maksiu 16.12.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Jezier... domek masz duży a salon wręcz ogromny.. nie żebym coś sugerował :D ale akurat znam ten projekt z widzenia, bo Teska ma taki sam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Czesc! Widzicie a juz mnie tutaj o szkoly przetrwania podejrzewano Jezier ja oczywiscie niczego nie sugeruje. Pozdrawiam Goraco Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 19.12.2003 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Dobrzyku, zlituj się, mój mąż to czasem czyta...Kanapa jest oczywiście dla dwóch osób - i nie jest to bynajmniej moje i Męża łoże.Pzdr.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.01.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Dobrzyku, zlituj się, mój mąż to czasem czyta... Kanapa jest oczywiście dla dwóch osób - i nie jest to bynajmniej moje i Męża łoże. Pzdr. Joasia. szkoda to która z Pań reflektuje na drugie miejsce ? :> a już tak na poważnie to redakcja mogłaby już zdradzić jakieś konkrety chociażby ilu jest chętnych no i czy ten zlot jest nadal aktualny. Mamy już styczeń a co niektórzy z dość dużym wyprzedzeniem czasowym muszą sobie terminy planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.01.2004 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Proszę do tego wątku zgłaszać zarówno chęć przenocowania forumowiczów którzy będą musieli dojechać do Warszawy i przenocować podając ilość i rodzaj wolnych miejsc np.: wygodna kanapa jednoosobowa lub "pokot" w niewykończonym domu - śpiwór niezbędny, jak również proszę o zgłaszanie się chetnych na nocleg.Redakcja obiecała przenieść zapomniany post w tej sprawie tutaj, więc jeżeli nic się nie zmieniło to tamte zgłoszenia traktuję jako aktualne. Pozdrawiam wszystkichdo spotkania coraz bliżejTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.01.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 moje zgłoszenie aktualne:) jade do stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2004 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 ...czy ktosik miejscowy mógłby polecic jakowyś hotel nie rujnujący kieszeni?? nio i nie na zad..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.01.2004 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 to wyzej to Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Ja dopisuje się do Teski - i prośby o hotelik też - w razie czego....... Ja też deklaruje ponownie przyjazd. Pozdrawiam wszsytkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.01.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Ja dopisuje się do Teski - i prośby o hotelik też - w razie czego....... Ja też deklaruje ponownie przyjazd. Pozdrawiam wszsytkich! Ivette, jesteś od dawna na liście - pozycja 5. Możesz zobaczyć na pierwszej stronie tego wątku. Pozdrowienia Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Tomek 1950 hmm...to My mamy nocleg?? sorki ze nie wiem co sie dzieje, ale jakoś zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Tomek 1950 - dzięki serdeczne! Pozdrowienia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.01.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Nie ma za co, to przecież normalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.01.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Tomek normalne....ale sam wiesz ze nie zawsze...dziekujemy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.01.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ja w dalszym ciągu oferuję się z miejscami do spania.Co prawda z łóżkami u mnie cieńko ale jeśli ktośprzywiezie z sobą materac dmuchany i śpiwór to zapraszam serdecznie .Nie mam teraz dostępu do internetu więc podaję nr. telefonu 505 146 024Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.01.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ja w dalszym ciągu oferuję się z miejscami do spania.Co prawda z łóżkami u mnie cieńko ale jeśli ktośprzywiezie z sobą materac dmuchany i śpiwór to zapraszam serdecznie .Nie mam teraz dostępu do internetu więc podaję nr. telefonu 505 146 024 Kasiorek Kasiorku, dziękuję. Stosowna, uzgodniona z Tobą, informacja została zapisana w moim poście z 10 grudnia ubiegłego roku o noclegach, (ciągle uzupełniam go na bieżąco). Zainteresowanych odsyłam do pierwszej strony tego wątku. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.02.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Do zjazdu tydzień! Warszawiaków proszę o potwierdzenie zgłoszenia miejsca noclegowego dla forumowiczów z podaniem ilości miejsc i ew. warunków: pokot - niezbędny śpiworek, wygodna kanapa, BBB lub zapraszam wszystkich chętnych uczestników i całą Redakcję po zjeżdzie na grilla i piwo do samego rana itd. Pilne!!!! Przyjeżdżających proszę o potwierdzenie chęci skorzystania z gościny. Listy chętnych i oferujących nocleg są na pierwszej stronie tego wątku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.02.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Potwierdzam chęć przenocowania gdziekolwiek i na wszelki wypadek biorę śpiwór i karimatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.02.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 i ja potwierdzam, ze poszukuje kawałka podłogi z soboty na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 17.02.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 A czy ja mogę się dopisać na noclegową liste rezerwową (tak na wszelki wypadek, jesli inne opcje zawiodą)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts