Aga J.G 05.11.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 To może założymy wątek z listą chętnych na głównej stronie forum, a może już jest i przeoczyłam. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.11.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Wydaje mi się, że Kasiorek założyła taką listę - tylko nie mogę jej znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 ysle ze trzeba zalozyc osobny watek i kazdy sie wpisze kto bedzie chciał przyjechac na spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Tak osobny wątek to jest dobry pomysł. Jakiś konkretny termin Redakcjo. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.11.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Właściwie tę informację powinienem umieścić w grupie warszawskiej, ale skoro tu omawia się sprawy organizacyjne to mam nadzieję dotrze ona i do tych do których jest głównie adresowana.Zjazd będzie odbywał się w Warszawie, dla wielu gości z dalekich zakątków naszego kraju i gości z zagranicy, nie będzie możliwy przyjazd na zjazd i powrót tego samego dnia. Dla wielu budujących koszt noclegu w hotelu to duży wydatek przeliczalny na cegły, dachówki, rury lub zaprawę.Przykro by było gdyby ktoś z naszych przyjaciół zrezygnował z przyjazdu na zjazd z tak prozaicznej przyczyny.Bądźmy gościnni, zaprośmy na nocleg, w miarę naszych możliwości, forumowiczów z innych miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.11.2003 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 nie wiedzieć czemu lgnę do wspaniałych ludzi Tomek, wpisuję Cię na listę naj ... http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=196149#196149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.11.2003 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Tomek pomysł jest niezły. Tylko kiedy będzie spotkanie. Ja się wstępnie oferuję bo w moim nowym domu znajdzie się jakieś miejsce do przenocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 14.11.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Było by to miłe, gdyby było tak naprawdę z tymi noclegami . Jako rodowita Gdynianka z chęcią odwdzięczyłabym się noclegiem nad morzem, gdyby takowe spotaknie miałoby się odbyć na pomorzu lub gdyby zawiązałyby się między nami przyjaźnie Pozdrawiam groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.11.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Ja również z przyjemnością zaproszę pod swój dach forumowych gości Tomek ,to naprawdę super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.11.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Tomku pomysł extra Jesteśmy za i zapraszamy w nasze skromne progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 19.11.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Szczerze doceniam gościnność warszawiaków. Generalnie będę starał wrócić do domu tego samego dnia, więc chyba nie będzie takie konieczności, jednakże jeśli już ktos zawita na Pomorze do zapraszam do nas na wiochę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 19.11.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 A może na BUDMIE w Poznaniu? Pooglądać nowości i wymienić opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Wyciągam wątek na górę.Trzeba zacząć spotkanie organizować, bo sama Redakcja rady nie da.Na początek potrzebna jedna osoba mająca dobrze opanowany komputer do prowadzenia ewidencji uczestników.Ktoś z grupy warszawskiej, również nie mający problemów z komputerem do opracowania noclegów dla chętnych. Zgłoszenia wolnych miejsc i zgłoszenia chętnych. Chyba, że niektórzy ustalą to na privie.To tak na początek. Kto ma jakieś inne pomysły?Może tym zmobilizujemy Redakcję do podania dokładnego terminu?PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2003 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Ja w wawie problemu z noclegiem nie mam a koleżanka sie ucieszy bo będzie okazja ją odwiedzić upieke dwie pieczenie przy jednym ogniu ale Redakcjo termin i coś konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 REDAKCJO! Prosimy o termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 06.12.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Redakcjo, może moglibyśmy się dowiadywać co jakiś czas, ile zgłoszeń na spotkanie już wpłynęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.12.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Pomysł mój z noclegami, chętnych do zrobienia listy nie ma, ale nie święci garnki lepią więc spróbuję. Jestem wprawdzie komputerowym dyletantem jednak może się uda. Proszę o zgłaszanie na priva lub mój adres: potencjalnych wolnych miejsc noclegowych z podaniem ilości możliwego do przyjecia "pokotu" oraz zgłaszanie się chętnych do skorzystania wraz z ilością osób towarzyszących. Obecne zgłoszenia wolnych miejsc tylko nie wiem ile!: 1. Jezier potwierdził możliwość pokotu u niego. Proszę kontaktowac się z nim na priva 2. Kasiorek - proponuje miejsce do spania, ale trzeba przywieść swój materac bo z łóżkami cienko i śpiworek. Kasiorek nie posiada obecnie dostępu do internetu, prosi zainteresowane osoby o kontakt telefoniczny telefon tylko komórkowy 0 505 146 024. Podłoga w salonie jest ogrzewana miejsca znajdzie się dla kilku osób 3. 4. Joasia (oferuje kanapę dwuosobową) 5. Jolka Jolka i Maco warunkowo, jeśli wykończą to co budują. Warunki bedą spartańskie. Ale co to dla budujących Oby się tylko nie wykończyli. Trzymamy kciuki! 6. Maco Kolorem czerwonym zaznaczone są informacje potwierdzone i uzgodnione. Czekam na dalsze zgłoszenia!!!!!!!!! Chętni: 1. Groszek3 Trójmiasto 2. Kodi_Gdynia (Konradzie wpisuję Cię na listę bo chyba żartujesz z tym powrotem) 3. Smok Wrocław (chyba sie nie mylę, że chętnie przenocujesz?) 4. Maksiu Szczecin - Maksiu prosił o skreślenie 19.01 5. Ivette Szczecin 6. Teska Szczecin 7. Ivonesca Wrocław 8. Kores Trąbki Wielkie 9 S.P Czekam na złoszenia! Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2003 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Hej, czekam na zgłoszenia!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Tomek: byłbym chętny napewno.. ale nie wiem co mają w planach nasze kobitki grupowe Teska i Ivette (wiem ze sie wybierają), musze z nimi pogadać, bo być może też będą zainteresowanepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Tomek! Powiadomiona przez Maksia o tej wspaniałej inicjatywie, prosże o wpis na nocleg. Pogadam z Teską, żebyśmy były razem. Dzieki serdeczne! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts