Kasiorek 17.02.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 POdłogi ci u mnie dostatek zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.02.2004 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Kasiu jesteś wspaniała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.02.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 czyli jeśli dobrze zrozumiałam nie muszę się martwić - zabieram spiwór i karimatę i śpię u Kasi Kasiorek - OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.02.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Kasiorek , wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.02.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Ivonesca,Ella ,Dobrzykowice zapraszam serdecznie.Na wszelki wypadek podaję nr tel 0505 146 024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.02.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 kasiorek - dzieki bardzo raz jeszcze ...numer Twego telefonu na wszelki wypadek już wpisany do mojego co do szczegółów to myslę że domówimy się na miejscu, podczas spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 18.02.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 A co Wy tak zawsze razem... podejrzane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 18.02.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 O rany - jakos nie zauwazyłem tego wątku!!! Ja oczywiście też chetnie kogoś przygarnę. Niestety mogę zaoferować nocleg nie w Warszawie tylko pod Warszawą u mnie na wsi - jakieś 15km od centrum W-wy. Ale mogę zaoferowac transport z Muratora do mnie (bede miał 3 miejsca wolne w samochodzie) i ponowne odwiezienie do W-wy w niedzielę. Mam wygodną kanapę dla 2 osób (+ewentualnie jakieś 1 dziecko) Jak ktoś jest zainteresowany - dajcie znać na priv Pozdrawiam am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.02.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Myślałem, że ten wątek jest nietrafiony, a tu proszę Kasiorek, am - jesteście wspaniali. Przyjadę samochodem, gwarantuję transport 4 osób. Swoją gościnną kanapę 2- osobową mam już najprawdopodobniej zajętą, to zadeklarowałem na czacie, ale nikt z przybyszów nie będzie musiał spędzić nocy na Dworcu Centralnym. Tego jestem pewien. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.02.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 dzięki Kasiorku Widzę, że przyjezdnym nie grozi raczej nocleg na dworcu centralnym Myślę, że co do szczegółów to najlepiej będzie to wszystko zgrać na miejscu. Przecież dużo zależy od rozwoju sytuacji na spotkaniu. nie wszyscy przecież będą mieli ochotę siedzieć do samego końca spotkania. Tak więc wydaje mi się, ze na bieżąco będą ustalane ekipy noclegowe . I jeszcze jedno trzeba by się zaraz na początku spotkania zastanowić co z transportem - jak wiadomo degustacja i kierownica wzajemnie się wykluczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 A może od razy wymyśleć plan awaryjny.I zarezerwować miejsce w jakiejś knajpce.Pamietajmy,że jest to ostatnia sobota karnawału-może być krucho z miejscami.Pomyślcie,czy chcecie-zastanowimy się gdzie i jak trzeba,to ja zarezerwuję.Zarezerwować można,nawet jak nic z tego nie wyjdzie. opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.02.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 no własnie, bo jakos nikt o tym nie pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.02.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 A może od razy wymyśleć plan awaryjny. I zarezerwować miejsce w jakiejś knajpce. Pamietajmy,że jest to ostatnia sobota karnawału-może być krucho z miejscami. Pomyślcie,czy chcecie-zastanowimy się gdzie i jak trzeba,to ja zarezerwuję.Zarezerwować można,nawet jak nic z tego nie wyjdzie. opal Ciekawe gdzie CI się uda zarezerwować miejsce na 100 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts