fajna kobieta 15.12.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 16.12.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 słuchajcie kolejni za 4 tys z hakiem nam oferują parapety wewnętrzne, gdzie Wy kupowaliście? z góry dzięki za namiary 5 tys???Cena chyba z kosmosu albo konglomerat z kryształkami Svarowskiego sobie strzeliłes? :rotfl:My płaciliśmy około 2 tys konglomerat bianko cararra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.12.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Z czego maja być te parapety za taka cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 17.12.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 konglomerat biały.. Z czego maja być te parapety za taka cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 18.12.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witam!Czy pamiętacie ile zapłaciliście za więźbę dachową. Nam za dach 30 stopni i poszerzony o 1m garaż wycenili 27 tys. brutto (w tym podbitka świerkowa). To chyba trochę dużo. Ktoś pisał o koszcie 10-13 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 18.12.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 27 tys. za samą robociznę? Sporo. My za robociznę panom od więźby zapłaciliśmy 6200. 4,5 tys za deskowanie i położenie papy, ale to już inna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 18.12.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Chodziło mi o materiał.Natomiast za kompletną robociznę dachu od więźby po kładzenie dachówki, orynnowanie i wykończenie wyceniono na 26 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 18.12.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 to materiał na więźbę wyjdzie koło 13 tys. Niech się wypowiedzą ci, co mają dach, bo ja w cenach dachówki się jeszcze nie orientuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 19.12.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 1. poproś o wydzielenie podbitki i więźby2. którą masz kasjopae'e? masz zestawienia materiałów w tym więźby oraz stropu drewnianego3. zsumuj więźbę x 800zł + 600 zł na jakieś łączniki i masz kwotę4. DODAJ VAT 23% bo kupujesz sam materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.12.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 konglomerat biały.. Tez mam konglomerat i właśnie biały.Zapłaciłam około 2 tys.Nie daj sie naciągnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 20.12.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Mam wycenę z drugiego tartaku- 16 tys. Za więźbę i deski+ łaty. 8 tys. taniej. Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 23.12.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Fajna kobietka, a gdzie kupowałaś Mamy namiar na jakiś sklep koło Sochaczewa wiec wypróbujemy po Świętach.. Tez mam konglomerat i właśnie biały.Zapłaciłam około 2 tys.Nie daj sie naciągnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 23.12.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Kochani... Wielu radosnych chwil z okazji Świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego co najlepsze w każdym dniu nadchodzącego Nowego Roku 2014! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 23.12.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Kochani... Wielu radosnych chwil z okazji Świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego co najlepsze w każdym dniu nadchodzącego Nowego Roku 2014! [ATTACH=CONFIG]231702[/ATTACH] NO I OCZYWIŚCIE RYCHŁEGO WYKOŃCZENIA i ZAMIESZKANIA W NASZYCH KASJOPEJKACH !!!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 28.12.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Mam wycenę z drugiego tartaku- 16 tys. Za więźbę i deski+ łaty. 8 tys. taniej. Szok My zapłaciliśmy za więźbę 12500zł + 2750 zł za deski w tym 8% vat. Ta cena bardziej realna jest niż poprzednia. My budujemy dom kasjopea 4 bez zmian w dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 03.01.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 cześć,czy spotkaliście się by płyta OSB pleśniała..? Położyliśmy strop na piętrze z płyty OSB.. (grubej!!) i właśnie robili nam tynki w środku.. które oddawały sporo wilgoci.. wentylacj jeszcze nie ma.. bywało ze i woda sie skraplała na oknach dopóki ich nie otworzyliśmy.. w niektórych miejscach pojawiły się na płytach plamy.. dla mnie to wygląda jak pleśń.. ale na płytach OSB?!?!? Czy teraz mamy wymieniać płyty jak okaze sie że to pleśń? Tynkarz mówi że to nie pleśń tylko gdzie niegdzie poprzednia ekipa pochlapała te płyty tynkiem.. hmmmmmm spotkaliscie sie z pleśniejącymi OSB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.01.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Fajna kobietka, a gdzie kupowałaś Mamy namiar na jakiś sklep koło Sochaczewa wiec wypróbujemy po Świętach.. Swoje parapety kupowałam niedaleko Polic(zachodniopomorskie) a dokładnie w Jasienicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.01.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 cześć, czy spotkaliście się by płyta OSB pleśniała..? Położyliśmy strop na piętrze z płyty OSB.. (grubej!!) i właśnie robili nam tynki w środku.. które oddawały sporo wilgoci.. wentylacj jeszcze nie ma.. bywało ze i woda sie skraplała na oknach dopóki ich nie otworzyliśmy.. w niektórych miejscach pojawiły się na płytach plamy.. dla mnie to wygląda jak pleśń.. ale na płytach OSB?!?!? Czy teraz mamy wymieniać płyty jak okaze sie że to pleśń? Tynkarz mówi że to nie pleśń tylko gdzie niegdzie poprzednia ekipa pochlapała te płyty tynkiem.. hmmmmmm spotkaliscie sie z pleśniejącymi OSB? Albo za duża wilgotność powietrza( brak wentylacji) albo płyty kupiliście zawilgocone.Raczej jednak to pierwsze skoro okna tez sie skraplaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 04.01.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 pewnie i jedno i drugie... radzą nam teraz porządnie wywietrzyć, wysuszyć, potem umyc i pomalować jakimś impregnatem...jak nie zejdzie,, lub weszło w płytę (choć nie powinno) to będziemy wymieniać płyty.. ;( kupowaliśmy w Bricomanie.. i to grube wiec kosztowały nie mało ;( Albo za duża wilgotność powietrza( brak wentylacji) albo płyty kupiliście zawilgocone.Raczej jednak to pierwsze skoro okna tez sie skraplaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.01.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Niby tak ale jak tu wysuszyć i wywietrzyc skoro jest taka wilgoć w powietrzu.Moze spróbujcie od wewnątrz jakimś ogrzewaniem nadmuchowym przesuszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts