Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Uwaga: Tu lista noclegowa - noclegi w Warszawie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Już Cię Maksiu dopisuję :D

Ale uważaj Maksiu z moim śpiewem. Może odejść ochota na spanie. Niemiłosiernie fałszuję :lol:

Tesko, oczywiście, że Was wpisałem. Grupa szczecińska w składzie: Teska, Ivette i Maksiu.

Lista jest stale aktualizowana i znajduje się na pierwszej stronie tego wątku

Tesko, dopisałem S.P dzisiaj o 18:44 na pozycji 9 :D

Obecne zgłoszenia wolnych miejsc tylko nie wiem ile!:

4. Joasia (oferuje kanapę dwuosobową)

Czekam na dalsze zgłoszenia!!!!!!!!!

Tomek

He, he, jak rozumiem to Joasia oferuje kanapę dwuosobową ale tylko z jednym wolnym miejscem ? :>>> Jeżeli tak to ja reflektuję :D

Przy okazji, najfajniej by było aby znaleźć nocleg dla wszystkich w jednym miejscu nie wiem, może jakaś sala gimnastyczna ? Wtedy bylibyśmy ze sobą cały czas :)

Aga, to będzie 21 luty. esteś chyba zaprawioną harcerką, albo skończyłaś dobra szkołę przetrwania :D

Sam pomysł "pokotu" nawet na niewykończonej budowie, moim zdaniem nie jest zły. Można się integrować do rana! Jakiś grill przy okazji... Obawiam się tylko o pogodę, ale do odważnych świat należy. Mamy jeszcze trochę czasu. Czekam na pomysły.

W sumie jakieś grzanie i grzaniec, i... może być fajnie.

:D

Dobrzykowice, Joasia oferuje kanapę dwuosobową, a z uwagi na trudności lokalowe nie możemy oferować dwuosobowej kanapy jednej osobie. Albo przyjedziesz w dwie osoby, albo dostaniesz kogoś na noc :wink:

No właśnie ja mam jak na razie tylko grzaną budowe. Mam nadzieję, że do lutego zdążę ją na tyle wykończyć, że będę już mieszkał.

http://republika.pl/jezier/images/negative0-24-23a(2).jpg

ten grzejniczek ogrzewa salon. Inne zdjęcia na

http://www.republika.pl/jezier/