Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Panie, a po ile taki domek?

Recommended Posts

Coś kolego koloryzujesz nie chce mi się wierzyć że ludziska tak Cie nachodzą? Masz ładny domek ale bez przesady to nie sanktuarium do którego lgną wierni.

.

Niezupełnie tak jest .... moi rodzice mają w porównaniu z tym powyższym cudem skromny dwa razy mniejszy szałasik , ale to wioska gdzie stoją same murowane stare domy i mieszkają w przewadze starzy ludzie , a jak są młodzi to biorą przykład z tych starych i nie zastanawiając się zbytnio jak my tutaj - budują kostkę z hasioka coby było jak najtaniej ( a niby niedaleko do cywilizacji- kilkanaście kilometrów do Częstochowy :roll: ).

Więc nie dziwię się, że niektórych ludzi nie czytającym forum muratora :wink: ani żadnego innego forum :lol: dziw bierze, że takie "cuś" się buduje i się w tym mieszka .... a jakby jeszcze wiedzieli co z czym i za ile to już w ogóle byliby całkiem szczęśliwi :D .

Więcej wyrozumiałości :D .

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przy domach drewnianych w gruncie rzeczy tak jest. Ludzie chodzą, oglądają, pytają, dopytują, wsadzają nos.... Dla większości ta "inność" budzi czasem niezdrową ciekawość. I wszystkim się wydaje, że masz w pieron chajsu .... skoro stać cię na drewniany dom... Normalka.

Kup dużego psa :lol: :lol: Taki mastiff by fajnie tam wyglądał...

Bladyy78 :D tylko dopowiem- po mojej posesji oprowadzałam przez te 2,5 roku jak mieszkamy 5-ciu z forum, a pytali dokładnie i o wszystko!

tylko do domu nie wpuściłam

:oops: chyba mnie rozumieli

ja po mojej posesji też oprowadzałam kilku(nastu? :roll: ) forumowiczów .... za każdym razem ugościłam kawą i ciastem przy kilkugodzinnej dyskusji o wszystkim co związane z budową i nie tylko :wink: .... złotych klamek i sejfów nie mam - więc życzliwość jak najbardziej wskazana :D ...zresztą nawet gdybym miała to przecież nie można od razu nie ufać każdemu :roll:

Bladyy78 :D tylko dopowiem- po mojej posesji oprowadzałam przez te 2,5 roku jak mieszkamy 5-ciu z forum, a pytali dokładnie i o wszystko!

tylko do domu nie wpuściłam

:oops: chyba mnie rozumieli

ja po mojej posesji też oprowadzałam kilku(nastu? :roll: ) forumowiczów .... za każdym razem ugościłam kawą i ciastem przy kilkugodzinnej dyskusji o wszystkim co związane z budową i nie tylko :wink: .... złotych klamek i sejfów nie mam - więc życzliwość jak najbardziej wskazana :D ...zresztą nawet gdybym miała to przecież nie można od razu nie ufać każdemu :roll:

Daggulka uwielbiam ciastka i kawę napisz kiedy będziesz coś dobrego piekła to przyjadę na kawkę tfu tfu znaczy pooglądać domek. Wiesz nie wiem czy wiesz ale teraz zrobiłaś takim łasuchom jak ja wielką reklamę i chyba do ciebie niebawem też zaczną pielgrzymki przychodzić :wink: .

Daggulka :D - znowu dopowiem- taras mam! i tam zasiadałam i kawą i ciastem częstowałam! to chłopy były :oops: :lol: rozumiesz mnie? :wink:

ło matko ...chopy nie chopy ...też przeca ludzie :wink: :oops: :lol: ... ja tam się nie przejmuję co sąsiedzi powiedzą :wink: :lol: - a strach nie jest mi obcy bo przy wejściu legitymuję i adres na bilecie dopisuję pobierając opłatę http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_chytry.GIF

żartowałam oczywiściehttp://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

Wiesz o piecach na ekogroszek to mogę z Tobą porozmawiać :) może się czegoś o nich konkretnego dowiem i nauczę ich obsługi :wink: .

na myśli miałam coś wręcz przeciwnego :roll:

ale co tam ...możemy gadać o czymś innym :D ... w zasadzie daleko nie masz ...raptem niecałe 50km :wink: :D

Daggulka :D - znowu dopowiem- taras mam! i tam zasiadałam i kawą i ciastem częstowałam! to chłopy były :oops: :lol: rozumiesz mnie? :wink:

ło matko ...chopy nie chopy ...też przeca ludzie :wink: :oops: :lol: ... ja tam się nie przejmuję co sąsiedzi powiedzą :wink: :lol: - a strach nie jest mi obcy bo przy wejściu legitymuję i adres na bilecie dopisuję pobierając opłatę http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_chytry.GIF

żartowałam oczywiściehttp://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

WYPAS DŻOŁK :lol: :lol: !!

Pozdrawiam

Ja p.... ale reklama, kolega by się wstydził, znalazłem w 2 minuty: http://www.drevimed.pl/dom.php?dom=d-3&typ=mieszkalne

faktycznie reklama ...ale co tam ...przynajmniej śmy se pogadali w miłej i przyjaznej atmosferze :D

Żenada, potwierdzam. Posty zazdrosnych ludzi. Wrzuciłem problem a porad tylko kilka, reszta to zakompleksione posty zazdrosnych jak jasny ch*** ludzi. A won mi z mojego postu. Do Kolumba - przecież chyba jasnym i wyrźnym jest, że to wzrór wkleiłem a nie swój dom - szerloku. Mamy zimę, wiesz? Zima == śnieg. A na fotce lato.

Widzę, że lepiej mieć 100 postów o dupie maryni niż 1 o czymś konkretnym. Dlatego nie chciałem się zapisać na forum - ZAWIŚĆ TU PANUJĄCA. Ludzie, nie macie nic do powiedzienia - sio. SIO I JUŻ.

PS.

Pieski, też o tym myślę. Mam w sumie bokerkę ale mało daje rady.

PS2.

Kolego prostaś chwalący się wszem i wobec swoim pieknym PAWILONEM. Po co pokój? PO CO? A żeby zrobić tam garderobę. Może być?

wszystko w tym wątku to norma, aż nudna .... widać dimateo ma mało wybudowanych znajomych żeby wiedzieć, jak to jest mieć naloty ;-)

do tego chatka z drewna, czyli egzotyka, w świadomości publiki tańsza więc dostępniejsza, to chodzą ludki i pytają spodziewając się usłyszeć odpowiedź po której stwierdzą że i ich stać .... ;-)

nuuuudaaaa ........