Juster 02.02.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Oj nie pamiętam ile wyszło za tem prad.. musiałabym pogrzebac w notatkach. i u p.Malinowskiego zamowiliscie rekuperator? który?? Dzieki Juster za odpowiedź. Już wszystko jasne. Ekipa zamówiona i rekuperator też. Dziekuje za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie... Pamietasz ile placiliscie za instalacje pradu tzn za robote i za materiał osobno jeżeli pamietasz? Pytam bo znowu trzy ekipy i zupelnie rozbiezne ceny podają a okna jutro montują i można bedzie wchodzic z pradem ...nareszcie Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mrozy takie ze tylko siedzieć w domu... na forum Muratora.. a tu cisza.. co jest z Wami? U mnie nuda...Sufity i ściany mam skończone od przyszłego tygodnia wchodzą kafelkarze.Efekt oczywiście zaprezentuje.:pOgolnie szaro buro i ponuro .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 05.02.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ożywiając trochę forum, napiszcie jakie kominki macie lub robicie, z jakim wkładem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 My robimy Spartherm Varia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 07.02.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Też zastanawiam się nad tym modelem, ale biorę również pod uwagę spartherm arte 80- 3 szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.02.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 09.02.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 bardzo dobry temat.. Ożywiając trochę forum, napiszcie jakie kominki macie lub robicie, z jakim wkładem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 10.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A zastanawialiście się może nad inną lokalizacją dla kominka, np pomiędzy oknem balkonowym a witryną, lub na ścianie prawie vis a vis schodów, tej obok drugich dużych drzwi balkonowych salonu? Wydaje mi się, że w salonie przy tych drzwiach do gabinetu kominek ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzu7 11.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Czy może ktoś podać koszt podbitki z PCV? Interesuje mnie ilość metrów kw ponoć ok 75 (mi wychodzi 60) i koszt sumaryczny: podbitka+szkielet drewniany+robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A zastanawialiście się może nad inną lokalizacją dla kominka, np pomiędzy oknem balkonowym a witryną, lub na ścianie prawie vis a vis schodów, tej obok drugich dużych drzwi balkonowych salonu? Wydaje mi się, że w salonie przy tych drzwiach do gabinetu kominek ginie. U mnie nie ginie bo nie mam drzwi do gabinetu.W ogóle nie mam gabinetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 11.02.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 dlatego ja robie drzwi ukryte.. by za dużo się nie działo na ścianie na której będzie też TV A zastanawialiście się może nad inną lokalizacją dla kominka, np pomiędzy oknem balkonowym a witryną, lub na ścianie prawie vis a vis schodów, tej obok drugich dużych drzwi balkonowych salonu? Wydaje mi się, że w salonie przy tych drzwiach do gabinetu kominek ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 11.02.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 My także robimy te drzwi zlicowane ze ścianą, którą chcemy całą wykończyć w drewnie. Mamy już wycenę- kosztują 3 tys.Inną opcją są drzwi, których futryna jest w jednej całości z elementem wykończenia ściany- tzn drewna i po prostu jej nie widać- cena tych drzwi jest podobna. Ja zastanawiam się nad umieszczeniem kominka na ścianie prawie naprzeciwko schodów, zianstalowaniem tv na ścianie ze schodami, w miejscu, gdzie w projekcie jest kominek. Wówczas pod ścianą z drzwiami do gabinetu i pomiędzy witryną a drzwiami balkonowymi możnaby postawić komplet wypoczynkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 11.02.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zdecydowaliśmy sie na lokalna firme z Naszego miasta "Norwent". Dzisiaj zaczeli i jak narazie wierca dziury w płycie i rozkladaja rury. Sam rekuperator jeszcze nie kupiony...brak decyzji ktory. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie finansowo i ile ten prad ma zamiar rzeczywiscie kosztowac. Oj nie pamiętam ile wyszło za tem prad.. musiałabym pogrzebac w notatkach. i u p.Malinowskiego zamowiliscie rekuperator? który?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dlatego my od początku wiedzieliśmy ze nie będziemy tam mieli gabinetu- zbyt mała jest ta ściana na tv i na drzwi jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 11.02.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 o a dasz namiar na firme co Wam te drzwi będzie robic? My także robimy te drzwi zlicowane ze ścianą, którą chcemy całą wykończyć w drewnie. Mamy już wycenę- kosztują 3 tys. Inną opcją są drzwi, których futryna jest w jednej całości z elementem wykończenia ściany- tzn drewna i po prostu jej nie widać- cena tych drzwi jest podobna. Ja zastanawiam się nad umieszczeniem kominka na ścianie prawie naprzeciwko schodów, zianstalowaniem tv na ścianie ze schodami, w miejscu, gdzie w projekcie jest kominek. Wówczas pod ścianą z drzwiami do gabinetu i pomiędzy witryną a drzwiami balkonowymi możnaby postawić komplet wypoczynkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 11.02.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mam prośbę.... czy może ktoś z Was polecić sklep z parapetami wewnętrznymi z konglomeratu w okolicach Wwy? będę wdzieczna za namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 12.02.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Drzwi Moric z Czyżowic. Widziałam w salonie w Toruniu ich drzwi ,są bardzo eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopek 12.02.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 mam prośbę.... czy może ktoś z Was polecić sklep z parapetami wewnętrznymi z konglomeratu w okolicach Wwy? będę wdzieczna za namiary pozdrawiam Ja osobiscie nie korzystałem ale na forum grodzisko- nadarzyńskim znalazłem jakiś czas temu takie info: My interesowaliśmy się parapetami z konglomeratu i chyba najtaniej miała firma DABI z Pruszkowa, ostatecznie wybraliśmy drewniane też od nich. Watro sprawdzić bo ceny maja nie do pobicia. tak samo drzwi i okna tez mają w dobrej cenie. Polecam Możesz sprawdzić i dać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopek 12.02.2014 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Pamiętacie ile wyniosła Was elewacja w rozbicu na robociznę i materiały ? No i oczywiście jakie materiały... Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 13.02.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 o dzięki dzięki dam znac Ja osobiscie nie korzystałem ale na forum grodzisko- nadarzyńskim znalazłem jakiś czas temu takie info: Możesz sprawdzić i dać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts