dongato 27.10.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 mam taką linię na działce którą zamierzam kupić, da się ją jakoś usunąć w przyszłości czyli za ile ją usunę może tak należy zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Nie usuniesz jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.10.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ja mam taką linię 10 m od granicy działki co mi daje jakieś 40m od domu. Nie boję się jej tylko trochę mi psuje widok. W ZE powiedzieli, że:1. Mogą ją "zakopać na mój koszt" ale cena jest oszałamiająca - nie wiem jaka.2. Mogą wszyscy złożyć wniosek do ZE i wtedy oni może go uwzględnią i przy najbliższej (tydzień, rok, 10lat) konserwacji linii może ją zakopią. I to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 27.10.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 chyba 15kV sprawdz w planach zagospodarowania czy w poblizu nie jest projektowana trafostacja. wtedy takie linie najszybciej i co najwazniejsze na koszt energetyki beda przerabiane. sprawdz czy plan zagospodarowania przestrzennego nie przewiduje zabudowy pod obecna linia. wtedy linia musi zostac przebudowana na koszt gminy i energetyki. w innych przypadkach energetyka korzysta ze swojej pozycji dyktatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 27.10.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Zapomnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pikuś 27.10.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ja patrzę na dwa słupy 110kv ale mam iskierkę nadziei bo trasę lini przetnie autostrada A1 i może skasują to świństwo. Linia jest w odległości 100m - autostrada ok 1,5 km. Żyję nadzieją. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts