tomek113 18.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam,przyznam się ,że nie dałem rady przeczytać wszystkich postów ,ale cieszę się ,że jest ich tak wiele,........gratulacje dla wszystkich posiadaczy SALSY i w budowie i gotowych na 100 %....goszcząc tu mam pytanie ,czy jest tu ktoś z pomorskiego kto buduje i jest dalej jak ja,bardzo bym prosił o możliwość wproszenia się na "wizytacje"........interesuje mnie wersja w lustrzanym odbiciu,pozdrawiam,Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 19.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kozystajac z funkcji "szukaj" znalazlem cos takiego http://forum.muratordom.pl/projekt-domu-salsa-czy-ktos-moze-juz-buduje-taki-dom,t104607.htm?highlight=salsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts