Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziekuje wszystkim za odpowiedz,teraz wiem ze nie tylko my mamy rozne poziomy.

Zastanawiam sie jak to jest mozliwe ze czesc z Nas ma tylko garaz i kotlownie nizej a czesc garaz, kotlownie,schowek i wc tak ja My?

Zastanawiam sie rowniez co teraz z tym zrobic...chyba musimy jakos wyrownac poziom chociaz w wc na dole bo wc ze schodkiem mija sie z celem. W schowku i garazu stopien nie jest problemem ale w wc jest chyba duzym.

Czy ktos to wyrownywal? Jezeli tak to jak? Bo my juz jestesmy po instalacjach i w trakcie tynków.

Temat kominków umarł...może ktoś już coś kupił? Zamontował? Ma jakieś doświadczenie?

Dopiero padły trzy propozycje kominków: dwa Spartherm i jeden Lechma.

Nie ma wielu fajnych kominków narożnych w dobrej cenie. Spartherm piekny ale cena zabójcza...jak dla Mnie ;)

Wypowiedzcie sie o kominkach szerzej :)

Co do poziomu, to u nas wszystko będzie na jednym poziomie. Odnośnie kominka, to żaden inny prócz Sartherm tak mi się nie podoba. Nawet jak zabraknie nam kasy, to wolę trochę odczekać ale mieć właśnie taki. A ja mam pytanie odnośnie stropu na piętrze. Czy robił ktoś z Was strop lekki wypełniony pianką poliuretanową, tzw natryskowy?

Witam!

Mam prośbę, nie mogę znaleźć na forum (a było już o tym pisane) zdjęć takich rur wyprowadzających od okapu nad kuchnią. Chciałabym zrobić kuchenkę na bocznej ścianie, gdzie jest okno i zastanawiam się jaką wentylację zrobić. Komin wentylacyjny mam po drugiej stronie.