Gesiu 28.10.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Ja buduje w Wielkopolsce pod Koninem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 09.04.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 KonradK, jakie bedziesz mial drzwi wejsciowe? Chodzi mi czy bedziesz mial polokragle czy prostokatne? Bo chyba nalezy sie juz zdecydowac na etapie wznoszenia murów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konradk 09.04.2004 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Drzwi juz mam zamówione ,drewniane z urzedowskiego , ale nie od przedstawiciela tylko bezpośrednio od producenta ,ten łuk na górze stały bedzie ze szprosami i szbami przyciemnianymi (antywłamaniowymi ) .Przez srodek drzwi biegną 4 szybki półokrągłe tez antywłamy przyciemniane ,Kolor drzwi nazywa sie palisander ,to taki ciemny braz wpadajacy w wiśnie .Cena drzwi 3200 brutto , Same bez łuky 2000 zł , także chyba nie drogo , ale te drzwi naprawde robią wrażenie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 09.04.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Jeszcze jedno a jakie masz kolumny? czy wybrzuszone? jesli tak to jak byly robione?Dzieki za szybka odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konradk 09.04.2004 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Kolumny oczywiscie mam proste ,Po pierwsze to nigdzie nie ma takich jajowatych szalunków .Co prawda takie kolumny jajowate mozna zrobić , najpierw proste sie robi a potem tynkiem narzucić , ale to pracochłonne a co za tym idzie i kosztowne także zrezygnowałem z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfik 08.09.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Cześć!Zamierzam wybrać projekt domu. Czy ktoś mógłby podzielić się kosztorysem domu KRESKA?PozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 21.10.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 proszę napisz jaka firma i musisz zadac konkretne pytanie , kosztorysy zawsze mają firmy które sprzedają projekty tak bylo w miom KRAB-2 http://www.archeton.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 22.12.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 czy ktoś z budujących Kreskę może mi powiedzieć jakie błedy znalexliście w projektach? i interesuje mnie jedno o co chodzi z tymi "poprzerywanymi ławami " nie wiem o co chodzi z tym zbrojeniem "w kawałkach" nie zauważyłem niczego takiego w projekcie ( ale nie znam sie na tym zbyt dobrze ) nie zgadza mi się tylko ilość stali tzn. pretów fi 12 na ławy... w projekcie jest 25 sztuk po 6 m , ale łączna długość ław jest około 70 m wiec 70x4 = 280 m , a nie 150 , ale dlatego pytam o to "przerywane" zbrojenie, podpowiedzcie o co chodzi....o inne zauważone błędy też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 05.06.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Jakie macie stropy w Waszych "Kreskach" monolityczny troche mi nie odpowiada bo pracochłonny , gęstożebrowy jest "zakręcony" bo 3 kominy , wykusz, pozatym słupki więźby kotwione do stropu jest dużo wylewek , czy robił ktoś strop może z prefabrykowanych płyt? czy może jakiś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts