Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szybkie pytanie dotyczące Kasjopei 3.

Jakie stosowaliście podejście w przypadku schodów tarasu - fundament pod schody był traktowany jako część poziomu 0, czy też realizowany po zakończeniu SSO? Dzięki za wszelkie podpowiedzi!

u nas taras był wylewany razem z chudziakiem.. od razu

Szybkie pytanie dotyczące Kasjopei 3.

Jakie stosowaliście podejście w przypadku schodów tarasu - fundament pod schody był traktowany jako część poziomu 0, czy też realizowany po zakończeniu SSO? Dzięki za wszelkie podpowiedzi!

O Thomi2.. dobrze wiedzieć, u nas miał montować tynkarz. Hmm podeślij namiar to zadzwonię .. jutro jedziemy do poleconego na forum Dabi w Pruszkowie.. dam znac :)

mam prośbę.... czy może ktoś z Was polecić sklep z parapetami wewnętrznymi z konglomeratu w okolicach Wwy? będę wdzieczna za namiary

pozdrawiam[/QU

Juster ja mam człowieka co robi te parapety i wysyła po całej Polsce. sprawdzony i dobra cena.

Julkawwy my go powiekszylismy, bo mamy tez wneke pod samymi schodami, projekt tego nie uwzględniał.. schowek.jpg Ja planuje półki na wprost od wejścia a pod schodami póki co mam patent na takie jakby szafki cargo.. chce by wyjezdzały półki/kosze czy cos takiego żeby nie trzeba się tam było schylać zobaczymy jak wyjdzie :)

Hej. Mam pytanie o schowek pod schodami.

Jak go urządziliście? Jest tam dużo miejsca? Zastanawiamy się z mężem jak to wygląda.

Macie jakieś fotki?

Będę wdzięczna za jakieś info:)

Pozdrawiam

julkawwy

Thomi2 byliśmy dziś w Dabi w Pruszkowie obejrzeć parapety, obsługa miła i pomocna, wybór parapetów spory.. z kamienia montują szybko.. z konglomeratu który chcemy do 2 tyg.. we wt przyjezdzaja do nas na pomiar. Mają też spory wybór drzwi także może i na nie się zdecydujemy.. zobaczymy jaka będzie wycena.. generalnie wrażenie pozytywne :)

O Thomi2.. dobrze wiedzieć, u nas miał montować tynkarz. Hmm podeślij namiar to zadzwonię .. jutro jedziemy do poleconego na forum Dabi w Pruszkowie.. dam znac :)

projekt - 1230zł

materiały do budowy kanałów (z montażem) - 5000zł

no i jeszcze później rekuperator bo nie wybraliśmy ale myslimy o takim ok 5-6 tys

Witam serdecznie!

Czy mogę prosić o przesłanie kontaktu do firmy która wykonywała projekt i do tej która wykonywała kanały (czy to gdzieś z okolic Wawy?)

Z góry dziękuję.