foska 19.01.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kochani, proszę o informację jaką szerokość przejścia na klatce schodowej upierdliwa sąsiadka musi mi zapewnić wg obowiązujących przepisów ( budynek dwurodzinny, my na górze, ona na dole). Przez swoją wrodzoną złośliwość zastawia nam przejscie w korytarzu bezużytecznym wózkiem dziecięcym. Muszę jej to w końcu wypresfadować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 może kiedyś wuzek spadnie ze schodów, albo jakiś złomiarz się na niego pokusi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foska 19.01.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 właśnie, póki co codziennie go z buta przestawiam na odpowiednia odległość, ale to nie pomaga..... inna ciekawostka, jak tylko coś gotuję u siebie, i nie daj Boże, zapach obiadu doleci do wrażliwych nozdży siąsiadeczki, to cały korytarz prefumami lub breezem wypsika..... już zdrowia do niej nie mam ( na szczęście mój nowy domek już już wkrótce będzie zamieszkany no ale z tym wózkiem musze coś zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.01.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 no ale z tym wózkiem musze coś zrobić....przestawić i przykleić do podłoża? A może jakiś superglue na rączki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 powietrze z kół spuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.01.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 pomysł z kropelką cudowny "co kropelka sklei, sklei, zadna siła nie ...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts