fajna kobieta 19.03.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Powinno powinno.U nas tez teren gliniasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 19.03.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 tylko schowek.. jeden stopien. Mam pytanie do wszystkich budujących projekt kasjopea...czy macie garaz, kotlownie, dolne wc i schowek poziom niżej niż reszte domu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 19.03.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dziekuje wszystkim za odpowiedz,teraz wiem ze nie tylko my mamy rozne poziomy. Zastanawiam sie jak to jest mozliwe ze czesc z Nas ma tylko garaz i kotlownie nizej a czesc garaz, kotlownie,schowek i wc tak ja My?Zastanawiam sie rowniez co teraz z tym zrobic...chyba musimy jakos wyrownac poziom chociaz w wc na dole bo wc ze schodkiem mija sie z celem. W schowku i garazu stopien nie jest problemem ale w wc jest chyba duzym. Czy ktos to wyrownywal? Jezeli tak to jak? Bo my juz jestesmy po instalacjach i w trakcie tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 19.03.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Temat kominków umarł...może ktoś już coś kupił? Zamontował? Ma jakieś doświadczenie? Dopiero padły trzy propozycje kominków: dwa Spartherm i jeden Lechma. Nie ma wielu fajnych kominków narożnych w dobrej cenie. Spartherm piekny ale cena zabójcza...jak dla Mnie Wypowiedzcie sie o kominkach szerzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wsród moich znajomych popularny jest jeszcze wkład Arysto.Nie wiem jak z jakością ale wizualnie daleko mu do Spartherma.No ale cena tez inna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 21.03.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Co do poziomu, to u nas wszystko będzie na jednym poziomie. Odnośnie kominka, to żaden inny prócz Sartherm tak mi się nie podoba. Nawet jak zabraknie nam kasy, to wolę trochę odczekać ale mieć właśnie taki. A ja mam pytanie odnośnie stropu na piętrze. Czy robił ktoś z Was strop lekki wypełniony pianką poliuretanową, tzw natryskowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No Spartherm robi wrażenie...:rolleyes:Zwłaszcza cenowe. ten mój 14 tys.Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 21.03.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nam wyceniono kominek wraz z montażem i zabudową, ale bez kamienia na 19 tys. , będę się targować i tupać nóżkami, że ma być właśnie ten. Inna sprawa ile razy będzie w nim palone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No to tak jak u mnie.Tyle samo.Zejsc z ceny można jedynie jak sie kamień kupi samemu gdzieś taniej.;)Ja tez nie zrezygnuje ze Sparthermu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 22.03.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Wsród moich znajomych popularny jest jeszcze wkład Arysto.Nie wiem jak z jakością ale wizualnie daleko mu do Spartherma.No ale cena tez inna.... Dzieki, popatrze na ich stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.kato 23.03.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 No Spartherm robi wrażenie...:rolleyes:Zwłaszcza cenowe. ten mój 14 tys.Masakra. A o jakim modelu Spartherm mówicie? Też niedługo będziemy musieli zabierać się za jakiś wybór i wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 23.03.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 A o jakim modelu Spartherm mówicie? Też niedługo będziemy musieli zabierać się za jakiś wybór i wycenę. Chyba Varia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.kato 23.03.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Chyba Varia Już widzę dzięki Muszę podjechać gdzieś żeby zobaczyć go na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 23.03.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Spartherm Arte 80 3S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 23.03.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Czy robił ktoś z Was lub ma zamiar zrobić lekki strop piętra z pianki poliuretanowej ( metodą natryskową)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.kato 23.03.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Czy robił ktoś z Was lub ma zamiar zrobić lekki strop piętra z pianki poliuretanowej ( metodą natryskową)? u nas klasycznie wełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.03.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Spartherm Varia 2L / 2R. 100 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 25.03.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam!Mam prośbę, nie mogę znaleźć na forum (a było już o tym pisane) zdjęć takich rur wyprowadzających od okapu nad kuchnią. Chciałabym zrobić kuchenkę na bocznej ścianie, gdzie jest okno i zastanawiam się jaką wentylację zrobić. Komin wentylacyjny mam po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 25.03.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 czy chodziło o to? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126914-projekt-KASJOPEA-pracownia-MG-PROJEKT&p=6006805&viewfull=1#post6006805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 25.03.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Wielkie dzięki, dokładnie o ten wątek mi chodziło. Nie ma to jak pomoc forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts