mecenass 18.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam, mam pytanie czy wolno mi rozebrać walący sie dom drewniany który stoi na mojej posesji,czy potrzebne będą mi jakieś pozwolenia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.01.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Na moje tak. Nawet dziennik budowy stosuje się do prac rozbiórkowych Zależy Ci na czymś z tego domku? Może pomóc mu się przewrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenass 19.01.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Rozumiem że jakby się przewrócił(zawalił) to mógł bym tylko bez zezwolenia posprzątać...... jeszcze tylko pyt. gdzie ewentualnie załatwia się pozwolenie na rozbiórkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 jeszcze tylko pyt. gdzie ewentualnie załatwia się pozwolenie na rozbiórkę?Pewnie tam gdzie i pozwolenia na budowę - czyli na przykład w starostwie powiatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts