garnuszki 03.03.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 jest to płytka ze stegu milano sahara . przesyłam zdjecia przodu tu jest więcej, co do innych pytań okna są to plastiki ,kupione w firmie w Malborku , dołączam zdjęcia elewacji i paru wnętrz pozdrawiam i powodzenia [ATTACH=CONFIG]174027[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174028[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174029[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174030[/ATTACH] ...nie mogę się zbytnio połapać w Waszej klatce schodowej?? skąd te drzwi przesuwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 04.03.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 ...nie mogę się zbytnio połapać w Waszej klatce schodowej?? skąd te drzwi przesuwne? Myśle, ze przejście jest ze spocznika do kotłowni, drugiego pokoju za salonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 04.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Myśle, ze przejście jest ze spocznika do kotłowni, drugiego pokoju za salonem? My zrobiliśmy to przejście pod schodami tzn poprzez schowek, wejście z przedpokoju pozdrawia Budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmolada 04.03.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 bardzo dziękujemy budującym w Piekarach Śląskich u których byliśmy wczoraj, już mają prawie gotowy domek i wygląda naprawdę super, no i ta piwnica - zazdroszczę na pewno skorzystamy z ich porad. Serdecznie pozdrawiamy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcik 07.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 dzięki na info robimy jednak z miksokreta zdecydowały koszty i mało informacji na ten temat pzdr W każdym razie, ja korzystałem z tej wylewki: http://www.wolplan.pl. Życzę podjęcia właściwej decyzji (jaka by nie była), bo to i tak z perspektywy czasu, najważniejsze jest wykonawstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERGSON 09.03.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Czy jest może na forum ktoś z wielkopolski (lub woj. sąsiedniego) - budujący Kasjopeje ?Jestem bardzo zainteresowany, a właściwie moja małżonka, by zobaczyć jak wygląda choćby stan surowy otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 09.03.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 z sąsiedniego tj. dolnośląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 10.03.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Dołączamy się do kolekcji zdjęć wnętrz Kasjopei - łazienka na parterze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 10.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 piękna łazienka Ksiut- Gratuluję. proszęo więcej fot wnętrz. nasze "boby" miały ruszyć 4 marca ale narazie czekają na lepszą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 10.03.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 dołączamy się do kolekcji zdjęć wnętrz kasjopei - łazienka na parterze:rolleyes: super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wow!Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnieeeeeeeeeeeeeeee......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 11.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Cieszę się że włożony trud został doceniony przez Forumowiczów, z drugiej strony dzielenie się spostrzeżeniami i zdjęciami na forum jest ciekawe i równie chętnie oglądamy poczynania innych Budujących, podsyłam kilka zdjęć hallu i schodów, jest jeszcze kilka detali do dorobienia ale większość już na szczęście jest. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 11.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Nie widzę tych zdjęć, to problem przeglądarki, komputera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.03.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Cieszę się że włożony trud został doceniony przez Forumowiczów, z drugiej strony dzielenie się spostrzeżeniami i zdjęciami na forum jest ciekawe i równie chętnie oglądamy poczynania innych Budujących, podsyłam kilka zdjęć hallu i schodów, jest jeszcze kilka detali do dorobienia ale większość już na szczęście jest. Pozdrawiamy Ja tez tak chce!!!Suuuuuuper to wszystko wyglada.Domek macie na itp top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.03.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ksiut, a można jakies zdjęcia samej klatki schodowej? zazdroszczę takiego wykończenia domku, widać ze sporo pracy kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 12.03.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam, na prośbę zdjęcia klatki schodowej. Pozdrawiam powodzenia przy budowie i wykańczaniu ksiut, a można jakies zdjęcia samej klatki schodowej? zazdroszczę takiego wykończenia domku, widać ze sporo pracy kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 12.03.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam, na prośbę zdjęcia klatki schodowej. Pozdrawiam powodzenia przy budowie i wykańczaniu zakochałam się w waszej poręczy, ale gryzie się z moją wizją klatki schodowej, na chcę dać cegłę i dwa kinkiety coś jak lampy uliczne, okno powiększone do rozmiaru 120szer 80wys wyśrodkowane. Widząc to klatkę na żywo myślisz, że taki wystrój nie spowoduje np. wrażenia przytłoczenia tymi ścianami teoretycznie chyba nie powinien bo będzie spore okno i ta otwarta ściana od salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiut 12.03.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 witam,ja osobiście lubię takie połączenie cegła + kuty metal. My zdecydowaliśmy się użyć cegły w holu na dole (zdjęcia powyżej) i z pewnością damy jeszcze w holu na górze gdzie chcemy wyeksponować na jej tle starą maszynę SINGER. klatka jest bardzo wysoka wiec czuje się przestrzeń. Zawsze można na próbę zrobić jedna ścianę albo właśnie takie pasy od góry do dołu i powiesić na nich kinkiet. My tego nie zrobiliśmy ale teraz tak jak patrzę też bardzo efektownie wyglądałby żyrandol spuszczony nad spocznikiem. Jest tu bardzo wysoko i żyrandol na długim łańcuchu też bym widziała. Trudno jest doradzać bo wszystko jest rzeczą gustu. Jednemu będzie się to podobało a innemu nie. Chyba nie pomogłam za bardzo QUOTE=myszka_84;5870910]zakochałam się w waszej poręczy, ale gryzie się z moją wizją klatki schodowej, na chcę dać cegłę i dwa kinkiety coś jak lampy uliczne, okno powiększone do rozmiaru 120szer 80wys wyśrodkowane. Widząc to klatkę na żywo myślisz, że taki wystrój nie spowoduje np. wrażenia przytłoczenia tymi ścianami teoretycznie chyba nie powinien bo będzie spore okno i ta otwarta ściana od salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 12.03.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 pomogłaś o tyle, że wiem że jest wysoko bo na projekt patrząc nie widać tego tak dobrze a domu na żywo nie widziałam. to co prawda inny projekt ale właśnie tak mniej więcej widzę naszą klatkę tzn. kinkiety tylko inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasopol 16.03.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 W każdym razie, ja korzystałem z tej wylewki: http://www.wolplan.pl. Życzę podjęcia właściwej decyzji (jaka by nie była), bo to i tak z perspektywy czasu, najważniejsze jest wykonawstwo. jaki był koszt za m2 tej wylewki, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts