Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

póki co ładna pogoda więc otwieramy w ciągu dnia okna, właściwie cała wilgoc poszła na górę, na dole okna suchutkie.

W przyszłym tyg będziemy dzwonic do gościa od wentylacji by ją już na szybko kończył montować, bo kanały już porozprowadzane. :)

Fajna a Wy na jakim etapie?

Niby tak ale jak tu wysuszyć i wywietrzyc skoro jest taka wilgoć w powietrzu.Moze spróbujcie od wewnątrz jakimś ogrzewaniem nadmuchowym przesuszyc?

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziś cały dzień się wietrzylo i już trochę pomogło.. okna nie były zarosiałe.. jutro łapiemy gościa od wentylacji. No to pięknie.. jak nam to podeschnie to tez montujemy kotłownie i grzejniki .. i kładziemy co się da :) płytki drewno i wykańczamy :)

Fajna kobietka a Wy gdzie budujecie ślicznotke?

Trzeba być dobrej myśli ! My właśnie skończyliśmy kotlownie( kafle piec wc ) teraz zaczynamy kłaść kafle w garażu i pomału zabieramy sie za łazienki.Czekamy na fachowca- obiecał w połowie stycznia zacząć kafelkowanie.Pozyjemy zobaczymy.

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Niedługo zaczynam budowę Kasjopei III... I mam do Was ogromną prośbę. Podpowiedzcie mi jaki zrobić strop ten na piętrze. W projekcie jest on drewniany, a ja myślałem żeby zrobić też betonowy. Jaki według Was jest lepszy, no i jak wyglądają koszta. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam :)