gumis107 18.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam stosowal ktos z forumowiczow moze perlit do wylewki zamiast piasku?Jezeli tak prosba o uwagi dotyczace wykonia.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.01.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wykonywać starannie! Tak, jak wszystko co się wykonuje! Testy robiłem. Mam Własne receptury oferujące efekt żądany. Wiem co do czego, jak, ile... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 25.01.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 zrobilem wylewki na perlicie.Polecam ,po pierwsze : duzo mniej roboty i mniej meczaca(perlit jest 20 razy lzejszy od piasku ,co przy robotach na wysokim pietrze ma niebagatelne znaczenie), po 2 dniach podloga jest sucha i ciepla ,mozna sie na niej polozyc,nie trzeba docinac styropianu.A tak poza tym to biorac pod uwage cena piasku w zimie oraz styropianu perlit mnie wyszedl taniej i moglem go na raz przewiesc autem dostawczym ,a w przypadku piasku nie wchodzilo to w gre.Ogolnie zajefajny material.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts