Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Uwaga: Tu lista noclegowa - noclegi w Warszawie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Właściwie tę informację powinienem umieścić w grupie warszawskiej, ale skoro tu omawia się sprawy organizacyjne to mam nadzieję dotrze ona i do tych do których jest głównie adresowana.

Zjazd będzie odbywał się w Warszawie, dla wielu gości z dalekich zakątków naszego kraju i gości z zagranicy, nie będzie możliwy przyjazd na zjazd i powrót tego samego dnia. Dla wielu budujących koszt noclegu w hotelu to duży wydatek przeliczalny na cegły, dachówki, rury lub zaprawę.

Przykro by było gdyby ktoś z naszych przyjaciół zrezygnował z przyjazdu na zjazd z tak prozaicznej przyczyny.

Bądźmy gościnni, zaprośmy na nocleg, w miarę naszych możliwości, forumowiczów z innych miejscowości.

Wyciągam wątek na górę.

Trzeba zacząć spotkanie organizować, bo sama Redakcja rady nie da.

Na początek potrzebna jedna osoba mająca dobrze opanowany komputer do prowadzenia ewidencji uczestników.

Ktoś z grupy warszawskiej, również nie mający problemów z komputerem do opracowania noclegów dla chętnych. Zgłoszenia wolnych miejsc i zgłoszenia chętnych. Chyba, że niektórzy ustalą to na privie.

To tak na początek. Kto ma jakieś inne pomysły?

Może tym zmobilizujemy Redakcję do podania dokładnego terminu?

Pozdrawiam

Tomek

• 2 weeks później...

Pomysł mój z noclegami, chętnych do zrobienia listy nie ma, ale nie święci garnki lepią więc spróbuję. Jestem wprawdzie komputerowym dyletantem jednak może się uda.

Proszę o zgłaszanie na priva lub mój adres: potencjalnych wolnych miejsc noclegowych z podaniem ilości możliwego do przyjecia "pokotu" oraz zgłaszanie się chętnych do skorzystania wraz z ilością osób towarzyszących.

Obecne zgłoszenia wolnych miejsc tylko nie wiem ile!:

1. Jezier potwierdził możliwość pokotu u niego. Proszę kontaktowac się z nim na priva

2. Kasiorek - proponuje miejsce do spania, ale trzeba przywieść swój materac bo z łóżkami cienko i śpiworek. Kasiorek nie posiada obecnie dostępu do internetu, prosi zainteresowane osoby o kontakt telefoniczny telefon tylko komórkowy 0 505 146 024. Podłoga w salonie jest ogrzewana miejsca znajdzie się dla kilku osób

3.

4. Joasia (oferuje kanapę dwuosobową)

5. Jolka

Jolka i Maco warunkowo, jeśli wykończą to co budują. Warunki bedą spartańskie. Ale co to dla budujących :D Oby się tylko nie wykończyli. Trzymamy kciuki!

6. Maco

Kolorem czerwonym zaznaczone są informacje potwierdzone i uzgodnione.

Czekam na dalsze zgłoszenia!!!!!!!!!

Chętni:

1. Groszek3 Trójmiasto

2. Kodi_Gdynia (Konradzie wpisuję Cię na listę bo chyba żartujesz z tym powrotem)

3. Smok Wrocław (chyba sie nie mylę, że chętnie przenocujesz?)

4. Maksiu Szczecin - Maksiu prosił o skreślenie 19.01

5. Ivette Szczecin

6. Teska Szczecin

7. Ivonesca Wrocław

8. Kores Trąbki Wielkie

9 S.P

Czekam na złoszenia!

Tomek