wielgol 17.03.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam serdeczniewszystkich budujacych i wybudowanych! Forum przejrzałem od A do Z. Kasjopee w wersji 3 będę budował w Wyszkowie niedaleko Warszawy i mam ogromną prośbę do budujących z tych okolic - czy zgodzicie się pokazać mi efekty Waszej pracy? Widzę że mnóstwo osób buduje w rejonie Warszawy (jak któs z Was wcześniej pisał jest to bardzo popularny projekt, ja niestety znalazłem tylko Opal w moich okolicach). Nie ukrywam że chciałbym podejrzeć Wasze pomysły zmian w projekcie, o których sam też myślę. Proszę o kontakt na mail [email protected] lub wiadomość na priv. PS. Ksiut, pięknie u Ciebie wyszło, bardzo przytulnie.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daffar 17.03.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam; w tym roku planujemy rozpocząć budowę Kasjopei 3 w okolicach Sosnowca. Czy ktoś z forumowiczów zechciałby się pochwalić swoją Kasjopeą z tych okolic? Oczywiście możemy podjechać, choćby do Częstochowy czy Bielska Białej... Bylibyśmy bardzo wdzięczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 17.03.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam; w tym roku planujemy rozpocząć budowę Kasjopei 3 w okolicach Sosnowca. Czy ktoś z forumowiczów zechciałby się pochwalić swoją Kasjopeą z tych okolic? Oczywiście możemy podjechać, choćby do Częstochowy czy Bielska Białej... Bylibyśmy bardzo wdzięczni. my budujemy w Jaworzni ) z tym że u nas nie ma jeszcze czego oglądać,narazie same fundamenty.czemkamy azpogoda się ustabilizuje i ruszamy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcik 19.03.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam serdeczniewszystkich budujacych i wybudowanych! Forum przejrzałem od A do Z. Kasjopee w wersji 3 będę budował w Wyszkowie niedaleko Warszawy i mam ogromną prośbę do budujących z tych okolic - czy zgodzicie się pokazać mi efekty Waszej pracy? Widzę że mnóstwo osób buduje w rejonie Warszawy (jak któs z Was wcześniej pisał jest to bardzo popularny projekt, ja niestety znalazłem tylko Opal w moich okolicach). Nie ukrywam że chciałbym podejrzeć Wasze pomysły zmian w projekcie, o których sam też myślę. Proszę o kontakt na mail [email protected] lub wiadomość na priv. PS. Ksiut, pięknie u Ciebie wyszło, bardzo przytulnie. pozdrawiam serdecznie My budujemy w okol. Nieporętu, jednak wersję Kasjopea II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak widzę projekt Kasjopea jest najbardziej popularny w okolicach Warszawy.Szkoda ze na zachodzie nikt nie buduje Kasjopeii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daffar 24.03.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 my budujemy w Jaworzni ) z tym że u nas nie ma jeszcze czego oglądać,narazie same fundamenty.czemkamy azpogoda się ustabilizuje i ruszamy ) garnuszki - trzymamy kciuki za dobrą pogodę (zima w tym roku nie chce odpuścić). My zaczniemy prawdopodobnie dopiero na jesień, nie mamy jeszcze warunków zabudowy (w sosnowieckich urzędach czeka się niemożliwie długo...). Życzymy Wam powodzenia i mamy nadzieję, że pozostaniemy w kontakcie. Proszę odezwijcie sie na maila: [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 27.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 KasjoKasiu widzę że masz jasne okna wrzuc prosze wiecej fotek ze środka - wiekszosc robi brazowe.. ja zastanawiam sie na białych od srodka. Jesli ktos z Was ma białe prosba o wrzucenie foteczek, dziękuje Witam, [ATTACH=CONFIG]171152[/ATTACH] mój domek na ten moment wygląda tak....[ATTACH=CONFIG]171151[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapiotr1719511251 04.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witamszukam osób które budują domek Kasjopea 3 w okolicach katowic mamy zamiar rozpcząć budowę tego właśnie domu i bardzo chetnie poznalibyśmy opinie osób które juz maja ten dom wybudowany. widze ze na forum jest osoba z Piekar śląskich i jak dobrze zrozumiałam ma podpiwniczoną bardzo by mnie to interesowało z góry dziękuję. można odezwać sie na mój meil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 08.04.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 jednak bedzie dachówka.. nelskamp nibra f7.. braz angobowany U nas dziś kłądą jeszcze papę.. i z tyłu domu muszą uzupełnić na dachu deski, bo zabrakło ale dziś murarz dokupił.. a no i brak daszka nad jadalnia My kładziemy blachodachówę, bo i tak tego dachu duzo nie widać, a i troche lżej naszej ślicznotce będzie .. uwielbiam ten dom oooo wstawiacie okna na zimę? czekaj czekaj a gdzie Wy sie budujecie? my pod Wwa. Porządek.. a tak wiesz co.. osoba która nam poleciła murarza powiedziała ze robią straszny syf wiec na początku mu zapowiedzielismy ze maja tu robic czysto albo po sobie sprzątać.. i jest tak jak jest. W ogóle murarza moge śmiało dalej polecać.. facet robi czysciutko i równiutko i dokłądnie. W ogóle sam nie wyglada jak łachmaniarz pobrudzony jak to czasem na budowie widać. Jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 :yes:madra decyzja.Dachowka to zawsze dachowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malina76 11.04.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam wszystkich budujących i już wybudowanych. Kasjopee 3 będę budować w Łodzi. Jak większość będziemy wprowadzać niewielkie zmiany i z tąd pytanie do państwa czy te zmiany robili państwo na etapię adaptacji czy już w trakcie budowy jako wpis kierownika w dzienniku budowy. Jeśli adaptacja to ile państwo płacili za taką usługę , pytam bo mam w sobotę spotkanie z architektem i muszę się zorientować w cenach. Z góry serdecznie dziękuję. Mam jeszcze pytanie do Malini czy byłaby możliwość obejrzeć waszą Kasjopee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witaj! Nie wszystkie zmiany musisz zgłaszać architektowi.Nawet nie powinnas bo oni niestety za każda zmianę kasuja i to nie mało.My na hura wszystkie zglosilismy i szczeka nam opadla jak nas potem podliczyla architektka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 13.04.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 My nawet nie wiedzielismy ze mozna to zmienic wpisem kierownika.. wiec wszystko zrobilismy wczesniej.. zmiany robiła nam pani architekt która robiła nam projekt zagospodarowania działki.. wiec zapłacilismy za pakiet. Nie było tragedii Witaj! Nie wszystkie zmiany musisz zgłaszać architektowi.Nawet nie powinnas bo oni niestety za każda zmianę kasuja i to nie mało.My na hura wszystkie zglosilismy i szczeka nam opadla jak nas potem podliczyla architektka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YoungDentist 18.04.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Przymierzamy się do kupna projektu i mamy pytanie: czy ktoś z Was brał te dodatkowe pakiety typu: pompa ciepła, płaszcz wodny, wentylacja i kominek? Czy one są niezbędne albo przydatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesko 18.04.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 W moim starostwie oczekują zmiany pozwolenia na budowę lub pozwolenia na budowę pompy ciepła.Był projekcie kocioł na paliwo stałe czy gazowy a gdy zakładasz pompę nie godzą się na wciśnięcie tego do nieistotnej zmiany bo zmienia się m.in. zagospodarowanie działki. Teraz bym brał z pompą i na etapie adaptacji ją uwzględnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.04.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Przymierzamy się do kupna projektu i mamy pytanie: czy ktoś z Was brał te dodatkowe pakiety typu: pompa ciepła, płaszcz wodny, wentylacja i kominek? Czy one są niezbędne albo przydatne? Ja mogę sie tylko wypowiedzieć za siebie- my nie braliśmy bo żadnej z tych rzeczy nie robiliśmy,kominek jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcik 23.04.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Przymierzamy się do kupna projektu i mamy pytanie: czy ktoś z Was brał te dodatkowe pakiety typu: pompa ciepła, płaszcz wodny, wentylacja i kominek? Czy one są niezbędne albo przydatne? Brałem pakiet wentylacji i kominka oraz jeszcze chyba coś. Z niczego nie skorzystałem. Szkoda pieniędzy (tak myślę z perspektywy czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwola 24.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam Prawie rok mnie na tym forum nie było i widzę, że Kasjopeje rosną jak grzyby po deszczu Trzymam za wszystkich kciuki - warto zamieszkać w tym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 25.04.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dobrze słyszec że dobrze sie mieszka my na etapie wybierania okien juz sie nie moge doczekac aż je wstawia Witam Prawie rok mnie na tym forum nie było i widzę, że Kasjopeje rosną jak grzyby po deszczu Trzymam za wszystkich kciuki - warto zamieszkać w tym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Właśnie.Milo przeczytać ze sie dobrze mieszka.Ja tez pomalutku przekonuje sie do tego projektu.Teraz kiedy budynek nabiera juz kształtów wyglada inaczej nie razi mnie juz tak bardzo wielkość a raczej mniejszość powierzchni pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts