czuszka 24.02.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Pomysleliscie o tym wczesniej zeby poszerzyc kuchnie wiec fajnie zmiescila sie wyspa.My niestety gapy jestesmy i wyspy miec nie bedziemy.W ogole tak juz abstrachujac od tej kuchni to drugi raz na pewno nie wybralibysmy tego projektu.Wszystkie pomieszczenia w nim to nieporozumienie metrazowe. jakie nieporozumienie? chyba teraz mieszkasz w pałacu skoro Kasjopea jest dla Ciebie mała. My mamy 3 pokoje, 70m2 i w Kasjopei naprawdę czuć przestrzeń. kuchnia jest superfajna, dla mnie bardzo ustawna (fakt ze bez wyspy ale miec jej wcale nie chciałam a gdyby to był mój priorytet to myslałabym na etapie wyboru projektu). w projekcie zmienilismy to ze nie ma wejscia bezpośrednio z wiatrołapu do kuchni i to poprawiło jej ustawność. a wszystkie kolezanki jak wpadają na budowę to mówią "łał, jaka duża kuchnia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Nie nie mieszkam w pałacu.Mieszkam w domu o powierzchni 140 metrów kwadratowych więc jak widać niewiele większy metrażu sobie zafundowalismy budując Kasjopeje.Kuchnie mam w tej chwili o powierzchni 16 m kwadratowych i niewyobrażam już sobie funkcjonowanie w kuchni bez niej!Jeszcze raz podkreślam pretensje mam wyłącznie do siebie o nieprzemyślany wybór projektu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi144 24.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Jeszcze jedno pytanie odnoście SSO. Co polecacie beton komórkowy H+H czy ytong, czy zostać przy sugestii projektanta czyli porothermie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi144 24.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam serdecznie:) A na jakim etapie jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi144 24.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Pytanie kieruję do czuszki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.kato 25.02.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Jeszcze jedno pytanie odnoście SSO. Co polecacie beton komórkowy H+H czy ytong, czy zostać przy sugestii projektanta czyli porothermie??? My poważnie myślimy o silce bo nie mam przekonania do ceramiki ale ostateczna decyzja pewnie zapadnie marzec/kwiecień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 25.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 a my własnei jestesmy na etapie wyboru ogrzewania... montował ktoś z Was nadmuchowe?????/ polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychpio 27.02.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 czy jest tu ktoś kto montował w Kasjopei okna ze szprosami? jeśli znajdzie się ktoś taki to mogłoby się pochwalić zdjęciami, rozważam takie okna ale nie jestem pewna czy ze zewnątrz będą ładnie się komponowały. witam ja zamontowałem okna ze szprosem .uważam iż brak szprosu powoduje , że dom wyglada jak kobieta z nie umalowanymi oczami . dołączam zdjecie oraz zdjęcie kuchni bo widzialem , że są pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luzik- fsl 27.02.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 witam ja zamontowałem okna ze szprosem .uważam iż brak szprosu powoduje , że dom wyglada jak kobieta z nie umalowanymi oczami . dołączam zdjecie oraz zdjęcie kuchni bo widzialem , że są pytania [ATTACH=CONFIG]173219[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]173220[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]173221[/ATTACH] Witam, jestem pod wielkim wrażeniem!!! Mam pytanko- co położyliście na elewacji??? - chodzi mi o to co jest na dolnej części - kamień, cegłówka....??? pozdrawiam i byłabym wdzięczna gdybyście podzielili się innymi wnętrzami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 27.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 pięne okna.. zdradzicie jaka to firma.. ja wlasnie albo zero szprosów albo tylko takie.. są piękne!!! wrzuć prosze zdjecie okna narożnego jak wygląda my chyba zrobimy ciemne z zewnatrz a w srodku biale.. sie zastanawiamy ma ktos białe??? wrzućcie fotke pozdrawiam! witam ja zamontowałem okna ze szprosem .uważam iż brak szprosu powoduje , że dom wyglada jak kobieta z nie umalowanymi oczami . dołączam zdjecie oraz zdjęcie kuchni bo widzialem , że są pytania [ATTACH=CONFIG]173219[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]173220[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]173221[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 27.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 oczywiscie chodziło mi o narozne od wewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Super wyglądają te deski elewacyjne,tez będziemy takie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 02.03.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) Dołączam się do prośby z oknami, przyznam, że akurat ten pomysł architekta od razu wydawał nam się trafiony i szybko zdecydowaliśmy się na takie okna w kolorze czereśni. podsyłam zdjecie pozdrawiam QUOTE=luzik- fsl;5845796]Witam, jestem pod wielkim wrażeniem!!! Mam pytanko- co położyliście na elewacji??? - chodzi mi o to co jest na dolnej części - kamień, cegłówka....??? pozdrawiam i byłabym wdzięczna gdybyście podzielili się innymi wnętrzami! Edytowane 2 Marca 2013 przez ksiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qcze 02.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Też mam różne rozbieżne opinie na temat tej wylewki. W każdym razie jest bardzo twarda, naprawdę trudną w niej cokolwiek wykuć. W garażu też jest anhydryt i w pierwszej wersji miała być posadzka żywiczna, ale....teraz skłaniam się chyba ku jakimś dobrym (trwałym) płytkom. Jeszcze do wiosny chwila na zastanowienie (tym bardziej, że pieniądze przy wykończeniu potrzebne na inne, ważne tematy ). dzięki na info robimy jednak z miksokreta zdecydowały koszty i mało informacji na ten temat pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychpio 02.03.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 jest to płytka ze stegu milano sahara . przesyłam zdjecia przodu tu jest więcej, co do innych pytań okna są to plastiki ,kupione w firmie w Malborku , dołączam zdjęcia elewacji i paru wnętrz pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychpio 02.03.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 przesyłam zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 03.03.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Wow! Gratuluje! Odzyskalam wiarę w ten projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 03.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 piękne wnętrza, uwielbiam oglądać także chwalcie się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 03.03.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 śliczny oj tak, prosimy o więcej zdjęć koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 03.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 gdzie macie kaloryfery w salonie???? podłogowe ogrzewanie? Skąd pomysł na taka podłoge w dziecinnym? jest to płytka ze stegu milano sahara . przesyłam zdjecia przodu tu jest więcej, co do innych pytań okna są to plastiki ,kupione w firmie w Malborku , dołączam zdjęcia elewacji i paru wnętrz pozdrawiam i powodzenia [ATTACH=CONFIG]174027[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174028[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174029[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174030[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts