppi Edytowane 10 Listopada 2012 przez garnuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 11.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) moi drodzy ogromna prośba do tych co już wykończyli domek, czy moglibyście wkleić zdjęcia garażu. Mąż nie może się doczekać żeby zobaczyć garaż w Kasjopei Edytowane 11 Listopada 2012 przez garnuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 11.11.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 my mamy pozwolenie z 24/07 br... na jakim jestescie etapie? ile macie/mieliscie osób w ekipie? chce porównać gratuluję i czekamy na fotorelację p.s.nasza Kasjopea doczekała się wreszcie dziennika juppi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 11.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Witam Krzychu elewacja rewelacja, pięknie wygląda ten piaskowiec. Okna będę miał podobnego koloru więc Twój piaskowiec daje wiele do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 11.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) pozwolenie dostaliśmy dzień po Was Juster;) 25 lipca 2012niestety ruszyliśmy dopiero w październiku bo nasza ekipa nie miała wolnych terminów. robimy na spokojnie boi tak byśmy się nie wyrobili do zimy, żeby zadaszyć. w marcu mają ruszyć dalej i zapowiadają w maju daszyć- pożyjemy zobaczymy. chlopaków jest ponoć 13-tu ale u nas jeszcze takiej liczby nie widziałam hehe ale i potrzeby nie było bo tempo prac zwalnia ciągle nasza pani kierwonik:rolleyes:. chłopaki po betonowaniu chcieli lada moment murować a pani kierownik kazała czekać mówiąc że beton schnie 21 dni,więc chłopaki po tygodniu zaczęli powolutku murować nie wolno im było wszystkiego naraz po pani kierownik broniła druga sprawa z kanałem,miał być murowany a tu lipa pani kierownik mówi nie!!! kazała robić zbrojenie i wylewać betonem ..i tak zawsze coś co odracza prace jeszcze póki pogoda jest to jest ok. Edytowane 11 Listopada 2012 przez garnuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tetetka 11.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 moi drodzy ogromna prośba do tych co już wykończyli domek, czy moglibyście wkleić zdjęcia garażu. Mąż nie może się doczekać żeby zobaczyć garaż w Kasjopei to jest garaz w wersji E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 11.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Witam. Pozdrowienia dla fajna kobieta my już się nie możemy doczekać okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 11.11.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 tetetka dziękuję bardzo za fotkę!!! maż się trochę podłamał bo mówi że mało miejsca ale rozumiem go bo on z zawodu mechaniki , chciałby pewnie mieć warsztat zamiast garażu he he. u nas i takciut się więcej zrobi miejsca z przodu bo przesuwamy ściankę do środkakotłowni. jak dla mnie Twój garaż w sam raz! p.s. jutro prawdopodobnie dostaniemy wycenę dachówki i tych wszystkich pierdół do niegodachówka roben ceramiczna czarna glazurowana pamiętacie ile Was wyszedł materiał na dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 11.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Garnuszki u mnie dachówka z obróbkami, folią i rynnami 19 tyś dachówka Roben jesienny liść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 11.11.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Na e-mail mogę wysłać naszą wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 11.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts