kamihi 13.04.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Dokładnie tak samo do tego podchodzę Chyba fugę epoksydową zrobię choć styki lekko graja bo z cementową mam lekkie obycie,epoksyd 0 doświadczenia ale teoretycznie jestem 'mocny' Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez kamihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yarecky 15.04.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 A ja 4 lata temu zakupiłem chiński gres 60x60, nazywał się Proxima. Glazurnik mówił, że pod względem odchyłek wymiarów i kształtu to paradyże i inne się chowają. Do tej pory nie ma na nich żadnego ubytku (także kuchnia i wiatrołap). Jak zobaczyłem w hurtowni cenę 39 zł to mówiłem żonie, że to chyba za 1szt., a jednak okazało się że to za 1m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo7 21.11.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja też miałem swego czasu problem z doczyszczeniem gresu polerowanego, pamiętam, że próbowałem wszystkich możliwych sposobów i nic nie pomagało. W końcu zdecydowałem się na wypożyczenie szorowarki z http://szorowarki24.pl/szorowarki/kablowe i gdy myślałem, że już nic nie pomoże, jakimś cudem udało się doczyścić gres dzięki pomocy szorowarki do posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 21.11.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja też miałem swego czasu problem z doczyszczeniem gresu polerowanego, pamiętam, że próbowałem wszystkich możliwych sposobów i nic nie pomagało. W końcu zdecydowałem się na wypożyczenie szorowarki z http://szorowarki24.pl/szorowarki/kablowe i gdy myślałem, że już nic nie pomoże, jakimś cudem udało się doczyścić gres dzięki pomocy szorowarki do posadzek Cuda cuda ogłaszają... polerki wnet ci sprzedadzą. Albo i nie bo tak żenująca reklama odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts