Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jest to płytka ze stegu milano sahara .

przesyłam zdjecia przodu tu jest więcej, co do innych pytań okna są to plastiki ,kupione w firmie w Malborku , dołączam zdjęcia elewacji i paru wnętrz pozdrawiam i powodzenia

[ATTACH=CONFIG]174027[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174028[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174029[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174030[/ATTACH]

...nie mogę się zbytnio połapać w Waszej klatce schodowej?? skąd te drzwi przesuwne?

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cieszę się że włożony trud został doceniony przez Forumowiczów, z drugiej strony dzielenie się spostrzeżeniami i zdjęciami na forum jest ciekawe i równie chętnie oglądamy poczynania innych Budujących, podsyłam kilka zdjęć hallu i schodów, jest jeszcze kilka detali do dorobienia ale większość już na szczęście jest.

Pozdrawiamy

DSCN6822.jpg

DSCN6824.jpg

DSCN6826.jpg

DSCN6895.jpg

DSCN6901.jpg

Cieszę się że włożony trud został doceniony przez Forumowiczów, z drugiej strony dzielenie się spostrzeżeniami i zdjęciami na forum jest ciekawe i równie chętnie oglądamy poczynania innych Budujących, podsyłam kilka zdjęć hallu i schodów, jest jeszcze kilka detali do dorobienia ale większość już na szczęście jest.

Pozdrawiamy

Ja tez tak chce!!!Suuuuuuper to wszystko wyglada.Domek macie na itp top.

Witam,

na prośbę zdjęcia klatki schodowej. Pozdrawiam powodzenia przy budowie i wykańczaniu

zakochałam się w waszej poręczy, ale gryzie się z moją wizją klatki schodowej, na chcę dać cegłę i dwa kinkiety coś jak lampy uliczne, okno powiększone do rozmiaru 120szer 80wys wyśrodkowane.

Widząc to klatkę na żywo myślisz, że taki wystrój nie spowoduje np. wrażenia przytłoczenia tymi ścianami teoretycznie chyba nie powinien bo będzie spore okno i ta otwarta ściana od salonu.

witam,

ja osobiście lubię takie połączenie cegła + kuty metal. My zdecydowaliśmy się użyć cegły w holu na dole (zdjęcia powyżej) i z pewnością damy jeszcze w holu na górze gdzie chcemy wyeksponować na jej tle starą maszynę SINGER. klatka jest bardzo wysoka wiec czuje się przestrzeń. Zawsze można na próbę zrobić jedna ścianę albo właśnie takie pasy od góry do dołu i powiesić na nich kinkiet. My tego nie zrobiliśmy ale teraz tak jak patrzę też bardzo efektownie wyglądałby żyrandol spuszczony nad spocznikiem. Jest tu bardzo wysoko i żyrandol na długim łańcuchu też bym widziała. Trudno jest doradzać bo wszystko jest rzeczą gustu. Jednemu będzie się to podobało a innemu nie. Chyba nie pomogłam za bardzo

QUOTE=myszka_84;5870910]zakochałam się w waszej poręczy, ale gryzie się z moją wizją klatki schodowej, na chcę dać cegłę i dwa kinkiety coś jak lampy uliczne, okno powiększone do rozmiaru 120szer 80wys wyśrodkowane.

Widząc to klatkę na żywo myślisz, że taki wystrój nie spowoduje np. wrażenia przytłoczenia tymi ścianami teoretycznie chyba nie powinien bo będzie spore okno i ta otwarta ściana od salonu.

W każdym razie, ja korzystałem z tej wylewki: http://www.wolplan.pl. Życzę podjęcia właściwej decyzji (jaka by nie była), bo to i tak z perspektywy czasu, najważniejsze jest wykonawstwo.

jaki był koszt za m2 tej wylewki, jeśli można wiedzieć?