Redakcja 27.10.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Drodzy Forumowicze,nam również zależy na spotkaniu, ale zorganizowanie takiego przedsięwzięcia wymaga trochę czasu. Proponujemy termin ponoworoczny. Co Szanowni Forumowicze na to? Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.10.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Nie mamy wyjścia. Musimy się podporządkować woli sponsora i organizatora. Miejmy nadzieję, że wyjdzie to tylko na dobre. Pzd. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.10.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Niepozostaje nam nic innego... Wielki Brat rządzi!!!! Ale jestem dobrej myśli, że takowe spotkanie się niebawem odbędzie.Zgłaszam się na ochotnika do pomocy w organizowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.10.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 poczekamy i pożyjemy! jakby coś trzeba było to ja równiesz na ochotnika:)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 27.10.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Popieram w całej rozciągłości zagadnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.10.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Spotkanie w prezyszłym roku będzie o tyle przydatne, że będzie więcej osób w koło, z którymi można się upić i pocieszająco klepać po plecach, jak VAT skoczy. Napoje propoonuję wysokoakcyzowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Niezależnie od degustacyjnych komentarzy na temat VAT-u ja również melduję moją gotowośc do pomocy w robieniu Tego Co Jest Potrzebne Aby Spotkanie Doszło Do Skutku (jakby powiedział Kubuś Puchatek) - w skrócie TCJPASDDS. Może warto ten skrót zapametać? Podkreślę go raz jeszcze: TCJPASDDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 27.10.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Jeśli tylko spotkanie zmieści się przed rozpoczęciem sezonu budowlanego .... czemu nie?...Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.10.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Nie ukrywam, że wolałbym się spotkać z Kochaną Redakcją i Szanownymi Forumowiczami w tym roku, ale skoro termin w przysżłym roku jest korzystniejszy z różnych powodów to trudno. I tak przyjadę. Nie pozbędziecie się mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ja tez przychylam sie do takowego terminu...i jak Kodi tez przyjade też mnie sie nie pozbedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.10.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Brawo Redakcja. Termin po Nowym Roku jest rozsądny. Jeśli trzeba w czymś pomóc, proszę dać znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 27.10.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 To dobry termin. Ze swej strony proponuje jakiś termin wiosenny kiedy nie będzie już śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 27.10.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ale przed sezonem, bo ja też bym chciała być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.10.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Ale sądzę, że termin spotkania powinien już być odgórnie ustalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 28.10.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 W końcu jakieś konkrety.Zgadzam się z tym co napisał TDXLS. Pozdr..G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 28.10.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 I ja po cichutku napisze: jezeli wszystko bedzie OK (zona sie zgodzi ) i spotkanie w Warszawie, to naprawde bede staral sie przyjechac. Tylko byloby bardzo dobrze wiedziec jak najraniej, kiedy spotkanie ma odbyc sie? Byloby bardzo milo spotkac sie z Wami. Mam nadzieje, zona nie przeczyta tego, bo oberwe w ucho : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.10.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 I ja po cichutku napisze: jezeli wszystko bedzie OK (zona sie zgodzi ) i spotkanie w Warszawie, to naprawde bede staral sie przyjechac. Tylko byloby bardzo dobrze wiedziec jak najraniej, kiedy spotkanie ma odbyc sie? Byloby bardzo milo spotkac sie z Wami. Mam nadzieje, zona nie przeczyta tego, bo oberwe w ucho : Chyba nie będzie tak źle. Trzymam kciuki. Do zobaczenia Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.10.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 KaKa, a może zabierzesz żonę. Jeśli będziesz na spotkaniu to spotkanie urośnie do rangi międzynarodowej. Międzynarodowe Spotkanie Forumowiczów Muratora Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej ŻonyTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Cześć ! Widzę, że Redakcja się zgadza termin po nowym roku jest odpowiedni tylko trzeba go ustalić odpowiednio wcześniej I będę już miała pozwolenie na budowę Pozdrawiam wszystkich. już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 28.10.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 poczekajcie do maja, to tez bede mogla przyjechac, a mam 1000 km- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts