bartus01 18.01.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam,Jakiś czas temu padł zupelnie dysk w moim komputerze - uszkodzenie logiczne i mechaniczne... i nie ma mocnych.... czy zna ktoś firmę, osobe prywatną, która moze pomóc odzyskać dane z takiego dysku? Tylko nie Ci specjaliści z Katowic - sa strasznie drodzy... Bede wdzieczny wszelkie namiary sugestie... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.01.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Albo,albo.I to i to rzadko pada. Jak mechanicznie n.p. głowica to po ptokach. A jak elektronika to można spróbować podmienić (dokładnie z takiego samego dysku). Inne "uszkodzenie" typu logicznego można obejść specjalistycznymi programami do odzysku danych.Są w necie. Ku przestrodze: jest takie urządzenie co się nazywa CDRW lub DVDRW lub PEN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Masz do mnie trochę daleko Więc nic ci to nie da. Ale u mnie jest sklep Vobisu, tam chlopaki już dwukrotnie mi ratowali dane. Głównie zdjecia i jakieś dokumenty w Wordzie. Zapałciłam każdorazowo po 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 19.01.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ostatnio na Allegro widziałem usługi - ODZYSKIWANIE DANYCH. Chwalili się, że oni tak od wielu, wielu lat, że są dobrzy w te klocki itd. Zadzwoń, może się opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 19.01.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dziękuje za Wasze rady. Kaśka maciej mozesz podac jakis namiar na ta firmę, i gdzie oni są , odległosc nie jest przeszkodą - dużo jezdze po Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.01.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ... namiar na ta firmę, i gdzie oni są... nie chce być posądzony o kryptoreklamę, ale Vobis - to...Vobis http://sklep.vobis.pl/vobis/siec.aspx poza tym sądzę, że sprytne chłopaki w pierwszym lepszym sklepiku/komisie/montowni komputerów tez mogą dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts