sylwia2106 14.05.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Zobaczymy jak cena przełoży się na jakość, kierownik budowy jest bardzo zaangażowany i myślę że nie pozwoli na jakieś niedociągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 15.05.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Witam.Moi budowlańcy wzięli za SSO 55 tyś, ale nie miałem z nimi żadnych problemów. Super ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 15.05.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Witam. Moi budowlańcy wzięli za SSO 55 tyś, ale nie miałem z nimi żadnych problemów. Super ekipa. z materiałem czy bez? A z dachem to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modus 15.05.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Eveline Twoje pytanie czy 55 tyś to z materiałem czy bez brzmi nieco abstrakcyjnie Cena 55 zapewne zawierała u Thomi2 również robociznę dachu. Moja ekipa wzięła 57 tyś przy czym drugi strop lany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 15.05.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A czemu abstrakcyjnie?Rozbieżność cen jest tak potężna, że nie uważam mojego pytania ani za dziwne ani za głupie. Myślę, że sama robocizna, ale pewności nie mam, bo w przeciwieństwie do Ciebie, ekspertem się nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia2106 16.05.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Nie martw się, ja na początku też nie wiedziałam o czym jest mowa dopiero po pewnym czasie zapoznałam się z terminami budowlanymi oraz cenami. Myślę że cena z materiałem to 160 tys i więcej, ja przynajmniej miałam takie oferty. Sama stwierdziłam że to się nie opłaca, ale jeśli ktoś nie chce latać po składach budowlanych i marketach to wersja dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 18.05.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Czy ktoś z Was zamawiał okna w Montgrup w Izabelinie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.05.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 W związku z tym ze powiekszylismy salon kosztem podcienia zrobił sie problem z tarasem.Stwierdzilismy ze w tej sytuacji taras który powstał jest praktycznie w całości nie zadaszony.Jedynym zadaszeniem jest balkon na piętrze ale jak wiadomo jest on na tyle mały ze funkcji zadaszenia raczej nie pełni.Myslelismy i myśleliśmy i wymyslilismy.Powstala koncepcja zrobienia dużego tarasu zamiast tego balkonu na piętrze.Czy ktoś moze robił coś w podobie lub spotkał sie juz gdzieś z takim zadaszeniem jednego tarasu drugim? Nie mam innego pomysłu na rozwiazanie tego problemu więc moze ktoś by coś podpowiedzial zasugerował ?Moze ktoś mógłby stworzyć mi wizualizacje komputerowa tego rozwiązania byłabym bardzo wdzięczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 22.05.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Cześć, czy komuś udało się zlicować parapet w luchni z blatem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 22.05.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 i jeszcze jedno .. czy przed montazem bramy garażowej tynkowaliscie ściany, ocieplaliście i robiliscie sufit? no i robiliscie podłoge??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 22.05.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Fajna Kobieta.. bylismy na tym samym etapie jakis czas temu.. ale odsadziliscie nas... my jeszcze nie mamy dachówki.. powiedz pls ze chociaz okien jeszcze nie macie? :DD To i ja sie pochwale :DU nas dachowka Rupp Ceramika Turmalin kolor antracyt.Wyglada imponująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 23.05.2013 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Cześć, czy komuś udało się zlicować parapet w luchni z blatem??? U nas tak jest Dla nas wysokość idealna - ja mam 1,8cm wzrostu, Mąż trochę więcej. Jednak niższe osoby narzekają, że im za wysoko i jeszcze jedno .. czy przed montazem bramy garażowej tynkowaliscie ściany, ocieplaliście i robiliscie sufit? no i robiliscie podłoge??? Tynkowaliśmy tylko ścianę, do której montowane były elementy bramy- tak chciała firma montująca a i producent tak zaleca, aby powierzchnia była idealnie równa. Reszta ścian później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalgosia 23.05.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Cześć, czy komuś udało się zlicować parapet w luchni z blatem??? Witam. najlepiej po prostu nie robic parapetu, tylko w całosci wykonac z blatu kuchennego. Wysokosc nie ma wiekszego znaczenia, poniewaz jesli blat jest nizej to pod oknem mozna zamontowac listwe dystansowa w kolorze i materiale blatu. (zrobi to kazda firma od kuchni) i roznica jest nie do zauwazenia. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.05.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Fajna Kobieta.. bylismy na tym samym etapie jakis czas temu.. ale odsadziliscie nas... my jeszcze nie mamy dachówki.. powiedz pls ze chociaz okien jeszcze nie macie? :DD :D:DNo mamy okna juz daaaawno. W tym tygodniu chcą zacząć kłaść tynki wewnątrz a wstępnie na ocieplenie jesteśmy umówieni za dwa góra trzy tygodnie.Spokojnie nadgonicie u mas tez był spory poślizg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.05.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 U nas tak jest Dla nas wysokość idealna - ja mam 1,8cm wzrostu, Mąż trochę więcej. Jednak niższe osoby narzekają, że im za wysoko Tynkowaliśmy tylko ścianę, do której montowane były elementy bramy- tak chciała firma montująca a i producent tak zaleca, aby powierzchnia była idealnie równa. Reszta ścian później. My rownież tak jak Luminda tylko wytynkowalismy ścianę na której montowane były elementy bramy.Co sie tyczy parapetu w kuchni rownież mamy zlicowany z blatem..Nie było większych problemów trzeba było jedynie o kilka cm ściąć porotherm i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 23.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dzięki Kobitki za odpowiedzi .. Michał od Michał&Gosia również :DD u nas wychodzi na to ze parapet tym samym blat bedzie na wys 90cm wiec OK bo my tez z tych wysokich :DD Fajna Kobitka macie okan?i dach.. wooow ww SUPCIO! my zdazylismy z papą przed sniegami..potem zima sie przeciągnęła.. no i w tym tyg zamawiamy okna juz raczej wybrane.. zastanawiamy sie nad dwoma profilami Co do bramy garazowej bo faktycznie wytynkujemy ten garaz ale chyba juz cały.. czy ocieplaliscie od spodu podłoge łazienki od spodu w sensie od garazu?? no i w ogole sufit juz tez wykanczaliscie przed montazem bramy? Kurka jeszcze luksfery musimy kupic do okien garazowych zanim zaczniemy instalacje bo wchodza równo za miesiac.. do tego czasu czekamy na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 23.05.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 A może macie jakiegoś sensownego, sprawdzonego i solidnego ELEKTRYKA? prośba o namiary, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dzięki Kobitki za odpowiedzi .. Michał od Michał&Gosia również :DD u nas wychodzi na to ze parapet tym samym blat bedzie na wys 90cm wiec OK bo my tez z tych wysokich :DD Fajna Kobitka macie okan?i dach.. wooow ww SUPCIO! my zdazylismy z papą przed sniegami..potem zima sie przeciągnęła.. no i w tym tyg zamawiamy okna juz raczej wybrane.. zastanawiamy sie nad dwoma profilami Co do bramy garazowej bo faktycznie wytynkujemy ten garaz ale chyba juz cały.. czy ocieplaliscie od spodu podłoge łazienki od spodu w sensie od garazu?? no i w ogole sufit juz tez wykanczaliscie przed montazem bramy? Kurka jeszcze luksfery musimy kupic do okien garazowych zanim zaczniemy instalacje bo wchodza równo za miesiac.. do tego czasu czekamy na okna Nadrobicie!!! Spokojnie....Jak pogoda i kasa bedą to pójdzie wszystko szybciutko.Fajnie ze robicie luksfery w garażu my tez mamy i naprawdę fajnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.05.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 tak zrobilismy jedno okno z luksferów w kotłowni i 2 w garazu.. tzn zaplanowalismy .. w sobote jedziemy po luksfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 To podobnie jak u nas.Mamy dwa okna z luksferow w garażu i dwa w kotłowni z tym ze u nas kotlownia to pomieszczenie które w projekcie jest pokojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts