marcin-26 18.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 A wiec mam sufit 160m2 pokryty jest on blacha failista wyglada nieciekawie, dlatego chciałbym go czyms pokryć.Chodzi o materiał tani i prosty w montażu.Myslałem o płytach gispowych ale to pracochłonne i cena tez umiarkowana.Dodam że w tym pomieszczeniu ma sie znajdowac sklep.Prosze o jakies podpowiedzi, pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 18.01.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ruszt i może jakieś panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-26 18.01.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 noo mógłbym dac panele plastykowe cos jak siding ale moze jest cos prostszego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 18.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 http://baza.budujemydom.pl/pl/poradnik_budujacego/wykanczanie_i_urzadzanie_domu/sufity_podwieszane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 18.01.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 noo mógłbym dac panele plastykowe cos jak siding ale moze jest cos prostszego?? prostsze chyba tylko zapaćkanie jakąś farbą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-26 18.01.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 A wiec mam sufit 160m2 pokryty jest on blacha failista wyglada nieciekawie, dlatego chciałbym go czyms pokryć.Chodzi o materiał tani i prosty w montażu.Myslałem o płytach gispowych ale to pracochłonne i cena tez umiarkowana.Dodam że w tym pomieszczeniu ma sie znajdowac sklep.Prosze o jakies podpowiedzi, pomysły. to masz na glowie nadzor budowlany, straz i sanepid. jakie oni stawiaja warunki? byle podobalo sie wlascicielowi? Żadnego nadzoru tam nie bedzie, ma byc tanie szybkie w montazu i ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 my na studniówkę brali siatkę maskującą od wojska. może i tobie pożyczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 19.01.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 A wiec mam sufit 160m2 pokryty jest on blacha failista wyglada nieciekawie, dlatego chciałbym go czyms pokryć.Chodzi o materiał tani i prosty w montażu.Myslałem o płytach gispowych ale to pracochłonne i cena tez umiarkowana.Dodam że w tym pomieszczeniu ma sie znajdowac sklep.Prosze o jakies podpowiedzi, pomysły. Jeśli płuty K-G nie są tanie to niewiele pozostaje. Malowanie lub kasetony styropianowe lub plastikowe przyklejone do tej blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts