garnuszki 26.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam!!!!! ...wprawdzie z półtoramiesięcznym opóźnieniem(winnowajca-pogoda) ale ruszyliśmy Po zalaniu chudziaka dom rośnie jak na drożdżach co nas bardzo cieszy!! mam fotki ze środy więc się chwalę )) p.smy braliśmy pakiet energooszczędny, pakiet kominek pakiet wentylacja, pakiet ogrzewanie podlogowe, pakiet odkurzac centralny,pompa ciepła no i kosztorys inwestorski [ATTACH=CONFIG]185862[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185863[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185864[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185865[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185866[/ATTACH] Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez garnuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 26.04.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 c.d[ATTACH=CONFIG]185913[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185914[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185915[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185916[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185917[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 26.04.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam! Czy ktoś buduje/zbudował kasjopeę w okolicach Łodzi? Ja niedługo ruszam w okolicy Pabianic. Jestem na etapie papierologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 29.04.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Tak ten etap budowy należy do bardzo przyjemnych.. dom rośnie w oczach ) POWODZENIA c.d [ATTACH=CONFIG]185913[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185914[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185915[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185916[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185917[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 29.04.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 w związki z tym, że po wstawieniu okien kolejnym etapem będą instalacje.. czas zastanowić sie nad rozmieszczeniem sprzętów.. na pierwszy rzut idzie jedno z moich ulubionych pomieszczen w domu a mianowicie.. kuchnia,... co powiecie?; ; ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.04.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Kolory ma sie rozumieć takie jak na wizkach?Nie za ciemny ten kolor na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 30.04.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 nieee kolory jeszcze nie wybrane, aczkolwiek zastanawiamy sie nad ciemniejszymi kolorami na scianach przy jasnej podłodze całkiem nieźle sie to chyba prezentuje.. i nie tak klasycznie to wygląda bede coś jeszcze kombinować z tym słupkiem na mikrofale bo mnie tak troche razi.. jakoś tak narusza ciągłość blatu od zlewu Ci co mają zlew przy oknie.... ->>> bardzo się szyby chlapią???? Kolory ma sie rozumieć takie jak na wizkach?Nie za ciemny ten kolor na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 30.04.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 mam juz kilka zmian do powyzszych wizualizacji ale zero komentarzy to nie wrzucam ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.05.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Nie myślałas żeby po stronie lodówki pociągnąć do końca wysoka zabudowę? Wtedy problem mikrofalowki sam sie rozwiąże bo umiescilabys ja w jednej z szafek zabudowy? Swoją droga wydaje mi sie ze kłopotliwe będzie korzystanie z kuchenki tak oddalonej od zalewu.U mnie tez będzie zlew przy oknie ale co do funkcjonalności sie nie wypowiem.Ale pewnie będzie sie chlapalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 01.05.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 u nas po lewej stronie bedzie lodowka w zabudowie.szafka gospodarcza, dwa wysokie carga i slupek z piekarnikiem i mikrofalą. zlew pod oknem. wiem ze sie bedzie chlapac bo teraz tak mam i strasznie sie chlapie ale mimo wszystko lubię taki uklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 01.05.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 cześć Dziewczyny, cieszę się że coś sie znów tu ruszyło Myślałam o słupkach bądź cargo koło lodówy, ale wtedy zlew musiałabym całkowicie wywalić pod okno .. a chyba wole miec przy oknie długi blat do pracy.. a jak z otwieraniem okna gdy zlew i BATERIA jest przy oknie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbarska 01.05.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 cześć Dziewczyny, cieszę się że coś sie znów tu ruszyło Myślałam o słupkach bądź cargo koło lodówy, ale wtedy zlew musiałabym całkowicie wywalić pod okno .. a chyba wole miec przy oknie długi blat do pracy.. a jak z otwieraniem okna gdy zlew i BATERIA jest przy oknie?? Witam!!!! Dawno mnie tu nie było....., a w Kasjopei mieszkamy "już" od dwoch tygodni :) Zlew jest pod oknem, nie zauważyłam jakiegoś nadmiernego chlapania, być może dlatego, że głównie zmywa zmywarka, w zlewie tylko drobne rzeczy ochlapuje BATERIE mam dość wysoką i tutaj jest mały kłopot bo jedna połówka okna nie otworzy się całkowicie. To też zależy od ustawienia,a u nas wyszło niestety tak... jeśli się baterie zcentruje z oknem to byc może obie połówki otworzą się bez problemu. Pozdrawiam i życzę powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 01.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam!!!! Dawno mnie tu nie było....., a w Kasjopei mieszkamy "już" od dwoch tygodni :) Zlew jest pod oknem, nie zauważyłam jakiegoś nadmiernego chlapania, być może dlatego, że głównie zmywa zmywarka, w zlewie tylko drobne rzeczy ochlapuje BATERIE mam dość wysoką i tutaj jest mały kłopot bo jedna połówka okna nie otworzy się całkowicie. To też zależy od ustawienia,a u nas wyszło niestety tak... jeśli się baterie zcentruje z oknem to byc może obie połówki otworzą się bez problemu. Pozdrawiam i życzę powodzenia !!! GRATULUJĘ!!! Mogłabyś siępochwalić zdjęciami z wnętrza kasjopei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 01.05.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Noooooooo Barbarska GRATULACJE i jak wrażenia z mieszkania? dzięki za info nt zlewu )) Witam!!!! Dawno mnie tu nie było....., a w Kasjopei mieszkamy "już" od dwoch tygodni :) Zlew jest pod oknem, nie zauważyłam jakiegoś nadmiernego chlapania, być może dlatego, że głównie zmywa zmywarka, w zlewie tylko drobne rzeczy ochlapuje BATERIE mam dość wysoką i tutaj jest mały kłopot bo jedna połówka okna nie otworzy się całkowicie. To też zależy od ustawienia,a u nas wyszło niestety tak... jeśli się baterie zcentruje z oknem to byc może obie połówki otworzą się bez problemu. Pozdrawiam i życzę powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbarska 02.05.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Noooooooo Barbarska GRATULACJE i jak wrażenia z mieszkania? dzięki za info nt zlewu )) Mieszka się cudnie !!!! Po całym życiu spędzonym w bloku, rozkoszuję się przestrzenią, ilością miejsca na wszystko i w ogóle jestem zachwycona !!!! Dołączam dwie foty, jak widać w kuchni już bałagan, bo to oczywiście moje ulubione miejsce w domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.05.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Fajnie dobrze słyszeć Spora ta kuchnia wyszła.. bardzo łądne szafki! Pytanko.. gdzie macie TV w salonie ? bo my właśnie planujemy na tą ściane z drzwiami do pokoju, robimy je pojedyncze, chyba tez suwane i zlicowane ze ścianą.. również kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbarska 02.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Kuchnia jest na prawdę duża, my do tego powiększyliśmy to drugie okno i oba są w takim samym rozmiarze, wygląda to świetnie. a TV schowaliśmy do gabinetu i w zasadzie na tą chwilę jest to pokój telewizyjny przy dwójce dzieci, która ciągle chce oglądać bajki, ten pomysł sprawdza się doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.05.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 hahah super pomysł z TV w gabinecie .. i kłódkę zamontować na drzwiach :DDDD zaleta tego domu to duzo dużych okien.. bardzo jasny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 02.05.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mieszka się cudnie !!!! Po całym życiu spędzonym w bloku, rozkoszuję się przestrzenią, ilością miejsca na wszystko i w ogóle jestem zachwycona !!!! Dołączam dwie foty, jak widać w kuchni już bałagan, bo to oczywiście moje ulubione miejsce w domu ... [ATTACH=CONFIG]187019[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]187020[/ATTACH] cudownie mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.05.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Barbarska a mozesz strzelić fote z fotela w str schodów ciekawa jestem kominka i balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts