Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Uwaga: Tu lista noclegowa - noclegi w Warszawie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Dobrzyku, zlituj się, mój mąż to czasem czyta...

Kanapa jest oczywiście dla dwóch osób - i nie jest to bynajmniej moje i Męża łoże.

Pzdr.

Joasia.

szkoda :( to która z Pań reflektuje na drugie miejsce ? :>

a już tak na poważnie to redakcja mogłaby już zdradzić jakieś konkrety chociażby ilu jest chętnych no i czy ten zlot jest nadal aktualny. Mamy już styczeń a co niektórzy z dość dużym wyprzedzeniem czasowym muszą sobie terminy planować :)

• 2 weeks później...

Proszę do tego wątku zgłaszać zarówno chęć przenocowania forumowiczów którzy będą musieli dojechać do Warszawy i przenocować podając ilość i rodzaj wolnych miejsc np.: wygodna kanapa jednoosobowa lub "pokot" w niewykończonym domu - śpiwór niezbędny, jak również proszę o zgłaszanie się chetnych na nocleg.

Redakcja obiecała przenieść zapomniany post w tej sprawie tutaj, więc jeżeli nic się nie zmieniło to tamte zgłoszenia traktuję jako aktualne.

Pozdrawiam wszystkich

do spotkania coraz bliżej

Tomek

Ja dopisuje się do Teski - i prośby o hotelik też - w razie czego.......

Ja też deklaruje ponownie przyjazd. Pozdrawiam wszsytkich!

Ivette, jesteś od dawna na liście - pozycja 5. Możesz zobaczyć na pierwszej stronie tego wątku.

Pozdrowienia

Tomek

Ja w dalszym ciągu oferuję się z miejscami do spania.Co prawda z łóżkami u mnie cieńko ale jeśli ktośprzywiezie z sobą materac dmuchany i śpiwór to zapraszam serdecznie .Nie mam teraz dostępu do internetu więc podaję nr. telefonu 505 146 024

Kasiorek

Ja w dalszym ciągu oferuję się z miejscami do spania.Co prawda z łóżkami u mnie cieńko ale jeśli ktośprzywiezie z sobą materac dmuchany i śpiwór to zapraszam serdecznie .Nie mam teraz dostępu do internetu więc podaję nr. telefonu 505 146 024

Kasiorek

Kasiorku, dziękuję. Stosowna, uzgodniona z Tobą, informacja została zapisana w moim poście z 10 grudnia ubiegłego roku o noclegach, (ciągle uzupełniam go na bieżąco). Zainteresowanych odsyłam do pierwszej strony tego wątku.

Tomek

• 3 weeks później...

Do zjazdu tydzień!

Warszawiaków proszę o potwierdzenie zgłoszenia miejsca noclegowego dla forumowiczów z podaniem ilości miejsc i ew. warunków: pokot - niezbędny śpiworek, wygodna kanapa, BBB lub zapraszam wszystkich chętnych uczestników i całą Redakcję po zjeżdzie na grilla i piwo do samego rana :wink: itd. Pilne!!!!

Przyjeżdżających proszę o potwierdzenie chęci skorzystania z gościny.

Listy chętnych i oferujących nocleg są na pierwszej stronie tego wątku!!!!!