Juster 31.07.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 hehehe nie wiedziałam co to jest :DDD ale juz wiem A coś dziwnego jest w boniach bo nie bardzo rozumiem zdziwienie? Firma akurat jest z mojego miasta więc no problem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 05.08.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 a to nasza Kasjopea pokryta częściowo dachówką ) [ATTACH=CONFIG]204610[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 06.08.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 no ślicznie, co to za dachóweczka? a to nasza Kasjopea pokryta częściowo dachówką ) [ATTACH=CONFIG]204610[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 07.08.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 no ślicznie, co to za dachóweczka? to jest nasza dachówka Roben Piemont Antracytowa angobowana narazie mocno przykurzona pyłem z docinania-miejscami wygląda jak czerwona [ATTACH=CONFIG]204846[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.08.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ładnie juz u Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 08.08.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ładnie juz u Was!!! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 U nas mieli juz kłaść ocieplenie ale niestety po długich debatach z kierownikiem i architektka zdecydowaliśmy sie na powiększenie balkonu na piętrze.Teraz będziemy mieli ( a raczej dzieciaki) taras u góry.Decyzja jest spowodowana brakiem zadaszenia tarasu co przy obecnych upalach jest uciążliwe.Postaram sie wrzucić kilka fotek w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 11.08.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 U nas mieli juz kłaść ocieplenie ale niestety po długich debatach z kierownikiem i architektka zdecydowaliśmy sie na powiększenie balkonu na piętrze.Teraz będziemy mieli ( a raczej dzieciaki) taras u góry.Decyzja jest spowodowana brakiem zadaszenia tarasu co przy obecnych upalach jest uciążliwe.Postaram sie wrzucić kilka fotek w najbliższym czasie. ciekawa jestem tego rozwiązania. czy po powiękaszeniu balkonu będą potrzebne słupy? my zrobilśmy tak jakw projekcie a brakujące zadaszenie nad tarasem zrekompesnuje nam parasol ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 11.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 a tu już wyłonił się właściwy kolor naszej dachówki [ATTACH=CONFIG]205524[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]205525[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.08.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Słupy bedą niezbędne ponieważ musimy sie dopiąć do istniejącego juz balkonu.Gdybysmy budowali wcześniej z zamiarem tarasu to nie byłoby takiej potrzeby wisialby po prostu w powietrzu a teraz niestety juz po fakcie nie da sie wbić w bryłę budynku.Widzialam wizualizacje- całkiem całkiem to wyglada.Sila wyższa .Cos kosztem czegoś musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Pozwoliłem sobie wstawić kilka zdjęć podgladowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 14.08.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Cudowne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 14.08.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Fajna, fajnie już masz Lustrzane odbicie to jest? Napiszcie mi jaki macie pomysł na ten słup między kuchnią a jadalnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.08.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Tak to lustrację odbicie:yes:Na ścianie gdzie ten nieszczęsny słup będzie wysoka zabudowa kuchenna więc pięknie słup sie w nią wpasuje:DOd strony jadalni zrobimy szklane poleczki i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 16.08.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 a my słup okładamy płytkami ceglanymi .. najprawdopodobniej słup przy schodach tez Fajna, fajnie już masz Lustrzane odbicie to jest? Napiszcie mi jaki macie pomysł na ten słup między kuchnią a jadalnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.08.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 No tak... Coś trzeba z tym słupek zrobić.Sa dwie opcje tak jak my zamaskowac albo tak jak wy wyeksponowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 17.08.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 my koniecznie eksponować zawsze chciałam w domu jakiś słup/filar i tak mam 2 bo jeszcze ten przy schodach No tak... Coś trzeba z tym słupek zrobić.Sa dwie opcje tak jak my zamaskowac albo tak jak wy wyeksponowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 17.08.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam. Proszę wrzućcie zdjęcia wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 18.08.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 u nas jeszcze styropian na podłodze przed wylewka wiec nie ma co wrzucac Witam. Proszę wrzućcie zdjęcia wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts