Juster 12.09.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 ocieplenia tez nie robimy, ale robimy wentylacje wbo w lato była sauna. No i robimy na strychu izolacje przed ociepleniem wełną Odnośnie grzejnika na stryszku to bez sensu.W tej chwili mamy w domu taki właśnie stryszek-rupieciarnie i tam jest grzejnik który jeszcze nigdy nie został odkręcony.Wchodzimy tak kilka razy w roku(po narty po choinkę itp ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 15.09.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 nasze wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 15.09.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 i fragmenty elewacji... we wt ruszaja z dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.09.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Domek robi sie coraz ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 17.09.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 oj tak.. dziś niestety pada.. a mieli rozpocząć prace z dachówką ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 17.09.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 U mnie mieli zacząć murowac piętro i tez leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia2106 17.09.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A ja nie mam dachu wszystko mokre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A u mnie póki co wszystko OK.Na budowie działają trzy ekipy naraz - jedni kładą elewacja drudzy budują taras i jeszcze trwa ocieplenie poddasza ii zamykanie sufitow na piętrze.Poki co wszystko idzie sprawnie pogoda dopisuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 17.09.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 u nas leje, tynkarze działają ale przy takiej pogodzie średnio to wszystko schnie :/ mam nadzieję że koło 20 października nie będzie tak lało bo wlaśnie wtedy elewację będą u nas robić a i facet od kanalizacji dobry całe lato gadał że wody wysoko i nie może kopać do studni bo mu zaleje, jak chciałam żeby teraz wchodził bo się deszcze zaczną i znów będzie miał wymówkę to stwierdził, że będzie dobrze więc znając gościa kanalizacji przed zimą nie będę miała, potem mróz i znów wody gruntowe i tak będę z nim walczyć w nieskończoność a zmienić nie mogę bo ten ma wszystkie moje papiery i cały czas gada że załatwi i zrobi... wody też mi jeszcze do domu nie wprowadził, trzeba wężem ze studni wodomierzowej ciągnąć. Ale koniec narzekania ważne że do końca tygodnia będę miała tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 17.09.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 No wiecie, na etapie wykończeniówki, deszcz aż tak nie przeszkadza Sylwia, wrzuć jakieś zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 18.09.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 poza tym, że nic nie schnie nie mamy podbitki a przestrzeń między murłatą a dachem jest zabita siatką żeby przewiew był ale ptaszyska nie wpadały także każdy deszcz to wysoka wilgotność na dworzu i automatycznie w środku nic nie wysycha. jedziemy dziś na niezapowiedzianą kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.09.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No i sie nachwalilam pogoda...Dzisiaj leje jak z cebra.Tynkarze przyjechali i ...tynkowanie sobie odpuszczaja ale przynajmniej listwy elewacyjne mogą kłaść.Czyli nie ma tego złego Pan od ocieplenia poddasza tez działa ,taras sie muruje więc nie jest najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 18.09.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A u mnie słoneczko, więc się mury pietra pna do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 18.09.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 u nas tez sie rozpogodziło.. oby tak do konca tyg.. u Was też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.09.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 A u mnie prace póki co wstrzymane.Taras wylany i podparte stemplami wiec trzeba czekać około trzech tygodni żeby dalej ruszać z robotą.Częściowo elewacja położona na resztę przyjdzie czas pózniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 22.09.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Juster, ale super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 22.09.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 nasza lala wygląda na razie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia2106 23.09.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A to moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A gdzie garaż urwało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 23.09.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 No właśnie o to samo mialam zapytać Spore zmiany macie chyba? Ale kurcze teraz widzę, że trochę do tyłu jestem, bo dopiero piętro mam. Thomi, Ty juz na ostatniej prostej. Ponawiam prośbę o mozliwość obejrzenia Twojego domu, bo ostatnio nie doczekalam się odpowiedzi. Wiesz, zawsze mozna napisać "nie" Obiecuję sie odczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts